Proaspatul vice-presedinte PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat intr-o emisiune televizata ca nu este momentul sa fie revizuita Constitutia. El a precizat ca legea fundamentala trebuie revizuita dupa ce va fi ales noul Legislativ si ca personal isi doreste o Republica Parlmentara in care personajul central sa fie prim-ministrul, iar Presedintele sa fie ales de Parlment.

24 COMENTARII

  1. Domnilor ,va respect parerile ,dar Frunzaverde este un NIMIC ,un (lider)care in 20 de ani in Caras Severin nu a facut alceva ,decat sa inregimeteze bugetar , majoritatea (aprox 70%)din primarii judetului si sa-i transporte dintr-o coalitie in alta ,in functie de intresele domniei sale.

  2. „NU mor caii, cand vor cainii”, dle FV. Dorinta domniei tale nu este si vrerea mea ! Vad ca sunteti foarte vocal privind clamarea dorintelor dv. personale. Dar cu dorintele noastre exprimate de noi, romanii,la referendum-ul din 2009 cum ramane?Ca in gara ? Daca tot nu vreti sa tineti seama de vointa exprimata prin vot, de ce am tine noi cont de parerile unui traseist-tradator ?

  3. Declaratiile cu colaborarea pnl-pdl sunt niste minciuni JEGOASE, la fel cu faptul ca nu se regasea in partid, si ca era „ideologul” PDL ! LA MIJLOCUL PLECARII ESTE UN SANTAJ ! Ati auzit din gura „ideologului neamului din varful dealului” o fraza de inelectual politolog ? Macar una mica ? Mica – mica, de furnica ? Doamne ajuta ca a plecat !

  4. Desigur ca agreeaza aceasta varianta. In felul acesta cum se schimba majoritatea in parlament vom avea imediat un nou presedinte, nu jucator, ci saltaret.

  5. Rep. Moldova a stat ani fara presedinte, fiind Rep. Parlamentara! Nu vom permite niciodata ca hotii si tradatorii din Parlamentul Romaniei sa aleaga presedintele!

  6. Ce v-ar mai conveni! Ne credeti chiar prosti, s-o lungiti si voi ca in Moldova vreo 2-3 ani pana s-o alege cine vreti voi. O coaceti de mult? De-aia v-a mirosit „tiranu'” si nu va convine sa aplicati referendumul!

  7. Eu demult ma intrebam:
    Ce cauta Cristi Diaconescu la psd?
    Cum poate Melescanu sa rabde sa fie condus de Antonescu.
    Ca cauta Frunzaverde in pdl.
    Copii mei de mici, ghiceau din ce partid e un oarecare politician, dupa fizionomie, m-am invatat si eu.
    Eu il vad pe FV ca pe un nomenclator (nu cred ca asa se scrie).
    Un om, pe veci conducator, nu are importanta unde se merge, inainte, inapoi, el e in fruntea tuturor. Si asta nu e de ajuns, el vrea ca si conducatorul lui sa fie ales de el nu de alegatori.
    Atunci putem ajunge ca in Coeia De Nord.

  8. Si-a dat din nou cu firma-n cap. Adica poporul sa nu aiba posibilitatea de a-si alege presedintele? Ce roman va accepta ca presedintele lui sa fie ales din tagma celor mai neavenite si corupte personaje. Du-te la pescuit pe clisura!!!.

  9. Care Parlament?
    Chiulangiii sa aleaga Presedintele?
    Mincinosii sa aleaga Presedintele?
    Hotii sa aleaga presedintele?
    Somnorosii sa aleaga Presedintele?
    Iresponsabilii sa aleaga Presedintele?
    Da, poate nu ar fi rau sa avem o republica Parlamentara si este o discutie, dar asta intr-o tara in care acolo in Parlament sunt Cei mai Buni – asa sincer ma indoiesc.
    Parlamentul este plin de politicieni pe care populatia ii percepoe ca pe niste afaceristi care nu au dovedit in nici un mandat a fi crema tarii.
    Sigur alegerea Presedintelui de catre politicienii din Parlamentul actual si chiar viitor nu ar fi o idee inteleapta.
    In rest mai avem timp da facem Republica Parlamentara dupa ce vor fi altfel.
    Poate TREBUIE sa fim atenti cum votam ACUM la alegeri.
    Mai ales ca vedem ce se intampla, ce batalie este ca aceasta tara sa fie de tot a unora – Nastase, Hrebenciuc, Corlateanu,inca Iliescu,Rizea Mazare, Oprisan, Ponta,Voiculescu, Antonescu, Fenechiu, Adomnitei, Frunzaverde………….vi se par acesti politicieni si altii potriviti sa aleaga presedintele

    Iar aceste idei a lui Frunzaverde pe mine nu ma intereseaza. Daca erau asa bune trebuia sa se lupte pentru ele si sa-si convinga partidul ca asa este cel mai bine
    A zacut acolo si si-a creeat un imperiu in PDL si acum vine sa dea lectii.
    Si numai pentru asta si nu merita sa crezi in ceea ce spune.

    Speram sa fie altfel decat viseaza ei.
    Noi, cei fara functii in partid, fara obligatii fata de politicieni, noi cei care vrem sa traim altfel dupa reguli simple clare corecte respectate de toata lumea, sa putem respira si noi nu numai ei Avem OBLIGATIA sa fim atenti cum VOTAM.
    Nu avem nevoie de pomeni de la politicieni ci de un sistem in care sa se poata trai .
    Poate suna pompos dar este SIMPLA realitate care la noi este incalcata de grupuri care si-au cladit totul pe baza de minciuna si manipulare
    Dar sa mai asteptam poate chiar se vor mai aseza lucrurile.
    Sa privim atent la evenimente.

  10. ei asta vor sa numai iasa nimeni la vot,amerge la vot nu inseamna numai sa pui stampila pe cineva ci se poate si anula buletinul de vot,am face ce-a mai mare gresala daca n-am iesi la vot

  11. Omu’ asta a crescut PDL Caras-Severin si a atras foarte multi primari si consilieri de partea lui si probabil i s-a imbatat de atata putere locala si ar vrea si ceva putere centrala. Sanse sa mai fie ministru din partea PDL nu mai avea asa ca poate ii promite Antonescu ceva.

  12. presedintele ar trebui sa deisioneze pina la alegerile parlamentare ca atunci sa putem sa nealegem presedintele altfel usl va fi majoritar proclama republica parlamentara numeste el presedinte pe repetent ponta premier cu problemele de suspiciune de moartea lui panait si asa se vor instala la ciolan SI NU VOM MAI SCAPA DE EI NICIODATA TREZITIVA ROMANI NEAU JEFUIT DESTUL CIT AU FOST EI LA CIOLAN TRAIASCA UNGUREANU

  13. daca asa judeca acest esuat din pdl io zi sa-i lasam sa se voteze ei singuri sa nu mai mergem la nici un vot ca oricum nu tin cont de el …cata nesimtire sa zica asa ceva…

  14. vai de noi romanii . auzi mai ,sanumai putem vota noioameniicica sa voteze numai clica in acest caz ajungem in perioada stalinista NU MAI SCAPAM DE MAFIOTI NICIODATA EI NE VIND ASA CUM NEA VINDUT SIPINA ACUMA ROMANII TREBUIE SA ANALIZEZE F BINE PE CINE VOTEAZA ACUM LA ALEGERI CA VA FI ULTIMA SANSA DUPA EI NU VOM MAI PUTEA VOTA NICIODATA

  15. Nu poate spune ca fiind prim-vice-presedinte nu a fost in stare sa faca nimic, adica a fost ineficient in partid. Organizatia PDL Caras-Severin era printre cele mai puternice din tara si evident ca a strans tot p[rintre cele mai multe voturi dintre toate organizatiile PDL, asa ca avea un cuvant de spus. Deci nu tine ca nu putea sa-si impuna punctul de vedere. Ma intreb atunci cum o sa-si impuna punctul de vedere in PNL cand se afla intr-o situatie mai slaba

  16. Adivs vedeti voi, ce vor astia ? Sa nu mai voteze Poporul ! Bau ! Deci noi stam ne uitam frumos, ne convine nu ne convine , asta e , fugim inb Congo .deh 🙂

    Pai daca mi-aduc aminte bine , inainte Ceasca era ales la fel de Congres , care tinea loc si de for legislativ cum e de ex Parlamentul de azi. Si astfel am stat cu el fo 25 de ani.

    Buuuuuun, ia mai ziceti baietasi si ce mai vreti voi , ai ? Suntem numa ‘ ochi si urechi 😆

    • Tot „personal” ii spun si eu lui foaieverde: imi doresc politicieni „nefripturisti”, neoportunisti si netradatori… Ghici ciuperca, la cine ma refeream? Foaielata in afara de „fonctii” nu mai vede nimic. Poporul? Ce-i aia? Ce, l-a „consultat” cand a sarit in barca lui Lolek si Bolek?

  17. Frunzulită verde in dungi apasă o pedală in detrimentul coalitiei ce l-a adoptat.Să nu mai aibă Antonescu dreptul de a se isteriza,cind bate din piciorul prezidential?

    • Salutare tuturor! Mark, trebuie sa te contrazic. SF a deconspirat de fapt strategia viitoare a Uniunii Sarlatanilor Legalizati: Crin nu are nici o sansa sa fie ales presedinte prin vot popular, si avand in vedere esecurile anterioare (vezi Nastase, Geoana) acesti ticalosi vor varsa sange pentru a obtine majoritate in viitorul Parlament si prima actiune va fi schimbarea Constitutiei in forma care sa-i avantajeze. O alta afirmatie extrem de periculoasa (se face deja pregatirea psihologica a „prostimii”) este aceea ca rezultatul unui Referendum este doar CONSULTATIV. Decizia o ia Parlamentul. Deci iubiti romani, toti cei care vor vota USL sau PPDD vor fi partasi la crearea unei noi si reale dictaturi, mult mai periculoasa si mai distrugatoare decat cea din perioada Iliescu-Nastase. As fi fericita sa primesc contraargumente. Eo voi face tot ce este omenesc posibil ca aici in diaspora sa conving cat mai multa lume ca abia acum noul PDL (cel mai mult curatat de proprii ticalosi) si NR sunt singurele variante pentru romanii adevarati. Un Paste fericit si luminat celor care sarbatoresc astazi!

Comentariile sunt închise.