56 de IMM-uri au semnat, anul acesta, cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, contracte pentru introducerea internetului in asa-numitele zone albe, adica sate fara acces la retea.

Investigatia realizata de Revista 22 a descoperit ca zeci de firme participante la licitatie au o legatura stransa cu firmele Asesoft si 2K Telecom, actionarii acestora fiind angajati ai companiilor fratelui lui Sebastian Ghita, Alexandru Ghita, sau apropiati ai acestuia.

16 dintre aceste societati special infiintate pentru a obtine fonduri europene puse la bataie pe programul Internet la sate sunt inghesuite intr-un apartament de 32 mp, au avut acelasi consultant, aceiasi furnizori, folosesc reteaua 2K Telecom, au apelat la serviciile “avocatului lui Ghita” si au prezentat proiecte identice (mai putin amplasarea geografica).

Reporterii Revistei 22 au constatat intr-un caz ca beneficiarul din scripte nu cunoastea nici macar numele satelor in care se deruleaza proiectul sau, aprobat in vara lui 2014 si pentru care a primit o finantare nerambursabila de 170.000 de euro.

Indiferent cine se afla, de fapt, in spatele a circa 40 din cele 56 de firme castigatoare, contractele de colocare semnate cu 2K si depuse in aceste proiecte conduc la concluzia ca “beneficiarul real al contractului este firma furnizoare (2K Telecom – n. red.), care depaseste statutul de IMM si nu face parte din categoria beneficiarilor eligibili”, potrivit unia dintre expertii evaluatori.

Unele dintre “coincidentele” prezentate de Revista 22 au fost semnalate inca din faza de evaluare a proiectelor, dar Agentia a ignorat rapoartele si nu a cerut informatii detaliate pentru a evita o eventuala deturnare a fondurilor.

La sase luni dupa semnarea contractelor de finantare, AFIR confirma o parte din nereguli. „Există elemente care pot constitui suspiciuni privind crearea de condiții artificiale” pentru a obtine avantaje ce contravin obiectivelor masurii, motiv pentru care s-a declansat o investigatie pe acest subiect, mentioneaza Agentia, intr-un raspuns la o solicitare a Revistei 22.

Programul „Internet la sate”

Competitia pe fondurile europene scoase la concurs anul acesta pentru internet la sate – M322 e), a inceput in luna februarie.
Au fost inscrise in concurs 92 de cereri de finanțare în valoare de 16,4 milioane euro. Dintre acestea, au fost selectate pentru finanțare nerambursabilă prin PNDR 2013 un total de 56 de proiecte de investiții, în valoare de 9,3 milioane euro. „Cele 56 de proiecte prin care se realizează investiţii în infrastructura de broadband în spaţiul rural au fost contractate în cursul anului 2014, fiind în acest moment în diferite etape ale demarării investițiilor”, precizeaza un raspuns oferit Revistei 22 de catre AFIR.

Proiectele sunt pentru mici localitati din judetele Bacau, Iasi, Suceava, Vaslui, Buzau, Galati, Tulcea, Vrancea, Arges, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Dolj, Olt, Valcea, Arad, Hunedoara, Timis, Bihor, Cluj, Salaj, Alba, Brasov, Covasna si Calarasi.

La prima vedere, mezinul Alexandru Ghita nu pare la fel de iscusit in afaceri precum fratele sau deputatul PSD Sebastian Ghita, ajuns milionar in euro inainte sa implineasca 30 de ani.

La apelul pe M322 e), Alexandru Ghita (foto dreapta) a participat cufirma Cloud System Net SRL si un proiect prin care dorea sa castige 199.000 lei (aproximativ 45.000 de euro).  un mizilic, raportat la anvergura business-urilor pe care i le-a transferat fratele Sebastian (foto stanga).

Societatea urma sa le furnizeze “Internet pentru viitor” (titlul proiectului), locuitorilor din satele Adancata si Pometesti, din judetul Dolj.

Evaluatorul a constatat, insa, ca solicitantul “a utilizat date nesustenabile la calculul indicatorilor economico-financiari”. Drept pentru care firma a fost declarata neeligibila. Contestatia a fost partial admisa, dar contractul de finantare nu s-a semnat.

Mult mai interesanta decat toate celelalte observatii din raportul expertului este ultima mentiune, potrivit careia la aceeasi adresa unde a fost declarat sediul Cloud System mai sunt inregistrate alte cinci societati participante la licitatie.

 

Blocul cu cea mai mare densitate de retelisti 

 

In realitate, in sediul respectiv coabiteaza 16 SRL-uri lansate in aceasta cursa pentru fonduri europene nerambursabile.

Strada Mendeleev nr. 17, adresa in cauza, este blocul de deasupra magazinului Nick din Piata Amzei.

Ap.6, care adaposteste peste 20% dintre castigatorii Masurii 322 e) (plus necastigatoarea Cloud System Net, a lui Alexandru Ghita), are cu totul doar 32 de metri patrati. Gazduieste 16 societati, ceea ce inseamna o firma la  2 mp.

Chiar daca bagi SRL-urile si-n baie, si-n bucatarie, si-n camara, tot este imposibila respectarea articolului 17 aln. 4 din Legea societatilor comerciale: “La acelasi sediu vor putea functiona mai multe societati numai daca imobilul, prin structura lui si suprafata sa utila, permite functionarea mai multor societati in incaperi diferite sau in spatii distinct partajate. Numarul societatilor comerciale ce functioneaza intr-un imobil nu poate depasi numarul de incaperi sau spatii distincte obtinute prin partajare”.

Articolul a fost introdus in forma actuala prin OUG 54 pentru combaterea evaziunii fiscale si Ordinul 2.112 al ANAF (ambele din 2010), pentru a evita aglomeratiile de acest gen, care sunt “susceptibile  de evaziune fiscala”.  Cu alte cuvinte, pentru a elimina “adresele virtuale” si “casutele postale” folosite in retelele de evaziune fiscala si spalare de bani.

 

Coincidente in serie

 

Companiile din Mendeleev nr.17 nu au in comun doar sediul, ci numeroase alte lucruri:

  • Au fost infiintate cam la aceeasi data, in primele doua saptamani ale lunii aprilie (dupa deschiderea sesiunii pentru M322 e).
  • Numerele de telefon (fix sau mobil) apartin aceleiasi entitati.
  • Aceeasi persoana s-a ocupat de infiintarea firmelor, iar apoi a solicitat si a ridicat de la Registrul Comertului certificatele constatatoare necesare pentru accesarea de fonduri nerambursabile.
  • Memoriile justificative ale celor 16 firme au fost realizate de acelasi consultant, Arkadia Consulting Group. Ele contin informatii identice. Difera titlurile proiectelor si datele concrete referitoare la zonele albe (fara internet) pentru care s-a aplicat (satele, cu geografia locului, numarul de gospodarii si potentiali clienti etc.) 
  • Toate au fost autorizate de ANCOM sa desfasoare activitati in domeniu incepand cu data de 1 iulie 2014.

 

Toate numerele duc spre Ghita

Numarul de telefon fix din documentele celor 16 firme apartine cabinetului din Bucuresti al luiAdrian Nicolescu (foto), avocat inscris in Baroul Prahova.

Numarul de mobil este cel al Laurei Onucu (foto), avocat junior la cabinetul din Str. Batistei al lui Nicolescu. Ea s-a ocupat de infiintarea firmelor, a cerut si ridicat extrasele de la Registrul Comertului.

Nicolescu este cunoscut drept avocatul lui Sebastian Ghita, cabinetul sau fiind cel care a depus la OSIM, in 2011 (in timpul razboiului pentru Realitatea purtat intre Sebastian Ghita si Cozmin Gusa – Maricel Pacurariu), cereri de inregistrare a marcilor  Realitatea.TV, Realitatea.FM şi Realitatea.Net, „Tu faci Realitatea” şi „Asta e Realitatea”.

De asemenea, Cabinetul Individual Avocat “Andrei Nicolescu” – figura printre creditorii Realitatea Media cu o creanta de 3,240 milioane de lei.

Tot Nicolescu a reprezentat Asesoft Distribution la preluarea eMag.ro.

 

Firmele infiintate special pentru fondurile europene de pe Masura 322 e) derulatata de AFIR

 

(Dati click pe fiecare din ele pentru a vizualiza datele)

1. Cloud System Net

2. Dinamic Invest Telecom

3. DVD Complete System Solutions

4. Ethernet Development

5. Mobil Net System

6. Your Telecom

7. Strategic Business Services

8. Cimar Networks

9. Esse Telecom Solutions

10. Bebecom System

11. New System Telecom

12. Best Net Consulting Service

13. IT Biz Consultants Telecom

14. Safe Surf

15. Device Net

16. Greyba Telecom

 

Ghita pierde, contabila sa castiga

Legaturile dintre cele 16 societati sunt la fel de stranse si la nivelul asociatilor, toti din anturajul fratilor Ghita – Asesoft.

Spre deosebire de Alexandru Ghita, care a pierdut competitia,Sorina Ioana Franza (foto), de exemplu, a obtinut 139.125 euro nerambursabili cu firma New System Telecom si proiectul “Lumea la un click distanta”. Frunza este senior  accountant la 2K Telecom.

In Safe Surf, asociat unic este Irina Anda Soltuz. A primit 196.200 de euro pentru “Achizitia de echipamente pentru internet wireless de mare viteza”.

A fost, in timpul Guvernului Calin Popescu Tariceanu, director relatii internationale la Autoritatea Nationala pentru Tineret si, din decembrie 2007, consilier personal al ministrului Comunicatiilor Karoly Borbely (UDMR). Din aceasta pozitie a fost desemnata in Consiliul de Administratie al Postei Romane (pana in 2009, cand s-a schimbat puterea).

Acum este sales manager la Infratel Net,  companie furnizoare de echipamente si servicii telecom, membra a grupului Asesoft.

 

Actionarul firmei Mobil Net System, Cristian Florin Varvas (foto), este asociat la Infratel, partener de afaceri al fratilor Ghita. A semnat contractul pentru suma de 149.250 euro, acordata proiectului “Conectat la viitor prin internet broadband”.

 

Cine se ocupa, in realitate, de proiectele angajatilor 2k Telecom?

Dragos Nitu si Cosmin Viorel Rimbu sunt si ei angajati ai 2K Telecom si au obtinut de la AFIR, pentru proiectul inscris de firma lor – IT Biz Consultants Telecom, 179.100 euro.

Cosmin Viorel Rimbu a declarat pentru reporterul Revista 22 , la fel ca toti cei intervievati, ca a aflat despre acest program de pe net: „Sunt informatii publice, la dispozitia tuturor”, a explicat el.

Nu stie nici unde are sediul firma lui, nu-si aminteste nici numele firmelor care s-au ocupat de infiintarea societatii sale, de actele necesare aplicarii pe M322, nici numele consultantului, si nici macar satele in care deruleaza proiectul in baza caruia a obtinut 170.100 euro:

R: Sunt mai multi angajati 2K Telecom pe lista beneficiarilor de proiecte pe acest program. V-ati consultant impreuna sau cum s-a intamplat ca sunteti atatia colegi de la 2K Telecom pe aceasta lista?

CR: Eu stiu doar de colegul meu Dragos Nitu, pentru ca ne cunoastem de mai multa vreme.

R: Cum ati ales sediul?

CR: De pe internet.

R: Ce firma s-a ocupat?

CR: Nu stiu pe dinafara.

R: Culmea, colegii dumneavoastra au acelasi sediu. Cum se explica acest lucru?

CR: Nu stiu.

R: Stiati ca si Alexandru Ghita a aplicat acest program?

CR: Nu, nu stiam.

R: Si n-ati vorbit niciodata cu dansul despre acest program?

CR: Nu, niciodata.

R: De domnul avocat Andrei Nicolescu ati auzit vreodata?

CR: Nu, niciodata.

R: De doamna Laura Onucu ati auzit?

CR: Nu, nu stiu cine este.

R: Si firma de consultanta?

CR: …..

R: Arkadia se chema

CR:…

R: In ce judet derulati proiectul?

CR: Alba Iulia

R: Alba Iulia este oras. Judetul se numeste Alba. Cum se cheama comunele in care aplicati proiectul?

CR: Nu stiu acum… daca vreti, ma uit pe acte si va spun imediat.

R: Cate sate, comune, sunt in proiectul dumneavoastra?

CR: Nu stiu exact. Au fost mai multe variante, nu stiu care dintre ele a ramas.

R: Dar ati semnat contractul de finantare si acum derulati proiectul.

CR: …

R: Ati fost vreodata in comunele acelea? Va amintiti una dintre comunele in care ati fost?

CR: (oftat lung) Am trecut doar pe acolo.

R: Ati semnat vreo cerere pentru rambursare?

CR: Nu. Din cate stiu eu, nu.

R: Daca la dosar exista o astfel de cerere inseamna ca e un fals, nu este a dumneavoastra?

CR:….

 

Familia Iancovici

La Bebecom System (“Servicii de internet de mare viteza”, 149.250 euro) sunt asociati fratiiVlad si Alexandru Cristian  Iancovici, fiii directorului  general SC Transport Calatori Express Ploiesti (fosta RATP), Cristian Iancovici, considerat de presa locala “omul lui Ghita” si al primarului Iulian Badescu (PSD).

179.100 euro a castigat si sotia lui Alexandru Iancovici, Carmen Andreea Iancovici, cu proiectul “Solutii complete pentru conectarea la reteaua de internet in mediul rural”. Sediul firmei sale, Windnet Smart Telecom, este in Ploiesti, compania facand parte din alt lot conectat “ombilical” (cum se exprima recent Marian Vanghelie, referindu-se la Sebastian Ghita si Victor Ponta) de grupul Asesoft. (Foto: in stanga – Vlad Iancovici, dreapta – Carmen si Alexandru Iancovici)

Carmen Iancovici a confirmat obtinerea contractului, dar a refuzat sa discute mai departe cu reporterul Revistei 22 : „Nu cred ca sunt in masura sa va raspund… De fapt, nu vreau sa va raspund”.

 

Scorul lotului Mendeleev: 12 – 4

Cativa dintre experti au constatat coindcidentele din documente si au declarat neeligibile proiectele (cate 2 -3) care au ajuns pe masa lor, asa cum s-a intamplat in cazul lui Alexandru Ghita. La contestatie, unele dintre ele au fost totusi admise, si se regasesc printre castigatori. Din lotul Mendeleev, 4 au pierdut, 12 au semnat contractele si deruleaza proiectele.

 

Lotul Prahova

 

Schema din Bucuresti poate fi identificata, cu unele note locale, si in judetul Prahova, unde se afla al doilea centru de retelisti din competitie.

Elementele comune difera in cateva aspecte: firmele inscrise in cursa sunt in numar de 35, nu 16, iar firmele nu au un sediu comun.

(Descarcati AICI lista firmelor din Prahova)

Marea lor majoritate sunt tot start up-uri infiintate special pentru acest program pe fonduri europene nerambursabile.

In cazul tuturor, certificatele constatatoare eliberate de Registrul Comertului au fost ridicate de Georgiana Dancescu.

Georgiana Dancescu este angajata a firmei Doctor Finance, din Ploiesti.

“Suntem cei mai buni, avem preturile cele mai bune si clientii vin prin recomandari. Avem cele mai multe firme, pentru ca prefera sa vina la noi sa dea 200 de lei, decat sa plateasca mii de euro la o firma de avocat. Suntem cei mai buni, acesta este singurul motiv. O spun foarte clar si cu multa convingere”, ne-a declarat Claudiu Costea, actionarul Doctor Finance, explicandu-ne de ce apare societatea sa in documente.

Doctor Finance nu are nicio legatura cu grupul Asesoft, nu a cumparat nici macar computere de la ei, iar Costea nu-l cunoaste pe Alexandru Ghita, conform declaratiilor lui Caudiu Costea.

 

Adresa unde se intersecteaza fondurile europene cu spalarea de bani si campania electorala

 

Cele 32 de firme, din care au castigat 29, nu sunt inregistrate in acelasi sediu, insa au in comun o multime de alte lucruri care nasc si ele suspiciunea existentei unor „conditii artificiale”, exact precum in cazul lotului Mendeleev.

Cel mai interesant caz apare la numarul 428 din satul Targsoru Nou, comuna Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, unde au sediu doua dintre firmele participante la licitatie: Speednet System Acces si Smart Radio System Comunication (click pe firme pentru a vizualiza datele de la MF).

La exact aceeasi adresa este inregistrata si firma Foto Technologies, in care actionari principali sunt sotii Ionut si Alina Daniela Iordachescu.

Ionut Iordachescu si  Costache Caragea (actionar cu 10% in Romania TV), sunt parteneri in firma Federal Media Partner, care a semnat in acest an electoral contractul cu firma americana de lobby Podesta Group (unul dintre consultantii folositi pentru a imbunatati imaginea pe care candidatul PSD o are in SUA). Cititi AICI rolul jucat de Podesta si firmele americane de consultanta in campania lui Victor Ponta.

Societatile Foto Technologies si Media Fantasy Solution (in care Iordachescu este asociat, iar sediul este impartit cu Federal Media Partner) sunt suspectate de mai multe infractiuni economice.

Media Fantasy Solution este urmarita penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani si complicitate la spalare de bani, in dosarul de coruptie instrumentat de DIICOT si care-i are in centru pe fostul consilier guvernamental Marcel Pavaleanu si Razvan Alexe. Ei sunt aporpiati ai lui Vlad Cosma (deputat PSD), acuzat si el de fapte de coruptie, impreuna cu tatal sau – baronul PSD de Prahova Mircea Cosma, si  de sora sa – notarita Andreea Cosma.

Foto Technologies a fost si ea acuzat de infractiuni economice. Rise Project a descoperit ca, alaturi de SC Asesoft International SA, SC 2 K Telecom SRL, SC Infratel Net SRL, SC 360 Revolution SRL, Sc Glar Contruct SRL, SC Access Net International SRL, SC Teamnet SA, SC Asesoft Distribution SA (din grupul Asesoft), Foto Technologies este mentionata in raportul ANAF din 11 August 2011 pentru operațiuni care nu respect prevederile legale cu privire la TVA, existând “suspiciuni că între societățile menționate se desfășoară și alte tranzacții care au un character neobișnuit în raport cu activitățile curente în sensul prevăzut de art.23 din Legea 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor”Cititi AICI raportul despre care a scris Rise Project.

 

Foto Technologies, furnizor pentru firmele din anturajul lui Ghita

De altfel, firma Foto Technologies este una dintre cele trei firme (alaturi ZTE Romania si Huawei Technologies) de la care s-au depus oferte de pret pentru echipamentele din proiectele celor 16 firme din Mendeleev si 35 de firme din Prahova.

 

“Prefer sa nu va raspund”

 

Constantin Beldica, actionarul Smart Radio System Comunication, spune ca “poate si-a inregistrat el personal firma, poate ca nu”, nu-si aminteste daca o cunoaste pe Georgiana Dancescu si spune ca eventualele nereguli il privesc pe el personal, nu pe altcineva.

In momentul in care reporterul Revista 22 l-a intrebat daca il cunoaste pe Alexandru Ghita, Beldica a inchis discutia declarand ca nu are nimic de ascuns, dar nu mai are timp: “Am obligatia sa va raspund? Prefer sa nu mai raspund la nicio intrebare. Imi pare rau”.

Firma Smart Radio System Comunication, infiintata in aprilie, a fost lichidata in noiembrie.

Angajati Asesoft care conecteaza satele la retea

Au castigat licitatia 32 de firme din lotul Prahova, din care cele mai multe sunt legate direct sau indirect de Alexandru Ghita, ca si in cazul Mendeleev.

Pacnet Concept Solutions il are ca actionar pe Adrian Cosmin Petrescu, economist la Asesoft International si a semnat cu AFIR contractul pentru introducerea internetului in cateva comune din Galati. Valorea nerambursabila a fondurilor aprobate – 166.252 euro.

Colegul sau Mihai Voicila a obtinut finantare de 179.100 de euro, pentru proiectul Micosram Solutions, unde este asociat unic, care va lega la retea sate din judetul Arges.

 

Copy-paste in retea

 

Probabil ca mai multi experti evaluatori au observat coincidentele semnalate mai sus insa doar trei le-au amintit, iar cel care s-a ocupat de proiectele depuse in judetul Braila, a mers foarte departe.

El a identificat cele 35 de societati prahovene pentru care certificatul constatator a fost ridicat de Georgiana Dancescu si a extins investigatiile la nivel national.

Consultantii folositi de firme au fost Acquis Consulting SRL, New Century Associates, Infinio Solutions si Kardacor, insa asta nu inseamna ca Memorile Justificative (MJ) difera.

Iata ce spune expertul despre cazul Braila, unde au fost depuse trei proiecte a trei firme diferite, cu trei consultanti diferiti: “Memoriile justificative sunt identice si nu se dovedeste o particularizare la specificul proiectului existand diferentiere intre ele doar  in ceea priveste denumirea solicitantului si datele de identificare, denumirea investitiei, amplasamentul proiectului, caracterizarea demografica, economica si sociala geografica a zonei deservite. In memoriile justificative sunt informatii copiate, atat in ceea ce priveste  continutul , cat si partea grafica si notele de subsol”.

Printre cele 35 SRL-uri din Prahova si 16 din Mendeleev, nu exista o singura companie cu proiect singular, care sa nu apara si la alta firma.

Ce inseamna „conditii artificiale”

Expertul preciza, in final: „In urma verificarilor s-au identificat legaturi care conduc la suspiciunea crearii de conditii artificiale pentru a beneficia de sprijin si a obtine astfel un avantaj care contravine obiectivelor masurii”.

Potrivit glosarului afisat pe site-ul AFIR, sintagma „conditii artificiale” se refera la una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  • același titlu al proiectului identificat la două sau mai multe proiecte
  • același sediu social se regăsește la două sau mai multe proiecte
  • același amplasament al proiectului se regăsește la două sau mai multe proiecte
  • același reprezentant legal al proiectului se regăsește la două sau mai multe proiecte
  • același consultant al proiectului se regăsește la doua sau mai multe proiecte.

Ei bine, cel putin trei din cele cinci criterii se regasesc la toate proiectele din grupul Mendeleev – Ploiesti. Grup care inseamna aprocimativ 80% din proiectele declarate castigatoare.

 

Beneficiarul real – 2K Telecom

Indiferent de cine se afla in spatele firmelor din Mendeleev si Prahova, marele beneficiar al programului este 2K Telecom, potrivit unuia dintre evaluatori.

Toate proiectele despre care am vorbit (16 + 35) au contracte de colocare cu 2K Telecom, care se obliga sa puna la dispozitia clientului (firmelor respective) accesul la internet, sa gazduiasca echipamentele clientului, si sa le inchirieze spectru de frecventa pentru furnizarea de servicii de comunicatii de date in banda de frecvente 2570-2600MHz detinuta de SC 2K TELECOM SRL.

Asta inseamna, mentioneaza expertul, ca “solicitantul prin proiect isi propune furnizarea de servicii de comunicatii de date (internet, telefonie etc.) iar, in aceste conditii acesta este doar un intermediar, beneficiarul real al contractului fiind de fapt firma furnizoare (2K Telecom – n. red.), care depaseste statutul de IMM si nu face parte din categoria beneficiarilor eligibili”.

 

AFIR confirma si face verificari. Cu intarziere

 

In pofida observatiilor din rapoartele expertilor, AFIR a semnat, in aceasta vara, contractele de finantare. Puteti descarca AICI lista castigatorilor si sumele aprobate.

Revista 22 a intrebat conducerea AFIR daca a declansat investigatii amanuntite inainte de semnarea contractelor, tinand cont de rapoartele de evaluare si de suspiciunea de „conditii artificiale” semnalata de experti.

In raspunsul primit, AFIR precizeaza mai intai ca verificari se fac in toate etapele de derulare a proiectelor, dupa care confirma ca, in acest moment, „în urma unei prime cercetări asupra unor proiecte contractate prin submăsura 322 e), s-a constatat că există elemente care pot constitui suspiciuni privind crearea de condiții artificiale. Toate aceste elemente sunt în acest moment în atenția departamentelor de specialitate din cadrul AFIR”. Nu stim daca aceste verificari au fost declansate dupa solicitarea noastra.

Agentia nu poate oferi insa „informatii punctuale privind verificările și anchetele în derulare efectuate de către Agenție” in niciun caz, deoarece „ar compromite rezultatul verificărilor și ar face inutil efortul administrativ al experților AFIR”, se mai spune in raspunsul primit de la Agentie.

Până la ora publicării articolului, Alexandru Ghita nu a raspuns solicitarii noastre de a discuta despre programul internet la sate.

sursa: revista22.ro