S-au speriat de ceea ce scriem si gindim impreuna pe BlogOne! Admin a gasit buba si bine le-a-ntors-o! Continuam! Sa fiti iubiti!

224 COMENTARII

  1. Buna seara, va citesc toate comentariile si recunosc sunteti foarte buni! Si eu am fost blocata si nu am putut sa intru pe blog…. asa mi-am amintit de ce am cablu tv de la doua companii: cind era emisiunea Nasul la tv cu dezvaluiri incendiare aveau grija cablistii subordonati lui Marian Oprisan sa nu vedem si sa nu auzim nimic ( eu locuiesc in Vrancea)Emisiunea NASUL de pe B1 era blocata in fiecare seara!!!!!!!!!!!

  2. Destepti Romanii ,
    O sa ia foc masini si o sa-si incaseze asigurarea.
    Ce cauta un Oltcit in fata Teatrului Mic si de ce aolo un protestatar? 🙂

  3. …de ce toti cind ajung sa faca politica incep cu demagogia…si..”cu trasul jarului pe turta lui”…pacat ca e tinar politician…Neamtu…incepusem sa cred ca se poate face si altfel de politica…!

  4. Pentru john de la John … Sunt curios cate clase ai independentule. Sunt convins ca esti un om de mare caracter… Din pacate daca te intreci cu prostii si te cobori la nivelul lor, te bat lejer cu experienta …. Cat despre culoarea rosie in politica, dupa atatia ani de comunism am facut alergie la ea, asa ca prefer alte nuante. Hai pa!

  5. la romaniatv arata ce idioti sunt cei care sunt in piata….a vorbit o anagramata

  6. Felicitari domnule Radu Moraru. Am citit in Adevarul despre minune. Astept cu nerabdare lansarea noii televiziuni. Asa ne mai incalzim si noi sufletele astea atat de otravite de toti idiotii. Sanatate va doresc si numai reusite dumneavoastra si celor curajosi care va inconjoara si va sustin in proiectul acesta.
    Stiam eu ca ” nu mor caii cand vor cainii”.

  7. Mre demagie Mihai Neamtu, e la B1 o insulta pe EUdrea si batr campii demagogiei intelectualiste care are priza la cei care nu si-au dobandit maturitatea. L-am pus la puncr=t pe blog sa vedem daca nu ma cenzureaza si el:

    http://mihailneamtu.ro/nu-violentei/#comment-4869

    Dle Neamtu
    Te ascult acum la B1 si vad ca nu pricepi nimic. Demagogie stupida telectuala. Nu intelegi ca a fost o diversiune, nu intelegi ca daca Boc sau Igas ieseau ieri cu textul de azi si diversiunea care dorea sa arate ca jandarmii sunt ultraviolenti (vezi declaratia de Duminica dupa masa a lui Crin Antonescu) si chiar diversiunea care dorea aseara sa creieze victime printre studenti cetateni pasnici aflati ca un scut viu in fata alora cu bolovani.
    Nu pricepi mai nimic sau nu vrei sa pricepi si azi m-ai dezamagit profund

    • Erata: Rescriu textul caci sunt foarte obosit azi am fost si in teren si la pupitru:)

      Dle Neamtu
      Te ascult acum la B1 si vad ca nu pricepi nimic. Demagogie stupida telectuala. Nu intelegi ca a fost o diversiune, nu intelegi ca daca Boc sau Igas ieseau ieri cu textul de azi(azi potrivit) si diversiunea care dorea sa arate ca jandarmii sunt ultraviolenti (vezi declaratia de Duminica dupa masa a lui Crin Antonescu) si chiar diversiunea care dorea aseara sa creieze victime printre studenti cetateni pasnici aflati ca un scut viu in fata alora cu bolovani, ar fi reusit, ce acuze ar fi luat acestia. Efect de bumerang. De ce crezi ca autorii duversiunii(USL) cerau pe toate posturile sa apara puterea pe sticla. Bravo Guvernanti ca ati iesit doar cand trebuia.
      Nu pricepi mai nimic sau nu vrei sa pricepi si azi m-ai dezamagit profund

  8. B1 DEZINFORMEAZA.

    Pe ecran scria ca la Arad au iesit 700 de oameni in piata revolutiei.
    Dupa 5 minute m-am urcat in masina si am dat o fuga sa vad care sunt spiritele.

    Intr-adevar erau dar nu 700 ci vreo 35-40 de oameni care aveau 3 pancarte si un steag si stateau la povesti fara sa fie macar vreun jandarm sau politist.

    Drept este ca pe drum spre casa am mai vazut un grup numeros de 3 oameni cu un steag in mana care plecase din piata.

  9. d-lor imi place…..
    astept cu nerabdare intrunirea de maine a nasului….si cea a usl-ului…. nu m-as mira ca nasul sa aiba mai multi simpatizanti..
    al 2-lea
    observ neprofesionalismul televiziunilor in relatarea evenimentelor….
    ce mama naibii 5000 de protestatari vor:
    demisia guvernului
    demisia presedintelui
    alegeri anticipate
    si cei mai „mari” analisti ai nostrii o tin langa si-i sustin pe acestia , dintre care cei mai multi sunt niste huligani
    spre ce ne indreptam???
    acesti 5000 cat reprezinta??? exista vre-o guvernare in lume care sa-i multumeasca pe toti???
    dupa parerea mea nici nu ar trebui bagati atata in seama…. doar de dragul ratinguli???astea-s televiziuni de stiri???
    pai aia din gasca lui nicolae 35 sau cati erau??? daca ar protesta cu familiile si prietenii ar fi cati protestatarii dintr-un oras
    au protestat muncitorii de la dacia….cati au fost acolo ??? si nimeni nu i-a bagat in seama
    aia fac plusvaloarea si nu ultrasii pe care voi ii promovati….
    nasule trebuie sa revii imediat ca nu se mai poate….turcescu asta se tampeste si el

  10. Bravo admin, din 4 ian am fost blocat, si vad ca a aparut un john pupinbasist…urat…rusinica, ponta antonescu!

  11. Lopatati, baieti, lopatati, ca se da imediat stingerea. In unele orase s-a dat deja. Facea dana grecu recensamantul: 60, 80, 50, 150, 250 de participanti. Constanta 70 parca, nu vreau sa gresesc. mazare si-a ratat cariera de fotbalist, nu l-au dat jos ultrasii pe `chiorul`. Pai decat un maimutoi penibil imbracat in capitanul Ahab, cu basca de rebel pe cap si uniforma de dansator de samba, e de invidiat alternativa.
    LOOSERILOR, ascundeti-va, nu va meritati nici ajutorul social.

    • nu v-am spusssss…mazare a plecat la ski in antalya….il doare in basca de rivulutie….

      • cine DROGATUL??? asta ar trebui sa se numere printre primii care sa stea dupa gratii,a cumparat si vandut tot ce a fost mai bun pe Litoral cu ajutorul USLasilor….

  12. @admin: Scuze. Am sugerat sa se introduca un breake dar vad ca nu se vede in mesaj ()

  13. cine nu gandeste ca voi este „rosu”. cine are o alta parere este platit sau vuvuzea. ce simpla este lumea in care traiti, „moliilor”. cultul personalitatii lui ceausescu a evoluat timp de peste 20 de ani. voi lingeti de la inceput, sa nu pierdeti trenul.

    • Nu, prietene, nu e rosu cel ce are alta parere. Iar a fi rosu nu e nici o rusine, dupa mine, daca esti cinstit si bine intentionat. e doar o alta optiune politica ca si alta.
      Rusinos este sa manipulezi, sa lucrezi contra interesului TARII din dorinta de a muri capra vecinului. Asta au facut comunistii de cand erau in ilegalitate, si in timpul razboiului de reintregire din est, si dupa razboi. Inclusiv cand au deturnat revolutia din 89, sau ce o fi fost atunci, cand au terfelit noua imagine mandra a ROMANIEI cu actiunile din iarna lui 1990 asupra partidelor istorice si au pus bomboana pe coliva cu mineriadele si inabusirea ADEVARATEI PIETE A UNIVERSITATII.
      Atunci, in 1990, cei din piata luptau pentru PUNCTUL 8 de la TIMISOARA, nu pentru cresteri salariale si ajutoare sociale sau pensii.

      • sa inteleg ca interesul tarii este cunoscut de catre basescu si de catre adulatrii lui? sper ca o sa ganditi macar o data in viata asta cu capul vostru si nu o sa mai luati de bun ceea ce spun cei pe care ii vedeti in diverse zone ale vietii publice.
        din ce imi spui tu ultimele proteste legitime din romania au fost in 1990, acum mai ramane doar ca ultimul sa stinga lumina.
        interesant mod de a intelege libertatea.

        • Raspunsul tau este un exemplu clar de interpretare vadit tendentioasa a spuselor mele si o confirmare a celor scrise mai sus de mine. Nici nu are sens sa mai continui discutia cu tine, consum energie degeaba si e iarna.

        • Nu stiu ce te face sa crezi ca nu pot gandi sigura,parerea ta eu stiu sigur ca pot.Si asta recomand si in jurul meu .

          INTERESUL TARII ESTE CE ESTE BINE PTR. TARA SI LOCUITORII SAI SI PTR. PLANETA CA NU SINTEM SINGURI.

    • lumea noastra e simpla, dar inteligenta. inteligenta apropie intotdeauna lumea prin simplitate. cat de complicat esti mai andreea martin!

  14. @admin: Nu mai poti sa introduci un intre butonul verde si caseta Reply? Sunt suprapuse.

  15. d-lor imi place…..
    astept cu nerabdare intrunirea de maine a nasului….si cea a usl-ului…. nu m-as mira ca nasul sa aiba mai multi simpatizanti..
    al 2-lea
    observ neprofesionalismul televiziunilor in relatarea evenimentelor….
    ce mama naibii 5000 de protestatari vor:
    demisia guvernului
    demisia presedintelui
    alegeri anticipate

  16. A fost la butoane si pe unde a fost s-au vazut rezultate:transporturi-cine a trait in ro stie ce a fost inainte de 1996,primar general-mari proiecte incepute si finalizate de Oprescu,presedinte cu Tariceanu prim ministru-cine cunoaste Constitutia intelege ca presedintele nu poate face multe ,pentru perioada boc prim ministru cititi comentariile FMI,U.E

    • Ai dreptate obs! Si Basescu va ramane pe pozitii doar a si zis-o: capitanul e ultimul care paraseste nava.

      • Da !
        Si sper sa aplice metodele potrivite pentru situatia „revolta echipajului”.
        Parerea mea : se impune, chiar daca ar parea total nedemocratic.

        • Sunt sigura ca va aplica niste metode dar vor fi a la Basescu, adica nonconformiste. 🙂

        • Eu cred ca mai e ceva ..nu am votat degeba Parlament unicameral la Referendum, ce ziceti?

      • vor ramane toti pe pozitii si conducerea tarii si opozitia ca asa-i in Romania nu se compara nici cu Libia nici cu Siria.
        Pacat ca nu s-au prins cei cu interese atunci cand au adus in tara regizorul de acolo. Slabut, slabut, foarte slab. Credeam ca au mai mult creier, vad ca au numai bani multi si aere de conducatori mondiali

  17. Testul a fost facut de cineva care a folosit nick-ul meu. Si apoi a postat o tampenie antibasescu. Mare chestie sa intri cu numele cuiva ….hm…trebuie sa fi idiot da faci asa ceva…

  18. L-am vazut la ora 19 asta seara la pro tv pe CTP. Omul asta a luat-o pe aratura rau de tot. Individul, vorbind despre huliganii televizati, spune „suav”-citez din memorie-” inca o dovada in plus ca oamenii astia nu sunt manipulati si au venit din proprie initiativa: ei scandeaza fiecare propriile nemultumiri”. Ca atare, din putul gandirii, CTP decreteaza: remanierea guvernamentala nu mai e o solutie, ci TREBUIE sa cada guvernul. Dar nici ponta si crin, cica, nu sunt buni. Daca il mai tinea Esca putin de vorba, mai-mai ca se autopropunea pe sine insusi sa devina cel putin prim ministru. Cineva spunea odata aici pe blog ca CTP imbatraneste urat. Ei bine, NU: CTP e deja SENIL.

    • Desi n-o apreciez prea mult pe Andreea Esca, mi-a placut foarte mult cum a condus discutia.
      De fapt, n-a facut nimic extraordinar.
      A fost doar jurnalist.

    • pe Ctp cred ca l-au prostit banii(daca nu o fi fost nascut asa).CA E PLATIT SA PALAVRAGEASCA.si din prea multa dorinta sa faca o treaba buna,de multe ori o da cu mucii fasole,
      -eu nu-l vad asa mare ziarist.dac acum ma pregatesc vre-o 2 ani cred ca pot sa-n birlig mai bine ca el.

    • CTP e un diliu, dar e marioneta lui Sarbu.azi isi cauta diploma in propaganda si manipulare in cinematografie si pe la b1.

  19. primul gind ,citind asa in fuga ce a postat rena,e ca romania a schimbat si atot schimbat ministri precum camasa.
    -nastase,tovarasu nostru si taricenu chiar au stat oleaca ca primi ministri.si vacaroiu.si-au umplut ranita cu provizii ptr tot neamul lor pana in secolul 30.valabil cam ptr 90%din parlamentari,nu numaiptr ei.

  20. teama… teama de adevar,teama ca romanii nu mai pot fi pacaliti de cei din opozitie.
    ce facem…bagam tara in haos cu 5000 de oameni,sau hai 100000,ca asa vor vuvuzelele cu interesele lor propii?
    si noi poate avem 1000 de motive sa protestam,dar dupa cum vad in piata sunt doar cei manipulati….

    • asa e veve,
      doar ei, lor le plac apele tulburi ca sa aiba camuflaj dar cred ca de data asta n-o sa le mai tina figura pt ca e uzata.

  21. Deci, cum am zis si eu, base a fost la butoane fara itrerupere de la rivolutie…vezi dana cine a adus tara in halul asta? Cu respect

    • da, dl Traian Basescu se afla la butoanele presedentiei, dar USL se afla la butoanele mafiei…ai vazut cat sunt de speriati ca pierd alegerile? … au apelat la violenta!

      • …….vezi Lore cine a adus tara,in halul asta. Bravo tie si eu cred la fel. 🙂

        ESTE LA PRESEDENTIE,DAR AU AVUT EI GRIJA CA PRESEDINTELE SA NU PREA POATE FACE NIMIC .SI CU TOATE ASTEA REUSESTE -IL ADMIR PTR, ASTA.

        • punct ochit, punct lovit 🙂
          asa este Dana, ma intreb cum de a rezistat dl. Basescu atat de mult la putere … meritul cred ca este a poporului roman

        • BRAVO Val! asta este BUBA 🙂 dar vad ca JUSTITIA inca nu a trecut la treaba …pe ici pe colo ne mai amageste din cand in cand …cu cate un ‘osuletz’ pe noi oamenii de buna credinta,carora ni s-a lungit nasul(sa nu spun urechea,urechile 🙂 ca la Pinochio )de atata asteptare…oare cine va face vreo data ordine in tara asta???? se incearca in ultimul timp si mereu avem piedici de 22 de ani.

    • hai john,ia si alearga putin ,ca nu stii ce gavaresti.cred ca tu ai stricat mai mult ca basescu in aceasta tara.

  22. Oare numai avem si alti „analisti”, „comentatori”, trebuie sa-i auzim pe astia in fiecare seara, incercind sa ne aiureasca?
    Nu se lasa, domnule!
    Tinta, se pare, tot jandarmeria romana!
    Si cum vine asta cu anticipatele?
    Astia nu vor o tara normala pentru copii lor; vor sa le fie bine doar lor, acum?

    • Pai nu vor o tara normala Camelia, ca a mai ramas putina carnita pe ciolan si ei nu ajung la ea si sunt precum lupii turbati(sau dupa caz precum motaneii hi hi), simt mirosul dar nu pot pune laba. La copiii lor s-or gandi ca dupa ce au furat ani de zile le-au pus ceva deoparte si la copii, si-i trimit pe la scoli prin strainatate pe bani grei(banii furati de la noi) si apoi cica-s eminente ca invata in strainatate. La copiii nostri nu se gandeste nimeni, asta e mai trist. Zilele astea eu nu pot privi la televizor DELOC, mi se ridica fiori pe spate gandidu-ma ca tarisoara asta chiar asa de rau a ajuns, ca romanul saracul a decazut asa de multa pe scara evolutiva pana a ajuns…o turma de oi. PACAT, mare PACAT

  23. buna seara dragii mei,
    multumesc admin pt ca esti pe baricade. daca ne ataca e semn bun.

  24. Sa vedem daca se confirma:
    Posibile ministere remaniate:interne,externe,economie,comunicati
    Ministri aflati in carti:Sever Voinescu,Cristian Preda……

  25. Hugo Chavez = victor ponta
    Léon Trotski = crin antonescu

    Lenin se intoarce in mausoleu la revoltele din ROMANIA !!!

  26. gata, scuze de lungimea textelor, n-am avut ce le face, daca sunt si nitel incomplete sorry

          • lungimea este diversionista ….cine intra sa citeasca ,cind vede ditamai kilometru’ de postare nu marge mai in jos sa citeasca si celalte postari

            si in asta consta diversiunea Bibliotecarului sa ocupe spatiul de comentarii ca sa nu se citeasca restul

          • Night, hai sa nu ne certam, te rog fumos. Uite, eu propun(daca Rena nu se supara) sa mai tinem postarea ei, sa zicem pana la ora 22:00; Cine vrea copiaza pe un fisier in calculatorul propriu si apoi Admin sterge postarea.
            Sunteti cu totii de acord?

          • cand comentariul e lung Rena, se trece mai jos si se citeste mai departe. Asta e problema, nu esti citita. E pacat de munca ta

          • eu sunt prima de acord si imi cer scuze daca asta a suparat pe cineva, dar nu am blog propriu sa dau link

          • poate chiar nasul sa adune lista asta undeva. Din punctul meu de vedere, as afisa-o pe zidul unitatii militare de la targoviste.

            90% din aceasta lista nu si-au respectat juramantul fata de tara, asa cum prevede constitutia.

            9% probabil au facut mult prea putin din ceea ce prevede acelasi juramant.

            1% nu ma pronunt, pentru ca fiecare are parerea lui.

            personal nu cred ca exista pe lista asta vreun nume de ministru care sa primeasca 10 cu felicitari.

            discutia asta nu este o diversiune, ci un subiect de reflectie, asa intelegem CE ni se intampla, DE CE ni se intampla, si DE LA CINE.

    • Nu e rau sa am o lista a tuturor guvernelor ca atunci cand ma intereseaza o chestie pierd mult timp.
      Cred ca voi salva aceasta postare dar nu prea este locul ei aici si asa este si Biblio este expert in a prezenta date bibliotecaresti. Te rog sa nu mai postezi fara ca cineva sa-ti ceara in mod special niste informatii. Tine aproape, ca atunci cand am nevoie de ceva documentare vei fi apelata de mine si vei fi la concurenta cu Biblio 🙂

      • Domnule Ion Adrian, m-ati speriat rau de tot. Am vazut si am inteles bine? Pe blogul lui AN(e vorba de Adrian Nastase?) apare numele Theodora Marinescu?

        • Nu prea sunt atent la cei de acolo ca nu-i prea citesc eu am un razboi din 2007 cu AN care s-a ostenit sa ma infrunte in arena adica pe blog in timp real dar nu a avut spor ma mai baneaza ma tine la moderare si dupa trei zile cand nu ma mai citeste nimeni firele avansand ma scoate de la moderare sau ma sterge complet( acum de ex sunt inca in moderare) si nu retin decat ce este semnificativ, asa ca o fi aparand dar cine este dsa?

          • PS. Mai scoate doi trei catei la inaintare ca sa ma insulte Uneori acesti catei nici nu posteaza dacat ca sa ma insulte 🙂

          • Nu stiu, de aia intreb. Ati scri cred ca la articolul trecut sau la urmatorul din urma ca la ora 2:47 erati inca moderat si individa a primit ok imediat.

  27. Guvernul Emil Boc (3) –

    Prim-Ministru – Emil Boc
    Viceprim-Ministru – Morko Bela
    Ministrul administratiei si internelor – Traian Igas
    Ministrul finantelor publice – Gheorghe Ialomiteanu
    Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri – Ion Ariton
    Ministrul afacerilor externe – Teodor Baconschi
    Ministrul afacerilor europene – Leonard Orban
    Ministrul transporturilor si infrastructurii – Anca Daniela Boagiu
    Ministrul mediului si padurilor – Laszlo Borbely
    Ministrul dezvoltarii regionale si turismului – Elena Udrea
    Ministrul apararii nationale – Gabriel Oprea
    Ministrul culturii si patrimoniului – Kelemen Hunor
    Ministrul justitiei – Catalin Marian Predoiu
    Ministrul comunicatiilor si societatii informationale – Valerian Vreme
    Ministrul muncii, familiei si protectiei sociale – Sulfina Barbu
    Ministrul educatiei, cercetarii si sportului – Daniel Petru Funeriu
    Ministrul agriculturii – Valeriu Tabara

    • Rena, spune-ne guvernele USA de la Reagan incoace si consilierii de la Casa Alba, poate o sa intelegi si tu ceva atunci, Eu as incepe cu Greenspan, si de acolo te descurci tu, ca vad ca stii sa cauti.

    • Multumesc Rena; sunt cateva privatizari ce s-au efectuat cu ceva timp in urma si nu stiam cine a fost ministru in vremea aceea.

  28. Guvernul Emil Boc (2) –
    Primul Ministru al României – Emil Boc – 23 decembrie 2009 –
    Vice-prim-ministru – Béla Markó – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul de Justiție – Cătălin Predoiu – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Apărării Naționale – Gabriel Oprea – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Culturii – Hunor Kelemen – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Agriculturii – Mihail Dumitru – 23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010; Valeriu Tabără – 3 septembrie 2010 –
    Ministerul Sănătății Publice – Attila Cseke – 23 decembrie 2009 – 17 august 2011; Ladislau Ritli – 17 august 2011 –
    Ministerul Afacerilor Externe – Teodor Baconschi – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Economiei și Comerțului – Adriean Videanu -23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010; Ion Ariton – 3 septembrie 2010 –
    Ministerul Finanțelor Publice- Sebastian Vlădescu – 23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010; Gheorghe Ialomițianu – 3 septembrie 2010 –
    Ministerul Muncii – Mihai Șeitan – 23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010; Ioan Botiș – 3 septembrie 2010 – 3 iunie 2011; Sebastian Lăzăroiu – 3 iunie 2011 – 19 septembrie 2011; Sulfina Barbu – 19 septembrie 2011 –
    Ministerul Mediului – László Borbély – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – Radu Berceanu – 23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010; Anca Boagiu – 3 septembrie 2010 –
    Ministerul Administrației și Internelor – Vasile Blaga – 23 decembrie 2009 – 27 septembrie 2010; Traian Igaș – 27 septembrie 2010 –
    Ministerul Educației, Cercetării și Inovării – Daniel Funeriu – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului – Elena Udrea – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Comunicațiilor și al Societății Informaționale -Gabriel Sandu – 23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010; Valerian Vreme – 3 septembrie 2010 –
    Ministerul Afacerilor Europene – Leonard Orban – 20 septembrie 2011 –

  29. Andrei Martin (lol), crezi ca daca vine Mickey Mouse la putere iti dubleaza salariul? Altfel, fugi la Rivolutie, se simte lipsa ta in zona cu IQ mediu sub 70.
    Apropo, mi se pare de la un timp ca postul B1 vireaza spre aceasi zona rosie. Oare e numai parerea mea?

    • Pai B1 a virat la stanga de cand l-au adus pe ala de la A3.(habar nu am cum il cheama, dar nici nu ma stresez)

    • Sa ne mai intrebam de ce ”NASUL” a plecat sau nu s-a mai intors acolo!?

      Este clar !

      Vrem televiziune libera sa fie intradevar de la oameni ptr. oameni, asta numai cu NASUL TV .

    • @rena draga mea cred ca ne subestimezi daca avem nevoie de astfel de informatii putem sa le gasim fara probleme.Iertare dar esti OBOSITOARE si de ce nu INCOMODA cu astfel de postari

  30. Guvernul Emil Boc (1) 22 decembrie 2008 și 23 decembrie 2009

    Primul Ministru al României – Emil Boc – 22 decembrie 2008 – –
    Vice-prim-ministru – Dan Nica 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009Ministerul de Justiție – Cătălin Predoiu – 23 decembrie 2009 –
    Ministerul Apărării Naționale – Mihai Stănișoară- 22 decembrie 2008 –
    Ministerul Culturii – Theodor Paleologu – 22 decembrie 2008 – 13 octombrie 2009
    Ministerul Agriculturii – Ilie Sârbu- 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Radu Berceanu (interimar) -2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Sănătății Publice – Ion Bazac – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Adriean Videanu (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Afacerilor Externe – Cristian Diaconescu – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Cătălin Predoiu (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Economiei și Comerțului – Adriean Videanu -23 decembrie 2009 – 3 septembrie 2010
    Ministerul Finanțelor Publice- Gheorghe Pogea – 22 decembrie 2008 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Muncii – Marian Sârbu – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Gheorghe Pogea (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Mediului Nicolae Nemirschi – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Elena Udrea (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – Radu Berceanu – 23 decembrie 2009 – 22 decembrie 2008 –
    Ministerul Administrației și Internelor – Gabriel Oprea – 22 decembrie 2008 – 13 ianuarie 2009; Dan Nica (interimar) – 13 ianuarie 2009 – 20 ianuarie 2009; Liviu Dragnea – 20 ianuarie 2009 – 2 februarie 2009; Dan Nica – 2 februarie 2009 – 2 octombrie 2009; Vasile Blaga (interimar) – 2 octombrie 2009 –
    Ministerul Educației, Cercetării și Inovării – Ecaterina Andronescu – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Emil Boc (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Dezvoltării Regionale și Locuintei – Vasile Blaga – 22 decembrie 2008 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Comunicațiilor și al Societății Informaționale -Gabriel Sandu – 22 decembrie 2008 –
    Ministerul de Justiție – Cătălin Predoiu – 22 decembrie 2008-
    Ministerul Tineretului și Sportului – Monica Iacob Ridzi – 22 decembrie 2008 – 14 iulie 2009; Luminița Plăcintă – 14 iulie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul Turismului – Elena Udrea – 22 decembrie 2008 –
    Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, al Comerțului și al Mediul de Afaceri – Constantin Niță – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Gabriel Sandu (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie 2009
    Ministerul pentru Relația cu Parlamentul – Victor Ponta – 22 decembrie 2008 – 2 octombrie 2009; Luminița Plăcintă (interimar) – 2 octombrie 2009 – 23 decembrie

      • doamne fereste ce ne trebuie noua pomelnicul acesta Rena,noi nu suntem platiti de nimeni,ceea ce facem o facem de dragul tarii,a romanilor manipulati de voi si sa ii trezim la realitate prin infiintarea postului nasului TV.
        Deci traim sper intr-o tara libera,eu imi duc comp.la specialisti sa fie controlat…..fiindca am probleme cu el de cand am intrat pe acest Blog.
        sa auzim de bine!

        • Corect am ajuns aici cautand singura pe net pt ca aveam nevoie de Nasul, de opiniile sale.

  31. Guvernul Călin Popescu-Tăriceanu – Restructurarea guvernamentală din martie 2007

    Prim-ministru – Călin Popescu Tăriceanu (29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008)

    Ministru de stat pentru coordonarea activităților din domeniul culturii, învățământului și integrării europene – Béla Markó (5 aprilie – 3 iulie 2007)

    Ministrul afacerilor externe – Adrian Cioroianu (5 aprilie 2007 – 11 aprilie 2008); Lazăr Comănescu (14 aprilie 2008 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul economiei și finanțelor – Varujan Vosganian (5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008)
    Ministrul apărării – Teodor Meleșcanu (5 aprilie 2007-22 decembrie 2008)
    Ministrul justiției – Tudor Chiuariu (5 aprilie – 10 decembrie 2007); Teodor Meleșcanu (15 ianuarie – 29 februarie 2008 ); Cătălin Marian Predoiu (29 februarie 2008 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul internelor și reformei administrative – Cristian David (5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul transporturilor – Ludovic Orban (5 aprilie 2007 – 22 decembrie)

    Ministrul educației, cercetării și tineretului – Cristian Adomniței (5 aprilie 2007 – 6 octombrie 2008); Anton Anton (6 octombrie 2008 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul muncii, familiei și egalității de șanse – Paul Păcuraru (5 aprilie 2007 – 23 septembrie 2008); Mariana Câmpeanu (25 septembrie 2008 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul pentru întreprinderi mici și mijlocii, comerț, turism și profesii liberale – Ovidiu Silaghi (5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale – Decebal Traian Remeș (5 aprilie – 11 octombrie 2007); Dacian Cioloș (11 octombrie 2007 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și locuințelor – Laszlo Borbely (5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul mediului și dezvoltării durabile – Attila Korodi (5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul culturii și cultelor – Adrian Iorgulescu (5 aprilie 2007 – 22 decembrie 2008)

    Ministrul comunicațiilor și tehnologiei informației – Zsolt Nagy (5 aprilie – 30 iulie 2007); Iuliu Winkler (7 august – 1 decembrie 2007); Károly Borbély (13 decembrie 2007 – 22 decembrie 2008)

  32. Guvernul Călin Popescu-Tăriceanu – 29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008

    Prim-ministru – Călin Popescu-Tăriceanu (29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008)
    Ministru de stat pentru coordonarea activităților din domeniul economic – Adriean Videanu (29 decembrie 2004 – 20 martie 2005); Gheorghe Seculici (20 martie 2005 – 22 august 2005); Gheorghe Pogea (22 august 2005 – 12 iunie 2006)
    Ministru de stat pentru coordonarea activităților din domeniile mediului de afaceri și întreprinderilor mici și mijlocii – George Copos (29 decembrie 2004 – 1 iunie 2006); Bogdan Pascu (4 iulie 2006 – 4 decembrie 2006)
    Ministru de stat pentru coordonarea activităților din domeniul culturii, învățământului și integrării europene – Béla Markó (29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008)
    Ministrul justiției – Monica Macovei (29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul finanțelor publice – Ionuț Popescu (29 decembrie 2004 – 22 august 2005); Sebastian Vlădescu (29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul muncii, solidarității sociale și familiei – Gheorghe Barbu (29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul afacerilor externe -Mihai Răzvan Ungureanu (29 decembrie 2004 – 12 martie 2007); Călin Popescu Tăriceanu (interimar-21 martie 2007 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul integrării europene – Ene Dinga (29 decembrie 2004 – 22 august 2005); Anca Boagiu (22 august 2005 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul administrației și internelor – Vasile Blaga (29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul economiei și comerțului – Ioan-Codruț Șereș (29 decembrie 2004 – 4 decembrie 2006); Varujan Vosganian (12 decembrie 2006 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul apărării naționale – Teodor Athanasiu (29 decembrie 2004 – 25 octombrie 2006); Sorin Frunzăverde (25 octombrie 2006 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul transporturilor, construcțiilor și turismului – Gheorghe Dobre (29 decembrie 2004 – 13 iunie 2006); Radu Mircea Berceanu (13 iunie 2006 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale – Gheorghe Flutur (29 decembrie 2004 – 23 noiembrie 2006); Dan Motreanu (6 decembrie 2006 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul educației și cercetării – Mircea Miclea (29 decembrie 2004 – 10 noiembrie 2005); Mihail Hărdău (10 noiembrie 2005 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul culturii și cultelor – Mona Muscă (29 decembrie 2004 – 22 august 2005); Adrian Iorgulescu (22 august 2005 – 22 decembrie 2008)
    Ministrul sănătății publice -Mircea Cinteză (29 decembrie 2004 – 22 august 2005); Eugen Nicolăescu (22 august 2005 – 22 decembrie 2008)
    Ministrul comunicațiilor și tehnologiei informației – Zsolt Nagy (29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008)
    Ministrul mediului și gospodăririi apelor – Sulfina Barbu (29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul – Bogdan Olteanu (29 decembrie 2004 – 19 martie 2006); Mihai Alexandru Voicu (23 mai 2006 – 22 decembrie 2008)
    Ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului -Mihai Alexandru Voicu (29 decembrie 2004 – 23 mai 2006) Radu Stroe (23 mai 2006 – 5 aprilie 2007)
    Ministrul delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării acquis-ului comunitar – Cristian David – 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
    Ministrul delegat pentru lucrări publice și amenajarea teritoriului – László Borbély – 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
    Ministrul delegat pentru comerț – Iuliu Winkler – 29 decembrie 2004 – 5 aprilie 2007
    Ministrul delegat pentru coordonarea activităților de control – Sorin Vicol – 29 decembrie 2004 – 21 ianuarie 2005

  33. Guvernul Adrian Năstase – 28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004.
    Prim-ministru – Adrian Năstase (28 decembrie 2000 – 21 decembrie 2004); ad-int. Eugen Bejinariu (21 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul de interne – Ioan Rus (28 decembrie 2000 – 15 iunie 2004); Marian-Florian Săniuță (15 iunie – 28 decembrie 2004); Dan-Ioan Popescu (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministru delegat pentru comerț- Eugen Dijmărescu (19 iunie 2003 – 11 octombrie 2004);Vasile Radu (11 octombrie – 28 decembrie 2004)
    Ministru de stat pentru coordonarea activităților din domeniile apărării naționale, integrării europene și justiției
    Ioan Talpeș (11 martie – 28 decembrie 2004)
    Ministrul afacerilor externe – Mircea-Dan Geoană (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul integrării europene – Hildegard-Carola Puwak (28 decembrie 2000 – 20 octombrie 2003); ad-int. Vasile Pușcaș (20 octombrie – 27 noiembrie 2003); Alexandru Fărcaș (27 noiembrie 2003 – 28 decembrie 2004)
    Ministru delegat, negociator-șef la Uniunea Europeană – Vasile Pușcaș (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul finanțelor publice – Mihai-Nicolae Tănăsescu (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul justiției – Rodica-Mihaela Stănoiu (28 decembrie 2000 – 10 martie 2004); Cristian Diaconescu (10 martie – 28 decembrie 2004)
    Ministrul apărării naționale – Ioan-Mircea Pașcu (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul muncii și solidarității – Marian Sârbu (28 decembrie 2000 – 19 iun. 2003); Elena Dumitru (19 iunie 2003 – 14 iulie 2004); Dan-Mircea Popescu (14 iulie – 28 decembrie 2004)
    Ministru delegat pentru relația cu partenerii sociali – Marian Sârbu (19 iunie 2003 – 14 iulie 2004); Bogdan Niculescu-Duvăz (14 iulie – 28 decembrie 2004)
    Ministrul apelor și protecției mediului (Ministerul a fost desființat la 19 iunie 2003, apoi a fost reînființat la 11 martie 2004 sub denumirea de Ministerul mediului și gospodăririi apelor) – Aurel-Constantin Ilie (28 decembrie 2000 – 17 ianuarie 2002); Petru Lificiu (17 ianuarie 2002 – 19 iunie 2003); Speranța-Maria Ianculescu (11 martie – 28 decembrie 2004)
    Ministrul agriculturii, alimentației și pădurilor (din 19 iunie 2003 a purtat denumirea de Ministrul agriculturii, pădurilor, apelor și mediului, apoi din 11 martie 2004 pe cea de Ministrul agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale) – Ilie Sârbu (28 decembrie 2000 – 14 iulie 2004); Petre Daea (14 iulie – 28 decembrie 2004)
    Ministrul lucrărilor publice, transporturilor și locuinței (din 19 iunie 2003 a purtat denumirea de Ministrul transporturilor, construcțiilor și turismului) – Miron-Tudor Mitrea (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul turismului – Matei-Agathon Dan (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)
    Ministrul educației și cercetării (în perioada 19 iunie 2003 – 11 martie 2004 a purtat denumirea de Ministrul educației, cercetării și tineretului) – Ecaterina Andronescu (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003); Alexandru Athanasiu (19 iun. 2003 – 28 decembrie 2004)
    Ministru delegat pentru activitatea de cercetare – Șerban-Constantin Valeca (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)
    Ministrul sănătății și familiei (din 19 iunie 2003 a purtat denumirea de Ministrul sănătății) – Daniela Bartoș (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003); Mircea Beuran (19 iunie – 20 octombrie 2003); ad-int. Ionel Blănculescu (20 octombrie – 27 noiembrie 2003); Ovidiu Brânzan (27 noiembrie 2003 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul culturii și cultelor – Răzvan-Emil Theodorescu (28 decembrie 2000 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul pentru întreprinderile mici și mijlocii și cooperație – Silvia Ciornei (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)
    Ministrul tineretului și sportului – Georgiu Gingăraș (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)
    Ministrul administrației publice (din 19 iunie 2003 a purtat denumirea de Ministru delegat pentru administrația publică) – Octav Cozmâncă (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003); Gabriel Oprea (19 iunie 2003 – 14 iulie 2004); Gheorghe Emacu (14 iulie – 28 decembrie 2004)
    Ministrul informațiilor publice – Vasile Dâncu (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)
    Ministrul comunicațiilor și tehnologiei informației – Dan Nica (28 decembrie 2000 – 14 iulie 2004); Adriana Țicău (14 iulie – 28 decembrie 2004)
    Ministru pentru coordonarea Secretariatului general al Guvernului – Petru Șerban Mihăilescu (28 decembrie 2000 – 20 octombrie 2003); Eugen Bejinariu (20 octombrie 2003 – 28 decembrie 2004)
    Ministrul pentru relația cu Parlamentul (din 19 iunie 2003 a purtat denumirea de Ministru delegat pentru relația cu Parlamentul) – Acsinte Gaspar (28 decembrie 2000 – 8 iunie 2004); Șerban Nicolae (8 iunie – 28 decembrie 2004)
    Ministru delegat al Autorității pentru Privatizare și Administrarea Participațiunilor Statului – Ovidiu-Tiberiu Mușetescu (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)
    Ministru delegat pentru coordonarea autorităților de control – Ionel Blănculescu (19 iunie 2003 – 28 decembrie 2004)
    Ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării aquis-ului comunitar – Victor Ponta (11 martie – 28 decembrie 2004)

  34. Guvernul Mugur Isărescu – 22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000.
    Prim-ministru – Mugur Isărescu (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministru de stat, președintele Consiliului de Coordonare Economico – Financiară – Mircea Ciumara (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministru de stat, ministrul afacerilor externe – Petre Roman (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministru de stat, ministrul justiției – Valeriu Stoica (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministru de stat, ministrul sănătății – Hajdu Gabor (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministru de interne – Constantin Dudu Ionescu (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul apărării naționale – Victor Babiuc (22 decembrie 1999 – 13 martie 2000); Sorin Frunzăverde (13 martie – 28 decembrie 2000)
    Ministru de finanțe – Decebal Traian Remeș (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul muncii și protecției sociale – Smaranda Dobrescu (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul industriei și comerțului – Radu-Mircea Berceanu (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul agriculturii și alimentației – Ioan Avram Mureșan (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul transporturilor – Traian Băsescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000); Anca Boagiu (27 iunie – 28 decembrie 2000)
    Ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului – Nicolae Ștefan Noica (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul apelor, pădurilor și protecției mediului – Romică Tomescu (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul educației naționale – Andrei Marga (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul culturii – Ion Caramitru (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul tineretului și sportului – Crin Antonescu (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministrul funcției publice – Vlad Roșca (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Ministru delegat pe lângă primul ministru, pentru minorități naționale – Peter Eckstein-Kovacs (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)
    Secretar general al Guvernului – Radu Stroe (22 decembrie 1999 – 28 decembrie 2000)

  35. Guvernul Radu Vasile – 17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999.
    • Prim-ministru – Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 13 decembrie 1999); ad-int. Alexandru Athanasiu (13 – 22 decembrie 1999)
    Ministru de stat, ministrul apărării naționale – Victor Babiuc (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministru de stat, ministrul justiției – Valeriu Stoica (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul de interne – Gavril Dejeu (17 aprilie 1998 – 21 ianuarie 1999); Constantin Dudu Ionescu (21 ianuarie – 22 decembrie 1999)
    Ministrul afacerilor externe – Andrei Gabriel Pleșu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul finanțelor – Daniel Dăianu (17 aprilie – 23 septembrie 1998) ; Decebal Traian Remeș (23 septembrie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul muncii și protecției sociale – Alexandru Athanasiu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul privatizării – Sorin Dimitriu (17 aprilie 1998 – 19 octombrie 1998)
    Ministrul industriei și comerțului – Radu Berceanu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul agriculturii și alimentației – Dinu Gavrilescu (17 aprilie – 2 decembrie 1998); Ioan Avram Mureșan (2 decembrie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul transporturilor – Traian Băsescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului – Nicolae Noica (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul comunicațiilor – Sorin Pantiș (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Ministrul apelor, pădurilor și protecției mediului – Romică Tomescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul educației naționale – Andrei Marga (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul sănătății – Francisc Baranyi (17 aprilie – 24 iunie 1998); ad-int. Valeriu Stoica ( 24 iunie – 10 iulie 1998); Hajdu Gabor (10 iulie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul reformei, președintele Consiliului pentru Reformă – Ioan Avram Mureșan (17 aprilie – 2 decembrie 1998); Victor Babiuc (2 decembrie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Ministrul turismului – Sorin Frunzăverde (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Ministrul cercetării și tehnologiei – Horia Ene (17 aprilie – 30 octombrie 1998); ad-int. Valeriu Stoica (30 octombrie 1998 – 17 decembrie 1998)
    Ministrul culturii – Ion Caramitru (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul tineretului și sportului – Crin Antonescu (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministrul pentru relațiile cu Parlamentul – Alexandru Sassu (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)
    Ministru delegat pe lângă primul-ministru pentru integrare europeană – Alexandru Herlea (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    Ministru delegat pe lângă primul-ministru pentru minorități naționale – Gyorgy Tokay (17 aprilie 1998 – 27 ianuarie 1999); Peter Eckstein Kovacs (27 ianuarie – 22 decembrie 1999)

  36. pentru tracul; daca nu ma insel pe tine te interesa cine a fost la „butoane”; scuze, n-am avum cu sa le scurtez, le voi da in mai multe replay-uri
    Guvernul Petre Roman (1) – 26 decembrie 1989 – 28 iunie 1990.
    Prim-ministru – Petre Roman (26 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Viceprim-ministru – Gelu Voican Voiculescu (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Viceprim-ministru – Mihai Drăgănescu (28 decembrie 1989 – 31 mai 1990)
    Viceprim-ministru – Ioan Aurel Stoica (28 martie – 28 iunie 1990)
    Viceprim-ministru – Anton Vătășescu (28 martie – 28 iunie 1990)
    Ministrul de interne ; General Mihai Chițac (28 decembrie 1989 – 14 iunie 1990); Doru Viorel Ursu (14 – 28 iunie 1990)
    Ministrul afacerilor externe – Sergiu Celac (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul justiției – Teofil Pop (3 ianuarie 1990- 28 iunie 1990)
    Ministrul culturii – Andrei Pleșu (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul învățământului – Mihai Șora (30 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul cultelor – Nicolae Stoicescu (18 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul apărării naționale- Gral Nicolae Militaru (26 decembrie 1989 – 16 februarie 1990); Gral Victor Atanasie Stănculescu (16 februarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul economiei naționale – General Victor Atanasie Stănculescu (28 decembrie 1989 – 16 februarie 1990)
    Ministrul agriculturii și industriei alimentare – Nicolae Ștefan (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul energiei electrice – Adrian Georgescu (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul industriei chimice și petrochimice- Gheorghe Caranfil (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul industriei electrotehnicii, electronicii și informaticii – Anton Vătășescu (29 decembrie 1989 – 28 martie 1990) ; viceprim-ministru al guvernului.
    Ministrul industriei metalurgice – Ioan Cheșa (29 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul petrolului – Victor Murea (29 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul industriei ușoare – Constantin Popescu (29 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul industriei construcțiilor de mașini – Ioan Aurel Stoica (30 decembrie 1989 – 28 martie 1990) ; viceprim-ministru al guvernului.
    Ministrul comerțului exterior – Nicolae M. Nicolae (2 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul minelor – Nicolae Dicu (2 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul poștelor și telecomunicațiilor – General Stelian Pintilie (2 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul geologiei – Ioan Folea (2 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul transporturilor -Corneliu Burada (2 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul industriei lemnului – Ion Râmbu (14 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul construcțiilor – Alexandru Dimitriu (18 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul apelor, pădurilor și mediului înconjurător – Simion Hâncu (28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
    Ministrul turismului – Mihai Lupoi (2 – 7 februarie 1990)
    Ministrul sănătății – Dan Enăchescu (8 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul muncii și ocrotirilor sociale – Mihnea Marmeliuc (5 ianuarie – 28 iunie 1990)
    Ministrul sportului – Mircea Angelescu (30 decembrie 1989 – 28 iunie 1990)

    • Guvernul Petre Roman (2) – 28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991.
      Prim-ministru – Petre Roman – (28 iunie 1990 – 26 septembrie 1991); Theodor Stolojan (1 – 16 octombrie 1991)
      Ministru de stat, însărcinat cu activitatea industrială și comercială – Anton Vătășescu – (28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991)
      Ministru de stat, însărcinat cu orientarea economică – Eugen Dijmărescu (28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991)
      Ministru de stat, însărcinat cu calitatea vieții și protecția socială – Ion Aurel Stoica (28 iunie 1990 – 21 februarie 1991) ; Dan Mircea Popescu (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991)
      Ministru fără portofoliu – Ion Aurel Stoica (30 aprilie – 16 octombrie 1991)
      Ministru de interne – Doru Viorel Ursu (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul afacerilor externe – Adrian Năstase (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministru de finanțe – Theodor Stolojan (28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991)
      Ministru de stat, ministrul economiei și finanțelor – Eugen Dijmărescu (30 aprilie – 16 octombrie 1991)
      Ministrul justiției – Victor Babiuc (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul culturii – Andrei Pleșu (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul învățământului și științei – Gheorghe Ștefan (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul apărării naționale – Gral Victor-Atanasie Stănculescu (28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991); Gral Niculae Spiroiu (30 aprilie – 16 octombrie 1991)

      Ministrul resurselor și industriei – Mihai Zisu (28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991)
      Ministrul industriei – General Victor-Atanasie Stănculescu (30 aprilie – 16 octombrie 1991)
      Ministrul agriculturii și industriei alimentare – Ioan Țipu (28 iunie 1990 – 3 iunie 1991) ; ad-int. Petru Mărculescu (15 iulie – 16 octombrie 1991)
      Ministrul comunicațiilor – Andrei Chirică (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul comerțului și turismului – Constantin Fota (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul lucrărilor publice, transporturilor și amenajării teritoriului – Doru Pană (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991) ; 3 septembrie 1991 – Doru Pană, ministrul lucrărilor publice, transporturilor și amenajării teritoriului este numit primar general al Bucureștiului.; 30 aprilie 1991 – Remaniere guvernamentală, Ministerul împărțindu-se în Ministerul lucrărilor publice și amenajării teritoriului și Ministerul transporturilor.
      Ministrul transporturilor – Traian Băsescu (30 aprilie – 16 octombrie 1991)
      Ministrul mediului – Valeriu Eugen Pop (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul sănătății – Bogdan Marinescu (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul muncii și protecției sociale – Cătălin Zamfir (28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991) ; Mihnea Marmeliuc (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul tineretului și sportului – Bogdan Niculescu-Duvăz (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
      Ministrul însărcinat cu bugetul, în cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor – Florian Bercea (30 aprilie – 16 octombrie 1991)
      Ministrul secretar de stat însărcinat cu privatizarea la Ministerul Agriculturii și Alimentației – Valeriu Pescariu (30 aprilie – 16 octombrie 1991)
      Secretar de stat la Ministerul de Externe, membru al Guvernului – Romulus Neagu (28 iunie 1990 – mai 1991)
      Secretar de stat la Ministerul Învățământului și Științei, membru al Guvernului – Andrei Țugulea (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)

      • Guvernul Theodor Stolojan – 16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992.
        Prim-ministru – Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul pentru Relația cu Parlamentul – Ion Aurel Stoica (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul de Interne – Victor Babiuc (17 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul afacerilor externe – Adrian Năstase (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul economiei și finanțelor – George Danielescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul Bugetului, Veniturilor Statului și Controlului Financiar, în cadrul Ministerului Economiei Finanțelor – Florian Bercea (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul justiției – Mircea Ionescu-Quintus (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul culturii – Ludovic Spiess (17 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul învățământului și științei – Mihail Golu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul apărării naționale – General Niculae Spiroiu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul industriei – Dan Constantinescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul agriculturii și alimentației – Petru Mărculescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul comunicațiilor – Andrei Chirică (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul comerțului și turismului – Constantin Fota (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului – Dan Nicolae (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul transporturilor – Traian Băsescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul mediului – Marcian Bleahu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul sănătății – Mircea Maiorescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul muncii și protecției sociale – Dan Mircea Popescu (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Ministrul tineretului și sportului – Ioan Moldovan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
        Secretar de stat la Ministerul Învățământului și Științei (membru al Guvernului) – Emil Tocaci (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)

        • Guvernul Nicolae Văcăroiu – 19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996.
          Prim-ministru – Nicolae Văcăroiu (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministru de stat, președinte al Consiliului de Coordonare, Strategie și Reformă economică – Mișu Negrițoiu (19 noiembrie 1992 – 27 august 1993); Mircea Coșea (28 august 1993 – 11 decembrie 1996) -consilier prezidențial la Președinția României.
          Ministru de stat, ministrul muncii și protecției sociale – Dan Mircea Popescu (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministru de stat, ministru de finanțe – Florin Georgescu (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministru de stat, ministru de externe – Teodor Viorel Meleșcanu (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministru de interne – George Ioan Dănescu (19 noiembrie 1992 – 6 martie 1994); Doru Ioan Tărăcilă (6 martie 1994 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul industriilor – Dumitru Popescu (19 noiembrie 1992 – 20 ianuarie 1996); Alexandru-Octavi Stănescu (20 ianuarie – 11 decembrie 1996)
          Ministrul agriculturii și alimentației – Ioan Oancea (19 noiembrie 1992 – 18 august 1994); Valeriu Tabără (18 august 1994 – 3 septembrie 1996); Alexandru Lăpușan (3 septembrie – 11 decembrie 1996)
          Ministrul comunicațiilor – Andrei Chirică (19 noiembrie 1992 – 18 august 1994); Adrian Turicu (18 august 1994 – 31 ianuarie 1996); ad-int. Mircea Coșea (31 ianuarie – 6 martie 1996); Ovidiu Ioan Muntean (6 martie – 3 septembrie 1996); Virgil Popescu (3 septembrie – 11 decembrie 1996)
          Ministrul comerțului – Constantin Teculescu (19 noiembrie 1992 – 28 august 1993); Cristian Ionescu (28 august 1993 – 4 mai 1995); Petru Crișan (4 mai 1995 – 19 ianuarie 1996); Dan Ioan Popescu (19 ianuarie – 11 decembrie 1996)
          Ministrul turismului – Dan Matei-Agathon (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului – Marin Cristea (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul transporturilor – Paul Teodoru (19 noiembrie 1992 – 6 martie 1994); Aurel Novac (6 martie 1994 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul apelor, pădurilor și protecției mediului – Aurel Constantin Ilie (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul sănătății – Iulian Mincu (19 noiembrie 1992 – 23 august 1996); Daniela Bartoș (23 august – 11 decembrie 1996)
          Ministrul tineretului și sportului – Gheorghe Angelescu (19 noiembrie 1992 – 28 august 1993) ; Alexandru Mironov (28 august 1993 – 11 decembrie 1996)
          Ministru de justiție – Petre Ninosu (19 noiembrie 1992 – 6 martie 1994); Iosif Gavril Chiuzbaian (6 martie 1994 – 3 septembrie 1996) ; Ion Predescu (3 septembrie – 11 decembrie 1996)
          Ministrul culturii – Mihail Golu (19 noiembrie 1992 – 28 august 1993) ; Petre Sălcudeanu (28 august – 5 noiembrie 1993); ad-int. Liviu Maior (5 – 25 noiembrie 1993); Marin Sorescu (25 noiembrie 1993 – 5 mai 1995); Viorel Mărginean (5 mai 1995 – 23 august 1996); Grigore Zanc (23 august – 11 decembrie 1996)
          Ministrul învățământului – Liviu Maior (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul cercetării și tehnologiei – Doru Dumitru Palade (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)
          Ministrul apărării naționale ; Gral Niculae Spiroiu (19 noiembrie 1992 – 6 martie 1994) ; Gheorghe Tinca (6 martie 1994 – 11 decembrie 1996)
          Ministru pentru relația cu Parlamentul – Valer Dorneanu (19 noiembrie 1992 – 20 octombrie 1995) ; Petre Ninosu (20 octombrie 1995 – 11 decembrie 1996)

          • Guvernul Victor Ciorbea – 12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998
            Prim-ministru – Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 30 martie 1998); ad-int. Gavril Dejeu (30 martie – 17 aprilie 1998) ; 30 martie 1998 – Prin Decretul 108, publicat în M.O. nr. 131/31 martie 1998, având în vedere cererea de demisie, Victor Ciorbea este revocat din funcția de prim-ministru. Gavril Dejeu, ministru de stat, ministru de interne, este desemnat și în funcția de prim-ministru interimar.
            Ministru de stat, ministrul finanțelor – Mircea Ciumara (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Daniel Dăianu (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministru de stat, ministrul afacerilor – Adrian Severin (12 decembrie 1996 – 29 decembrie 1997); Andrei Pleșu (29 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministru de stat, ministrul reformei – Ulm Nicolae Spineanu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Ilie Șerbănescu (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministru de stat, ministrul industriei și comerțului – Călin Popescu-Tăriceanu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Mircea Ciumara (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul justiției – Valeriu Stoica (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul muncii și protecției sociale – Alexandru Athanasiu (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul apărării naționale – Victor Babiuc (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998); Constantin Dudu-Ionescu (11 februarie – 17 aprilie 1998)
            Ministrul de interne – Gavril Dejeu (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul agriculturii și alimentației – Dinu Gavrilescu (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul transporturilor – Traian Băsescu (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998); Anton Ionescu (11 februarie – 17 aprilie 1998)
            Ministrul comunicațiilor – Sorin Pantiș (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul turismului – Akos Birtalan (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul lucrărilor publice și amenajării teritoriului – Nicolae Noica (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul apelor, pădurilor și mediului înconjurător – Ion Oltean (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Sorin Frunzăverde (5 decembrie 1997 – 11 februarie 1998); Romică Tomescu (11 februarie – 17 aprilie 1998)
            Ministrul învățământului (din 5 decembrie 1997 poartă denumirea de ministrul educației naționale) – Virgil Petrescu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Andrei Marga (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul cercetării și tehnologiei – Bujor-Bogdan Teodoriu (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998); Horia Ene (11 februarie – 17 aprilie 1998)
            Ministrul sănătății – Ștefan Iosif Drăgulescu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Ion Victor Bruckner (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul culturii – Ion Caramitru (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul tineretului și sportului – Sorin Stănescu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997); Crin Antonescu (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul pentru relația cu Parlamentul – Bogdan Niculescu-Duvăz (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998) ; Ioan Avram Mureșan (11 febrruarie – 17 aprilie 1998)
            Ministru delegat pe lângă primul-ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului și a Departamentului pentru administrație publică locală – Remus Opriș (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministru delegat pe lângă primul-ministru pentru integrare europeană – Alexandru Herlea (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)
            Ministrul privatizării – Valentin M. Ionescu (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministru delegat pe lângă primul ministru pentru informații publice – Radu Boroianu (12 decembrie 1996 – 5 decembrie 1997) ; Sorin Botez (5 decembrie 1997 – 17 aprilie 1998)
            Ministru delegat pe lângă primul ministru pentru minorități naționale – György Tokay (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)

    • mài,nu stiu cum sa-ti mai spun …termina cu kestiile astea ,ce naiba te-a apucat ….a plecat Bibliotecaru si te-ai apucat tu cu postari kilometrice sa ocupi spatiul de comentarii ???

      ai impresia ca tracu nu gasea pe internet cine a fost la butoane ??

  37. Felicitari admin.si echipei Nasul.Radu te asteptam cu nerabdare maine la Iasi.

    • ADMIN

      TE ROG SA STERGI POSTARILE KILOMETRICE ALE RENEI !!

      OCUPA PREA MULT SPATIU LA COMENTARII!!!

      bài,frate …a plecat Bibliotecaru ai apare altul cu kilometri de postari .

  38. citind blogul acesta imi dau seama ca prostia ar trebui considerata un handicap. pe moraru il inteleg, ca face bani, dar voi sunteti batuti in cap din convingere. basescu are puterea de 7 ani si puterea deplina de aproape 3 si voi vorbiti de iliescu. nu va vad cine v-ar putea plati, asa ca nu am de ales decat sa va consider redusi. de maine puteti parca pe locurile albastre, nu o sa va spuna nimeni nimic.

    • bài,imbecile …si atunci ce -ti pasa ,du-te in Piata si bate-te cu jandarmi,mai da si tu o caramida cui apuci ,nu te mai screme pe aici sa lamuresti „prostii”

    • Eu n-am poostat pina azi nimic. Citesc in schimb fiecare postare si sunt mandru ca mai exista persoane cu o gandire normala ca cele care posteaza aici.Din pacate sunt si unii ca tine care spun prostii . Cei care parcheaza pe locurile albastre sunt mai intregi la minte ca tine. Redus esti tu .In multe privinte.

    • Domnule Andrei Martin,
      Nici nu aveti cum sa ne intelegeti 🙂

      Oricum, va felicit ca ati ajuns singur-singurel la concluzia ca suntem net diferiti de oamenii pe care ii cunoasteti Dvs.
      Permiteti-mi sa iau observatia Dvs ca poe un compliment.
      Si va multumesc, sincer.

      Altfel, daca mai stati pe langa noi, poate veti intelege din ce in ce mai mult.
      Dar, va previn, ca intelegand mai mult s-ar putea sa nu va obtineti niciun profit imediat (si eventual neimpozabil 🙂 ). As zice chiar… dimpotriva.
      Ramane la latitudinea Dvs.

      O seara cat mai buna va doresc,

    • Doctore, suntem platiti moral de o echipa de elita. In orice caz nu suntem in solda Uslasilor. Se pare insa ca tu suferi de prostie ca intri aici fara satisfactii. Sa iti creasca!

    • @martine unde esti in Piata???? Pai tu daca esti platit normal ca ti se pare anormal.Lasa ca nu mai parcheizi tu mult la rosu

    • andreea martin nu stii sa scrii redus. pe blogone se scrie inteligent, cum n-am vazut pe nici un alt online. vii aici ca sa incerci sa plagiezi apoi:))

    • @andrei martin…si tu esti unul din oligofrenii iesiti in strada?Ai gresit blogul,baiete!

    • Andrei Martin, bine ai venit printre noi! Te primim cu rabdare si bunavointa. Stai si citeste cu atentie ce spunem noi cei neplatiti de nimeni si neindoctrinati. Suntem liberi Ai sanse mari sa te molipsesti de la noi. Pana una-alta ai un mic
      ,, plici!” dragalas pentru in seara asta….poate te trezesti!
      Succes!

    • Auzi prietene, tu scrii articolul si iti dai like singur???? Asta e cea mai tare de pana acum….

    • Bai retardatule,
      1 la mana, noi vorbim aici de viziune de lucruri care ar trebui sa se schimbe si sa devina normale in aceasta tara…si care cu siguranta se vor schimba dar, schimbarea nu va veni de la oameni ca tine.
      2 la mana un om politic de talia lui Iliescu isi poate pastra influenta chiar si dupa ani buni asupra multor oameni din partide, structuri, servicii etc., si ca sa stii si sa vezi, isi va pastra influenta si in mentalitatea unor cretini ca tine atat cat vor trai, daca o sa ai noroc iti vei da seama cand o sa mori cat de prost ai fost.
      As fi vrut sa iti spun ca ai mintea creata dar daca o aveai, ai fi gandit cat de cat. Lasa-ne si du-te unde vrei…

      P.S. Nu am postat niciodata posturi atat de dure, dar limbricul asta chiar m-a enervat.

    • Bai retardatule,
      1 la mana, noi vorbim aici de viziune de lucruri care ar trebui sa se schimbe si sa devina normale in aceasta tara…si care cu siguranta se vor schimba dar, schimbarea nu va veni de la oameni ca tine.
      2 la mana un om politic de talia lui Iliescu isi poate pastra influenta chiar si dupa ani buni asupra multor oameni din partide, structuri, servicii etc., si ca sa stii si sa vezi, isi va pastra influenta si in mentalitatea unor cretini ca tine atat cat vor trai, daca o sa ai noroc iti vei da seama cand o sa mori cat de prost ai fost.
      As fi vrut sa iti spun ca ai mintea creata dar daca o aveai, ai fi gandit cat de cat. Lasa-ne si du-te unde vrei…

      P.S. Nu am postat niciodata posturi atat de dure, dar limbricul asta chiar m-a enervat.

    • ,,Hazliu,, mos Martine, cum de te-ai ratacit pe aici?
      Alina din Brasov

    • Da vorbim de Iliescu,caci el agirat raul si l-a intarit,incat Basescu, ca sa rupa raul,a trebuit sa starneasca cuibul de serpi. Arafat,a fost manipulat usor, in ministere,multifunctionari sunt ai USL-ului, acolo opozitia la reforme e mare si se pun bete in roata. PD-l ocupat cu dorinta lui Basescu de areforma statul, a omis pericolul. Nu si-a asigurat spatele, si nu a ripostat la atacuri. De unul singur nu poti face nimic. Pasii opozititi, au fost pregatiti demult, nu uitati propaganda comunista functioneaza(USL), Radu Moraru a fost scos din cicrcuit la timp, ca sa nu le fie ca un ghimpe in spate, caci el era fanionul care sustinea libertatea. Pana va apare din nou, zarurile vor fi jucate, dar, totusi exista un dar, caci spiritul lui nu moare si sper ca va da roade.

    • D-le marin, eu as prefera ca prostia sa doara. Am convingerea ca ai urla non stop.

    • Buna seara veve si prieteni.Ce a fost cu blogul, ca eu nu l-am accesat decat dimineata? Daca si-a bagat coada necuratul, e inca o dovada in plus ca aici, prin comentariile si atitudinea de bun simt DERANJEAZA. Va urez: intrevedere cu scop atins maine la Iasi.

  39. recunosc ca nu accept jaful si distrugerea de la Rosia Montana, dar, desi nu-mi place amestecul cu ceilalti, am inteles ca profita si ei de orice ocazie pt a se face vazuti si auziti(au facut-o si la 1 decembrie la Alba Iulia)

    P.S. de data asta chiar s-au vz, inclusiv la Pro TV cand Andreea Esca i-a enumerat ca si participanti distincti.

  40. Recunosc ca eu nu sunt pentru proiectul Rosia Montana din motive de conservarea istoriei, dar nu concep sa se amestece protestul pentru Rosia Montana cu jegurile Iliesciene din piata.

    • Fara violenta admin, pune-ti manusile in maini si afară cu jegoșii!
      Alina din Brasov

  41. Sa nu se puna nimeni cu sustinatorii lui NASUL. N-au decat sa fie altii invidiosi si sa isi doreasca astfel de public, dar nu il vor avea niciodata. Nasul are doar public ales, frumos si destept cum zice Radu….

    • Pai jegosii astia cred ca daca ne blocheaza blogul ne vor bloca si judecata? Chiar ca sunt fara creier!

      • Nu-si dau seama dar nu au ce sa faca decat cum spune Cristian,SA NE LASE IN PACE -SINTEM OAMENI SI VREM SA FIM LIBERI SI FRUMOSI.

      • Nu judecata, dar informatia da. Multe lucruri interesante am trimis si eu mai departe… probabil aici este buba, afla mai multi adevarul.

    • Fratilor, din pacate acum nu mai putem doar sa ne raspundem unii altora, trebuie sa actionam; cum sa facem asta? Asta ar trebui sa fie tema noastra de discutie si cand ar fi oportun. Va provoc la aceasta discutie.

Comentariile sunt închise.