UPDATE: Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului Laszlo Borbely, fost ministru al mediului. Decizia a fost adoptata cu 6 voturi pentru si 3 impotriva.

La finalul sedintei, care s-a tinut cu usile inchise, Laszlo Borbely a declarat ca nu exista nici o proba care sa demonstreze ca este vinovat.

Camera Deputatilor ar putea sa ia in discutie ridicarea imunitatii deputatului UDMR in sedinta de plen din 24 aprilie.

Sedinta cu usile inchise la audierea lui Borbely in Parlament

Fostul ministru al mediului Laszlo Borbely este audiat la aceasta ora  in comisia juridica, dupa ce saptamana trecuta, Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a cerut Camerei Deputatilor sa se pronunte in privinta ridicarii imunitatii acestuia.

Laszlo Borbely este insotit la audieri de avocatul Gheorghe Mateut si nu a facut niciun comentariu la intrarea in comisie.

2 COMENTARII

  1. Ascultati inca o data declaratia lui Laszlo Borbely, dupa ce si-a vazut dosarul!
    „Acum dupa ce mi-am vazut dosarul, sunt absolut sigur ca sunt nevinovat!” De unde trag concluzia ca in dosar nu a vazut ce se astepta sa vada. Si deci, nu e un dosar pe bune.

  2. Sunt sigur ca este nevinovat.cusatura cu ata alba.procur0rul de caz a facut eforturi extraordinare ca usl sa il mentina sau sa il promoveze.Este inadmisibila procedura abuziva.DOI ANI de urmarire si ascultare,PENTRU CE?
    Cind Patriciu a obtinut daune la ascultare care ii demonstra o vinovatie de miliarde!
    Consider ca libertatea,independenta,neimplicarea superiorilor in cazurile de acest gen conduce la asemenea ABUZURI!
    Procurorul care a determinat acest dosar este unul subordonat ordinelor USL! USL doreste sa destrame coalitia Puterii,sa introduca elemente de dezbinare si de rupere a acestei coalitii!
    Mi se pare ca s-au extins prea rapid cercetarile penale pentru PDL! DOAR pentru PDL!
    Pentru coalitia Puterii!

Comentariile sunt închise.