Serviciul de Pază și Protecție a desecretizat documentele care o privesc pe Elena Udrea, iar informaţiile nu o ajută deloc.
SPP le-a comunicat anchetatorilor că Elena Udrea a renunţat de două ori la ofiţerul SPP care o proteja. S-a întâmplat chiar în zilele care au urmat şpăgii de 900.000 de euro adusă într-o geantă, la minister. La ora 12 judecătorii de la Înalta Curte decid dacă o menţin în spatele gratiilor sau îi permit să petreacă Paştele acasă, în arest la domiciliu.
Răspunsul SPP legal de Elena Udrea a fost depus la dosar, însă nu schimbă cu nimic situaţia ei deoarece nu se poate dovedi dacă Elena Udrea se afla sau nu în sediul ministerului Dezvoltării în data de 6 octombrie 2011, zi în care unul dintre denunţători a declarat că i-a dus o geantă cu 900.000 de euro. SPP susţin e că nu aveau de ce să păstreze o astfel de evidenţă. Singurul lucru care apare în dosarul lor este că în perioada 8 – 10 octombrie 2011 şi 13 – 14 octombrie 2011, Elena Udrea a renunţat la pază fără a se specifica motivul.
Elena Udrea vrea să facă Paştele acasă. Cererea de eliberare din arest preventiv a fost înregistrată pe 3 aprilie, iar termenul de judecată a fost stabilit pentru vineri, 10 aprilie.
Pe 23 martie, Curtea Supremă a prelungit cu 30 de zile arestul preventiv în cazul Elenei Udrea. Între timp, DNA a extins urmărirea penală pe numele Elenei Udrea pentru spălare de bani, fostul ministru fiind acuzată că a luat mită mai multe sume de bani, pe care le-a transferat la PDL Bucureşti, sub aparenţa unor contracte de donaţie fictive, întocmite pentru a disimula originea infracţională a banilor.
Aceeași măsură a fost luată și în cazul lui Rudel Obreja și Tudor Breazu, iar Gheorghe Nastasia va sta în continuare în arest la domiciliu.
În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.
Elena Udrea mai este cercetată și în dosarul „Microsoft”, însă ea nu are nicio interdicție în acest dosar.
sursa: romaniatv.net
ce chestie nici astia nu stiu cine intra si iese din minister, atunci de ce dracu mai freaca menta pe acolo?? in ministerul ala intra si iese cine vrea si cand vrea fara sa il intrebe nimeni de sanatate?
daca ea a cerut desecretizarea se presupune ca denuntatorii au mintit , ceea ce e posibil !
uite geanta, nu e geanta, e un fel de alba-neagra, asta are, asta n-are, pan’ la urma care are? intr-o tara cu o ADEVARATA JUSTITIE, procurorii se duc la judecator pentru emiterea unui mandat de arestare(chiar si preventiva), DOAR ATUNCI cand au PROBE care sunt convingatoare. faptul ca una sau mai multe persoane vin si ii spun procurorului: am dat, am stabilit, am vorbit, am fost obligat sa fac sau sa nu fac un lucru, este apa de ploaie daca nu sunt PROBE SOLIDE.
Nasule ai ajuns sa citezi din Romania TV???
Reparati site-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M-am uitat la sursa Romania TV/ghita +ponta.doar nu vor zice ca este adevarat
Comentariile sunt închise.