Premierul Victor Ponta şi PSD au lansat în acest an sloganul electoral „Mândri că suntem români”. Şi dă-i şi luptă cu această mândrie. Numai că, pe principiul „Fă ce zice Ponta, nu ce face Ponta”, tocmai liderul PSD şi candidatul la prezidenţiale Victor Ponta a jucat şotron pe el, scrie cotidianul.ro

În 1998, la prima sa nuntă, actualul premier Victor Ponta jura iubire veşnică primei sale soţii, Roxana, cu heraldica Budapestei şi cu panglicile steagului Ungariei în spate. Pentru că Victor Ponta a avut prima căsătorie mai mult ca sigur la…Primăria Budapesta! Ponta și prima sa soție au fost colegi de liceu, iar apoi în 1998 s-au căsătorit şi în 2001 avea să vină pe lume şi băieţelul lor, Andrei.

După ce a divorţat de Roxana în 2006, Ponta, familist convins, jură din nou iubire veşnică, de această dată Dacianei, la Beijing. Iată cum relata acasa.ro căsătoria secretă a celor doi:

„Victor Ponta si Daciana Sarbu s-au casatorit, potrivit revistei VIP, in mare secret la Ambasada Romaniei din capitala Chinei. Socrul-mic, ex-ministrul Agriculturii Ilie Sarbu, care de la inceput n-a vazut cu ochi buni relatia fiicei sale cu „micul Titulescu”, s-a resemnat si spune, cu o usoara tristete, ca asteapta cununia religioasa . Evenimentul a avut loc in recenta vacanta petrecuta de indragostiti in China, tara adorata atat de Daciana, cat si de Victor. In plus, cei doi, ne-au marturisit surse apropiate cuplului, au cautat sa fie cat mai discreti pentru a nu da apa la moara diverselor discutii in ceea ce-i priveste, atat in presa, cat mai ales in partid si familie. Din acest motiv, tinerii insuratei nu vor purta, deocamdata, insemnele uniunii destinelor lor – verighetele. Ei si-au propus ca pentru o perioada sa stea mai retrasi si sa nu faca nici un fel de declaratii, iar dupa ce se mai calmeaza apele, in special cele din familia Sarbu, sa oficializeze casnicia si aici in tara. Idila cu nabadai Despre relatia dintre cei doi se vorbeste inca din 2001, pe cand Ponta devenea presedintele Tineretului Social Democrat, iar Daciana, secretar general. Gurile rele spun ca Adrian Nastase le-a reprosat in nenumarate randuri ca se afisau impreuna, adesea imprudent, si ca alimentau zvonurile privind o legatura extraconjugala. Pe atunci Ponta era casatorit, iar sotia lui, Roxana, tocmai nascuse un copil”.

Interesant este că prezidenţiabilul Ponta a ales de fiecare dată să se căsătorească în mod straniu în două ţări considerate a nu fi cele mai bune prietene ale României.