Reprezentantii Autoritatii Rutiere Romone au fost atat de surprinsi la vederea TIR-ului, incat l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe conducatorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depasise viteza legala si nu incalcase nicio regula de circulatie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului romanesc, Mihai Eminescu, alaturi de versurile „Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie/ Tara mea de glorii, tara mea de dor!”, iar pe spatele masinii indemnul „Nu uita ca esti roman!”

Gheorghe Vlase a declarat ca TIR-ul sau este unicat in Romania si chiar o raritate in Europa. „Motorul dezvolta 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro. Acesta a mai adaugat ca pentru branduirea masinii a mai dat inca 2.000 de euro. El mai vrea sa faca o alta prelata, de data aceasta cu Stefan cel Mare, cu urmatorul mesaj: „Basarabia n-a fost a mea, ci a urmasilor urmasilor mei!”

Vlase a mai spus ca pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund miscati de mesajele citite, asa cum au fost si cei de la ARR, care l-au si felicitat pentru o asa idee.

13 COMENTARII

1. Un patriot in adevaratul sens al cuvantului, se mandreste ca-i roman si-o arata bucuros. Unul care daruieste iubire in fapte, nu vorbe.

2. Omul vrea sa arate ca este roman.
    Omul acesta se simte bine ca este roman.
    Romanul acesta se mandreste si peste hotare cu ceea ce a dat Romania.

Mi se pare un lucru bun, onorabil. Stima, frate!

3. Marele ROMÂN Eminescu explica încă de acum peste 140 de ani STRATEGIA RUSEASCĂ de izolare şi îndobitocire a ROMÂNILOR basarabeni acum aplicată pe noi de viclenii GLOBALIZATORI”:

„Pentru ca să ne ia individualitatea,
    Rusia ar trebui să NE DEA ALTA în schimb,

şi, cel puţin deocamdată,
    nu suntem copţi pentru O ASEMENEA DEGENERARE.

[…] când între Moldova şi aşa-numita Basarabia comunicaţia era liberă.
    RUŞII s-au încredinţat că această libertate este primejdioasă numai pentru dânşii şi pentru aceasta au închis graniţele ermeticeşte şi au curmat atingerea între ROMÂNII de peste Prut şi restul poporului ROMÂN.
    De atunci şi până acum măsurile silnice pentru stârpirea ROMÂNISMULUI se iau fără de curmare.
    Administraţia, biserica şi şcoala sunt cu desăvârşire RUSEŞTI, încât
    este oprit a canta în ziua de Paşti “Hristos a inviat” în ROMÂNEŞTE.

Nimic în limba ROMÂNEASCĂ nu se poate scrie;
    nimic ce e scris în limba ROMÂNEASCĂ, nu poate să treacă graniţa
    fără de a da loc la presupusuri şi persecuţiuni; ba oamenii de condiţie
    se feresc de a vorbi în casă ROMÂNEŞTE, pentru ca nu cumva o slugă să-i denunţe; într-un cuvânt, orice manifestaţie de viaţă ROMÂNEASCĂ e oprită, rău privită şi chiar pedepsită.”

Se pare că şi „GLOBALIŞTII” au aceeaşi STRATEGIE DEZNAŢIONALIZATOARE:

Pentru ca să ne ia LUA INDIVIDUALITATEA DE ROMÂNI, ne oferă în schimb „CETĂŢENIA EUROPEANĂ”.
    Adică NIMICUL contra a MII DE ANI DE ISTORIE glorioasă DACO-ROMÂNEASCĂ!

Şi ca să îl parafrazăm pe TITANUL ROMÂN Eminescu,din păcate
    ACUM UNII DINTRE NOI „SUNT COPŢI PENTRU AŞA DEGENERARE”.
    Vezi „Dora”-„Cetăţean COSMOPOLIT”,”Cristian777″ care se vede cetăţean “în marea casa TERRA”” ,”Viorica” şi „Apsanca”-cetăţene „AUTONOMISTE”.

Da DOMNULE EMINESCU,ştiu că e dureros,dar UNII DINTRE NOI ROMÂNII,din păcate,
    ACUM „SUNT COPŢI PENTRU AŞA DEGENERARE”.

4. Un adevarat ROMAN!,multumiri!Sa va ajute Domnul,sa mai faceti si pe cea cu Stefan Voda.RESPECT pentru asa OM!

5. FELICITARI! AR TREBUI SA FIE NUMIT LA COMISIA CE RASPUNDE DE IMAGINEA ROMANIEI IN LUME (DACA EXISTA ASA CEVA, DACA NU SA FIE INFIINTATA).

6. DRUM BUN , DOMNULE Vlase !!!! Sa stie toata lumea cine suntem cu adevarat !!!! Multumim ca existi !

7. iata un om frumos!,nu vrea s a plagieze ,nu vrea putere. In mocirla in care ne au aruncat vremelnicii politicieni de astazi ,mesajul acestui om este aur curat,avem putin aer ,felicitari domnule cu multumiri.

Comentariile sunt închise.