PSD e iubit de casnice, notează jurnalistul Cătălin Striblea, de la România TV, pe blogul personal, exemplificând cu un grafic relevant din punct de vedere al modului în care au votat, pe 16 noiembrie, diverse categorii demografice.

Totodată, Striblea afirmă că în momentul de față, PSD-ul se îndreaptă spre dispariție, fiind nevoie de o stângă reformată care să stea în fața puterii covârșitoare pe care o va avea dreapta.

 

„Graficul de mai sus arată înfiorător pentru Victor Ponta și ai lui. Au pierdut majoritatea populației active din România. La fel ca Traian Băsescu după anii de abuzuri ai PDL. Iar de aici se desprinde o concluzie foarte clară.Românii s-au maturizat și sunt câteva chestiuni pe care nu le mai ignoră: justiție, corupție, măsuri economice concrete și mai ales un tratament corect din partea clasei politice. De unde o să înceapă reconstrucția PSD mi-e cam neclar. Dar un lucru trebuie spus. Pe direcția asta, partidul se îndreaptă spre dispariție. Și cum am susținut că e necesară o dreaptă puternică care să se opună uriașei majorități parlamentare, așa spun acum că e nevoie de o stângă reformată care să stea în fața puterii covârșitoare pe care o va avea dreapta”, afirmă Cătălin Striblea pe blog.