Unde a dispărut Victor Ponta după turul al doilea al alegerilor prezidențiale? Misterul a fost lămurit de jurnaliștii de la Realitatea TV.

Postul a prezentat o fotografie făcută aseară într „cel mai exclusivist club” din Dubai (Emiratele Arabe Unite), în care Ponta apare alături de prietenul, protectorul și sponsorul său, mogulul Sebastian Ghiță, deputat PSD și proprietar al postului de televiziune România TV.

Conform celor transmise de Realitatea TV, fotografia a fost făcută aseară de un prieten al Anetei Sângeorzan, realizatoarea matinalului de la postul de știri amintit, care a intrat în direct să explice cum a fost realizată aceasta.

Alături de Victor Ponta, în fotografia amintită, mai apărea o tânără, care nu este soția acestuia, Daciana Sârbu. În aceeași fotografie mai apare un personaj, identificat ca fiind un SPP-ist al premierului PSD.

Jurnaliștii Realitatea TV subliniază că premierul se relaxează într-o vacanță de lux, pe mii de euro, în condițiile în care Bugetul României pe anul 2015 nu a fost depus în Parlament, conform legii, până la data de 15 noiembrie.

sursa: paginadepolitica.ro