Dezvaluirile publicate de Nasul TV, in legatura cu scandalul Chevron, au fost preluate, miercuri seara, in emisiunea “Sub semnul intrebarii”, realizata de Robert Turcescu.

Robert Negoita, reprezentantul PSD la dezbatere, a avut o singura replica: ”Noi nu ne vindem tara!”. Intrebat de moderator daca Adrian Nastase are dreptul sa mearga in Parlament si sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, Negoita a raspuns ca fostul prim-ministru are foarte multe motive ca sa o faca.

In schimb, Rares Manescu, omul de casa a lui Crin Antonescu si posibil candidat la Primaria Sectorului 6 al Capitalei, s-a abtinut sa comenteze.

Urmariti mai jos imaginile:[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/04/TURCESCU.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/04/TURCESCU.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/04/TURCESCU.m4v”]

26 COMENTARII

  1. APEL LA NASU SI LA ROBERT TURCESCU SA NU TREACA DE PARTEA ANTENELOR DE ACUM INAINTE SA NU LE CINTE SLAVA LUI PONTA SI ANTONESCU DACA AU ONOARE CA DE NASU mA INDOIESC DEJA L A CRITICAT DUR F DUR PE M R UNGUREANU CU 3 ZILE INAINTE DE MOTIUNE M A DEZAmagit SI NU ma mai uit la el de atunci oare de ce? a uitat cine este usl?S AU PROFITA FUCE DUPA CIOLAN ?IMI pare rau de asa jurnalisti a influientat si el votul indecisilor TRADATORI PENTRU MINE NASUL A contribuit LA DAREA GUVERNULUI JOS PRIN EMISIUNILE FACUTE IMPOTRIVA LUI MRU TOTI MANIPULEAZA POPORUL PENTRU BANIIIIIIII.

  2. turcescu e disperat pentru oricare miting impotriva.sper ca l-a calmat dl boda cu acele explicatii. ungureanu nu pica pentru ca n-are cum ca nu vrem nici noi. texanii petrolisti care sprijina campaniile electorale isi fac numaru’ in fata rusilor. rusii isi arata muschii in fata lor ca iote ce-au putut ei sa faca si vor sa para o amenintare in fata noilor tehnologii, de ex telepatiile sintetice si panorile incandescnte (vai cata caldura emanata de ele si cata lume se gadila la ele)ale armatei americane impotriva posibililor manifestanti. ieri s-a retras unu din campania electorala cu regrete si clap your hands la publicul intelegator.
    noua ne fac ochii ca la ceasornic si trebuie sa ne aparam cumva cu mainile goale si mult umor.
    scoate-ti o data si odata descoperirile lui Tesla si terminati cu fosilele astea care au devenit vii 🙂

    • Ne dam si noi cu parerea dar uitam ca Basescu nu e sustinut de majoritatea romanilor din tara si am uitat de manevrele facute cu diaspora ca sa ramana presedinte. Indiferent daca suntem buni sau nu e o regula de bun simt sa respecti regulile democratice. Altfel riscam sa dam dreptate oricarui prost.

  3. Un adevar incomplet e o minciuna, noi nu ne vindem tara decit daca ne iese si noua ceva. Cam asta ar trebui sa spuna toti politicienii care vind ceva. O zi buna !

  4. Imi pare rau ca Radu Moraru si Robert Turcescu nu mai fac echipa in acelasi post Tv. Dar poate e bine si asa, cand colaboreaza pe aceleasi teme, au aceeasi viziune si aceeasi atitudine. Nu ebine sa devina adversari.

  5. Echipa de investigatii de la ”Nasul tv” si-a făcut debutul cu excelentă.Trebuie să perie cineva HG și OUG din cele două guvernări Nastase și Tăriceanu.Cred că ni se vor oferi SURPRIZE de proportii.Felicitări NASULE!Tine aproape de Robert Turcescu și preluati difuzind astfel de stiri in tandem!
    Nerusinarea pesedisto-liberală s-a lăbărtat peste toate institutiile statului!Cit tupeu are USL să dea jos un guvern pentru o faptă care LE APARTINE??Incepe atacul NASULE!

  6. Turcescu, a cam ramas singur prin B1TV, Cristoiu a luat-o si el pe aratura…nutreste sentimente deosebite pentru Nastase, si USL, altfel nu inteleg DE CE NU LE PUNE INTREBARI ADEVARATE, DE ZIARIST GREU.

  7. Eeeee daaaaa, Bravo Dl Turcescu 😉
    Nasul TV – acum sigur a auzit toata tara.
    😆

  8. Da felicitari pentru TURCESCU ca a avut curajul sa reia stirea, ca poate mai sint romani care mai si gindesc, daca sint corect informati.Cit despre negoita acest specimen nu stiu ce cauta prin parlament ,ca el este bun numai la magarii.Iar tv. vuvuzelelor si ONG nu va prelua acesta informatie niciodata, ar insemna sa ramina fara slujba bine platita.De aceia aparitia NASUL TV pe moguli ii sperie, ca multi romani va mai avea o sursa de informare si corecta.NASULE TE ASTEPTAM CU MULTA NERABDARE IN CASELE A CITOR MAI MULTI ROMANI>

  9. Pe negoita nu l-am mentionat pentru simplu fapt ca nu merita atentia mea!
    Sa aveti o zi superba, iar doamnelor spor la pregatiri pentru Sf-le Pasti, cu respect
    I.M.

  10. Felicitari redactiei!
    In sfarsit vad si eu UN ADEVAR spus pentru toata lumea, si pentru cei care nu au net, dar prind B1.
    Inca ceva, e pentru prima oara cand gangavul de Bodea spune ceva intelept „dati-l afara pe AN nu pe premierul Ungureanu”!
    Bravo tovarase acum te mai iert, doar putin, ca ai trait bine pe banii parintilor mei in strainataturi pana in ’89, acum ai dat dovada ca esti putin roman, sper sa nu uiti!
    Succes redactiei la descoperiri de adevaruri!

  11. In primul rand bravo nasule!B1Tv.prin Robert Turcescu ,le-q pus in mana comunistilor galusca calda,incat acestia nu mai stiau cum sa se eschiveze.Nu mor de dragul lui Turcescu, dar se vede clar ca acesta cand poate musca din comunisti si in general postul in ansamblu este la fel.Negoita este un evazionist nenorocit, care printre altele se ocupa si cu ,,tinerele comuniste” adica un fel de bordel politic.Baicioiu,Negoita,Rizea(cel cu Ferari),Georgian Pop,Dusa Mircea(fost si actual membru al PCR),Radu Mazare sunt lichelele paridului comunist,niste nulitati, care vor cu orice pret sa ajunga la putere si atunci o sa vedem noi stat politienesc, asa cum se plangea traseistul Frunzarosie.

  12. ce dumnezeu ne tot uitam in gura politicului.
    -ala negoita e un idiot in ale politicii.pe el nu-l intereseaza tara cum se lauda ci interesele personale
    -treaba cu chevron,eu sint impotriva ,insa doamne, e ca pot sa inclin si spre acest tip de exploatare,dar sa ni es puna pe masa garantii adevarate in ceea ce priveste siguranta populatie.la localnici ma refer.

    • @ geronimo. Inteleg ca insulti Congresul USA si Environment Protection Agency care au permis ca 25% din consumul USA sa fie din gaze de sist. Inteleg ca ii tratezi de escroci pe cei de la Chevron si de imbecili pe guvernul Poloniei, care a dat 120 licente pt. gaz. In schimb alde Mircea Toma, R.Cernea, Robert Negoita spun adevarul curat.

  13. Negoitza e facut pe calapodul tuturor psd-istilor. Cand n-are loc de intors, face apel la toate tertipurile ca sa scape din chingi. E metoda clasica a acestui magnat care are probleme grave cu plata TVA-ul si cu fetitzele sa ocoleasca intrebarile. Ba si contraataca. In campania electorala pt. sectorul 3 poate fi desfiintat, daca are cine.

  14. Este bine ca s-a venit cu dovada pe vremea asta cand se striga de catre dumnealor ” nu ne vindem tara” .
    A cazut la fix felicitari redactia,felicitari Lui Turcescu ca a preluat stirea .

    • FELICITARI pentru RADU MORARU si ROBERT TURCESCU!! Oare cum au putut si precis o vor mai face,sa votezi un „negoita” din asta? Oare suntem un popor tembel??

  15. Stie cineva daca sa mai comentat si la o alta televiziune aceasta problema?
    Dupa parerea mea maine ar trebui sa iasa intr-o conferinta de presa domnul Voinescu si sa anunte acest lucru, daca tac din nou iara au pierdut.
    Copilul care nu plange de foame nu primeste biberonul.Vorba lui Geoana „pa iei mai”.

    • Da’ ei pe ce lume traiesc daca nu au stiut pana acum?
      Si daca o intorc ca la Ploiesti si spun ca au stiut, ce au asteaptat sa spuna raspicat despre ce e vorba?
      Unde sunt oamenii competenti?

    • Am decis: pana „vine” NASUL, ma mai uit pe B1. Atat. Incredibila mizerie, urat mirositoare, se produce pe tembeliziunile mogulilor rai… Si nu par deloc sa-si revina. Pe cand a3 dupa otv?

  16. Negoita e ca o busloa. Cum o intorci tot replici tampite indica.
    P.S.
    Se putea lasa si raspunsul lui Turcescu la provocarea lui Negoita.

    • Robert Negoita candideaza cu brio la statutul de cel mai tampit politician al zilelor noastre. Ca sa stai de vorba cu el in direct intr-o emisiune trebuie sa ai efectuat in prealabil un tratament medicamentos sa nu vomiti !!!

Comentariile sunt închise.