Jur credinta neamului romanesc, jur credinta Romaniei, jur sa lupt drept cu toti tradatorii si vinzatorii de tara, jur sa fiu un ziarist bun si onest, jur sa imi recunosc greselile si sa nu imi urasc dusmanii. Jur sa nu imi fie frica de nimeni, jur sa spun adevarul pe care il stiu, chiar si atunci cind nimeni nu ma crede! Jur sa fiu eu si nimeni deasupra in fata judecatii tuturor romanilor! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Cred ca asa ar trebui sa sune juramintul fiecarui ziarist de buna credinta. Daca noi, echipa de la NASUL TV, am reusit sa va convingem sa ne cititi pe internet sau sa ne urmariti pe tv, este numai fiindca am fost calauziti de aceste valori. Si ne-ati fost alaturi cu gindurile bune si cu toata ruga catre Cel de Sus. Ne-ati criticat si ne-ati multumit, ati plins si ati ris cu noi, ne-ati parasit si v-ati intors.

Mergem de 3 ani impotriva tuturor dar mereu spre romanii nostri, cu greseli, cu poticniri dar si cu riscuri uriase, de nepovestit. Am fost ignorati, injurati, blocati mediatic, hartuiti economic si totusi nu a reusit nimeni sa ne lichideze. Am rezistat!

14 noiembrie este cea mai frumoasa zi a platformei NASUL TV ! Am ajuns pe locul 5 in topul celor mai citite site-uri de stiri, dupa Adevarul, Hotnews, Ziare.com. Da, e trist ca Antena 3 se afla in acest clasament de Top 5 dar sper ca va disparea in curind in latrina istoriei. NASUL TV a ajuns pe locul 8 in preferintele romanilor dintre toate site-urile din Romania, conform TRAFIC.RO!

SINTEM IUBITI ! Si sint mindru ca am reusit sa fiu cel mai bun „mogul” din Romania, dar si cel mai sarac, si sa fiu garantul Televiziunii Libere si al Platformei Libere NASUL TV ! Intrebati-i pe colegii mei si o sa vedeti ce raspunsuri va vor da cei mai liberi oameni din presa romaneasca!

Nu vrem nici medalii, nici onoruri militare, nici macar recunostinta din partea acestui STAT care ne oprima inca din prima zi! Noi vom fi fericiti daca reusim sa avem un popor informat, cu doar atit de putin ne multumim, fiindca pentru noi inseamna enorm! O natiune luminata va lua cele mai bune decizii pentru copiii nostri atunci cind noi nu vom mai fi si vom fi chemati la Marea Judecata.

Visam sa lasam Romania copiiilor nostri pe miini si minti bune!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Comentariile sunt închise.