Cunoscutul realizator tv, Robert Turcescu, a declarat marţi seara, în EXCLUSIVITATE la emisiunea NAŞUL, moderată de Radu Moraru, că de luni va fi din nou gazda emisiunii care l-a consacrat, „100%”, chiar la… NAŞUL TV!!!

Anunţul a fost făcut în studioul NAŞUL TV.

Radu Moraru a spus că Turcescu va modera emisiunea 100% de luni până joi, între orele 20.00 – 21.00.

Mai mult, Turcescu va fi în studioul NAŞUL TV şi duminică, în ziua alegerilor, când postul de televiziune va difuza o ediţie specială, începând cu ora 19.00, dedicată primului tur de scrutin al prezidenţialelor.

Robert Turcescu a ţinut să-i mulţumească lui Radu Moraru pentru şansa pe care i-a acordat-o, în conetxtul în care moderatorul tv a trecut printr-o perioadă dificilă, având în vedere dezbaterile intense şi speculaţiile care s-au făcut în presă, în ultima vreme, pe subiectul ofiţerului acoperit. „Mai bine e s-o iei de la capăt, decât să ajungi la capăt”, a conchis Turcescu.

6 COMENTARII

  1. Ma bucur ca revine Robert Turcescu. Cred ca dintre ziaristii nostri, care n-or fi ei acoperiti dar dau stirile in functie de ce spune patronul, Turcescu e totusi printre cei mai decenti. Eu am inca incredere in el sa ascult o stire sau o analiza in emisiunea lui. Asa ca…bun venit! Ma bucur ca se intareste echipa de la Nasul cu un om de valoare din presa. Sa fie intr-un ceas bun!

  2. S-a dovedit ca ziaristica este pe primul plan pentru Robert Turcescu. Ea l-a facut sa se desconspire. Ea l-a facut sa revina. Presa libera aflata acum la stramtoare nu-si permite sa piarda ziaristi de talia lui Turcescu. Venirea lui la Nasul TV nu este surprinzatoare. La Nasul TV se face cu adevarat presa libera.

    • Pentru RT nu este un nou inceput, ci o continuare a activitatii de ziarist, dar de data aceasta liber fara agataturi indecente.

  3. De ce ai jucat teatru ,Robert?Cine te-a suparat atat de tare la B1,cine te-a amenintat si ti-a pus viata in pericol?
    Ceea ce astept de la noul Turci e sa-l revad la fel de determinat ca in anii cei buni si aparator al adevarului.

Comentariile sunt închise.