Dragoş Pătraru, moderatorul care se vrea a fi cu haz, tocmai a coborât din copac, fiind crescut şi educat în epoca bananieră. Aceasta este concluzia la care am ajuns după ce, în urmă cu două zile, haiosul de la măsuţa TVR-istă a titrat mare, pe ecran: „S-au urcat moderatorii-n copac”, făcând trimitere la Radu Moraru, Robert Turcescu şi Grigore Cartianu.

E de bine dacă i-am atras atenţia micuţului caraghioslâc şi chiar ar trebui să ne mulţumească pentru că i-am dat de papa la emisiune. Să ştie şi Stelian Tănase cine-l ţine în viaţă pe Pătraru!

– Deci, Pătraru, fără NAŞUL tău preferat, îţi scădea audienţa la -10, da? Mai ales la TVR! Să zici mersi, simpaticule!

Drăgoşelul a măcănit vreo două minute pe bani publici. S-a luat de moderatori, l-a invocat pe Băsescu şi a fost deranjat chiar şi de decorul din studioul NAŞUL TV.

– Măi, Drăgoşele, ştii de ce l-am sunat pe Băsescu? Pentru că PUTEM! Ceea ce voi, la Televiziunea Publică, nu veţi reuşi niciodată. Burtierele fac diferenţa. La noi e „Televiziunea Liberă”, la voi e TeleVIZUINA Publică. Aşa sunteţi voi. Fricoşi, pupăcioşi şi fuduli pe banii noştri. A, şi era să uităm! Nu mai zice „să mor” că acu’ ies fantomele din duşumeaua comunistă şi iar trebuie să schimbi postul. Fără imprecaţii, da? Cât despre înfumurare, noi te sfătuim să-ţi faci un test. Ai depăşit demult normalul. Mă mir cum de n-ai cerut bir pe respiraţie conducerii de la TVR. Nu de alta, dar sigur tu crezi că aerul tău „proaspăt” e impozabil. Hai, bine că ai mai coboârt şi tu din copac să vorbeşti despre noi! Reţine! Rămânem sus, să te privim! NAŞUL te veghează! Te pupăm, pa!