De duminică încoace, în șoaptă, pe la colțuri, aceliștii lui Iohannis vorbesc de un turism electoral masiv al PSD, în special în județele din sud. Se pomenesc 500.000 de voturi care ar fi fost pompate în candidatul Victor Ponta, adică 5% fără care Victor Viorel ar fi adunat doar 35% din voturi și ar fi stricat feng shui-ul social-democrat duminică seara.

Din nefericire, nimeni nu-și asumă oficial atacul, cu probe sau măcar cu indicii. Din păcate, statul e profund impotent cînd vine vorba de verificat eventuala fraudă la vot. Exemplul cel mai clar de blat al statului este lipsa de reacție pe milionul de voturi strîns pe liste suplimentare. Un milion de voturi, adică de două ori mai multe decît în turul întîi din 2009, necontrolate de nimeni în acest moment (sursa) dar care ar putea ascunde o bombă cu fragmentare. Fragmentare a blocului de 40% al lui Victor Ponta.

Vorba lui Cristi Pantazi de la Hotnews: “Alo – Opoziția, ziariști, DNA, SRI, ONG-uri – se ocupă cineva de cele 11% din voturi pe listele suplimentare? E cineva curios să-i cunoască pe turiștii și studenții din Giurgiu, Olt, Călărași?” (sursa)

Sursa: prisacariu.ro