Controversatul Dan Mihalache se pare că a fost şters de pe lista consilierilor lui Iohannis.

Jurnalistul Robert Turcescu, cel care a dezvăluit, miercuri, lista consilierilor lui Klaus Iohannis, reamintind apropierea dintre Dan Mihalache, Victor Ponta şi George Maior, notează azi pe facebook că Dan Mihalache ar fi fost tăiat de pe lista consilierilor prezidenţiali.

„Am primit si eu informatia ca Dan Mihalache a fost taiat de pe lista consilierilor prezidentiali. Forta FB! Sa stam de veghe in continuare, zic!. Daca domnul Klaus Iohannis va confirma informatia ca a renuntat la Mihalache ii transmit inca pe acum multumirile noastre, ale „Partidului Facebook”! Stam de veghe in continuare!”, spune Turcescu pe reţeaua de socializare.

Jurnalistul Robert Turcescu a anunţat, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook numele viitorilor consilieri prezidenţiali. Potrivit surselor ziaristului, Dan Mihalache, George Scutaru, Cosmin Marinescu, Andrei Muraru, Mihaela Ciochina şi Iulia Huiu ar urma să facă parte din echipa preşedintelui Klaus Iohannis.

Cine este Dan Mihalache? Ne dezvăluie tot Robert Turcescu, postând o fotografie pe reţeaua de socializare. În imaginea respectivă, Mihalache apare alături de Victor Ponta şi George Maior. „Dan Mihalache, sef al Cancelariei Prezidentiale. Si-au luat tara inapoi…”, comentează Turcescu pe Facebook.

 

Înt-o altă postare, Turcescu aminteşte că Mihalache a avut o „ieşire surpinzătoare” într-o emisiune de televiziune „cand a fost intrebat cum comenteaza declaratiile ambasadorului SUA, potrivit caruia modificarea legii ANI, repusa atunci pe tapet, ar fi o idee foarte proasta si ar putea duce la rediscutarea sau chiar anularea parteneriatului strategic romano-american”.

„Pe mine personal ma lasa rece aceasta declaratie. Si parteneriatul strategic romano-american. Daca parteneriatul romano-american sta in domnul Horia Georgescu, mai bine fara”, a declarat Dan Mihalache.

Robert Turcescu rememorează cum, la doua zile de la aceste declaratii, Dan Mihalache a fost demis de premierul Victor Ponta. „Imi asum in continuare acea declaratie politica. Nu regret nimic”, replica Dan Mihalache.