„El (n.red- Principele Nicolae) nu e membru al familiei regale. (…) Proprietăţile vor fi moştenite de cele cinci fiice. (…) Înainte şi după august 2015, nu avea interese patrimoniale. Nu s-au produs schimbări în testament. El nu a fost inclus niciodată în testament. El nu are un interes succesoral în averea Regelui Mihai. Nu a fost în testament înainte, nici acum şi nici nu va fi niciodată. Va moşteni doar în momentul în care mama sa va decide să-i lase o parte din avere. Miza este doar la o acţiune dinastică: dacă poate să aibă sau nu un titlu, sau să fie în linia de succesiune. Au fost decise de Regele Mihai”, a declarat miercuri seară la TVR șeful Casei MS Regele, Andrew Popper, conform flux24.ro
Nu văd niciun motiv pentru care i se va da permisiunea de a-l vizita, a mai spus Popper despre posibilitatea ca Regele Mihai să-și vadă pe patul de moarte nepotul.
„Starea este foarte precară. Medicii îşi concentrează efoturile pentru a-l menţine fără dureri. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Sunt momente mai bune, mai proaste. Pentru moment, situaţia s-a stabilizat. Este o situaţie precară. (…) Are şi momente în care este conştient, în care e mai puţin conştient. E normal în acest caz”, a spus Andrew Popper.
Prezentat drept Şeful Casei Regale, mai precis Şeful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I, începând cu anul 2006, membru al Consiliului Regal, Andrew Popper este unul dintre personajele al cărui trecut biografic a fost în ultimii ani învăluit în mister.
FLUX 24 dezvăluie in exclusivitate câteva amănunte explozive din biografia neromanţată a familiei lui Andrew Popper.
Andrew Popper a fost cel care in numele Casei Regale a facut public in 2 martie diagnosticul Regelui Mihai si a anuntat ca acesta s-ar afla intr-o stare foarte grava.
Andrew Popper este fiul Lidiei (Zeltzer, sau Seltzer) şi al lui Armand Popper, născut în 1916, fost comunist ilegalist, asistentul lui Lucreţiu Pătrăşcanu, ministrul justitiei după august 1944.
Din datele publice consultate de FLUX 24 aflăm că, în 1974, la 30 de ani, a terminat Academia de Ştiinţe Economice (ASE) din Bucureşti, după care a plecat în Statele Unite unde şi-a continuat studiile la New York University, până în 1975, apoi s-a angajat imediat la Federal Reserve Bank în New York, principala instituţie financiară de peste Ocean.
Cum a reuşit un absolvent al unei instituţii în care se preda economia comunistă sa ajunga direct la Federal Reserve Bank?
Cititi mai mult pe flux24.ro