Premierul Victor Ponta a sustinut, in mod eronat, sambata la Carei, ca primul rege al Romaniei a fost Ferdinand, in conditiile in care prima personalitate care a detinut oficial acest titlu a fost Carol I, potrivit Hotnews, citat de revista22.ro

Intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Victor Ponta a raspuns: „Ferdinand, primul rege al Romaniei”.

Declaratia premierului a fost transcrisa si in comunicatul facut public de Guvern, in care este prezentat integral discursul acestuia precum si sesiunea de intrebari.

Reporter: /…/ Ati vorbit asa de frumos de Majestatea Sa Regele. Sa stiti ca asteptam un mic sprijin, ca sa avem si noi un bust al regelui Ferdinand, care ni se refuza de doua sedinte consecutive ale Consiliului Local.
Victor Ponta: Regele Ferdinand? – primul rege al Romaniei.
Reporter: Da. Este gata /…/
Victor Ponta: Bun, vorbe bune pun.

1 COMENTARIU

  1. Daca acest „James”, nici Bond, nici blond, (doar Pont…) fost agent termic, de pariuri ori acoperit al SIE/CIA/KGB/Mossad/ETC, a ajuns ultima reduta a spionajului international, atunci ne-am ars! „Johnny English” e apa de ploaie pe langa maimutoiul asta… Viata, intotdeauna, bate filmul…

Comentariile sunt închise.