Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. „Fac apel la toti romanii de buna credinta ca duminica sa vina la vot si sa nu isi lase tara jefuita de un grup de demagogi care au de aparat coruptii (…) Eu ii chem pe basisti sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. E rugamintea mea la toti cei care vreodata au avut incredere in mine”, a declarat seful statului.

Totodată, şeful statului a aruncat cu gloanţe oarbe de la pupitrul prezidenţial.

„Apropos de jignirile pe care mi le-a adresat, imi mentin punctul de vedere ca atunci cand e fata in fata cu mine e ca un pisicut. Cum ajunge la un microfon, devine erou. In acest sens, dupa ce se termina conferinta, veti gasi pe Facebook-ul meu un filmulet”, a spus Băsescu.

La scurt timp după această declaraţie, filmuleţul a fost postat alături de un scurt comentariu. „Leu la televizor, pisicuț la Cotroceni (tot pisicuț a fost și la Bruxelles când a primit lista de la domnul Barroso)”, este comentariul lui Traian Basescu la scurta inregistrare.

Iată filmuleţul postat de şeful statului!

În replică, Victor Ponta a afirmat că are şi el un filmuleţ pe care îl va posta pe pagina de facebook. Zis şi făcut!

Iată filmuleţul postat de Ponta! Este de fapt o manea din 2009 in care Nicolae Gura si Roxana indeamna la votarea lui Basescu.