Site-ul Reporter Virtual scrie ca directorul Antenei 3, Mihai Gadea, a prezentat, joi seara, la Sinteza Zilei, decizia prin care doi judecatori de la Curtea de Apel, Dan Lupașcu si Viorica Costiniu, au admis in principiu contestatia in anulare formulata de avocatii lui Dan Voiculescu drept “dovezi puternice ca o stâncă ce ne arata ca e vorba de un proces politic si de o comanda cat se poate de clara in justitie”.

Gadea a citit o serie de motive invocate de avocatii lui Dan Voiculescu prezentandu-le drept “motivarea instantei care a admis acest recurs in aceasta contestatie, care ar putea duce la anularea acestui proces”, potrivit monitorizării TV în campania prezidențială realizată de HotNews, un proiect KAS – HotNews.ro.

Anterior, Gadea i-a prezentat pe cei doi judecatori drept “un complet de judecata foarte special prin reputatia pe care o are”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult, in decizia prin care cei doi judecatori admit in principiu contestatia avocatilor lui Dan Voiculescu se subliniaza la fel de clar: “Masura in care motivele pertinente ce au fost invocate şi dovezile arătate susţin pe fond cazul de contestaţie indicat formează însă obiectul procedurii judecăţii propriu-zise reglementate de art.432 din codul menţionat“. De remarcat ca Antena 3 a dat jos de pe site stire prin care anunta “Motivele pentru care condamnarea in dosarul Telepatia ar putea fi anulata”, adaugă sursa citată.