Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Ioan Oltean, a declarat sambata, la Bistrita, ca este “aproape o certitudine” ca premierul Mihai-Razvan Ungureanu ar putea deveni viitorul candidat sustinut de PDL la Presedintia Romaniei.

„Atunci cand mandatul presedintelui Basescu se va epuiza, exista aceasta aproape certitudine. (…)Este un proiect extrem de interesant. Premierul este o personalitate, observam cu totii, extrem de puternica, a carui inteligenta si viziune politica sunt tot mai bine puse in valoare si credem ca va fi un proiect care va avea extrem de mare succes”, a declarat Ioan Oltean, citat de Agerpres.

Liderul PDL a mai spus ca MRU ar putea aduna “electoralul educat urban” si ca proiectul premierului va fi un real succes

Ioan Oltean a mai spus ca dupa alegerile din toamna acestui an PDL va purta „altfel de discuţii cu PNL”, chiar daca USL a decis sambata ca nu va colabora cu Traian Basescu si cu principalul partid de guvernamant. El a anuntat ca sase primari liberali din Bistrita-Nasaud vor candida in vara pentru PDL.

Despre Congresul comun  al USL de sambata Ioan Oltean a comentat: ”Eu ma asteptam ca astazi USL sa-si prezinte cu mult fast candidatii, asa cum au anuntat de doua saptamani incoace. Se dovedeste ca acest fast pe care l-au propovaduit este doar o gogoasa care s-a dezumflat, ca USL nu are in acest moment candidatii finalizati pentru unitatile administrativ-teritoriale, ca procentele care se diminueaza de la o saptamana la alta ii pun in mare dificultate. Aceasta este realitatea pe care trebuie sa o vedem. Eu va asigur ca dupa alegerile din toamna acestui an vom avea altfel de discutii cu PNL decat le avem astazi”.


18 COMENTARII

  1. Cred că Mihai Traian Ungureanu s-a pregătit minutios pentru prezidentiale!Nu are rival,doar dacă se pogoară de undeva dintr-o lume stiintifico fantastică,din paranormal,dar ,aici pe pămint,in niciun caz!Este de un echilibru emotional absolut fanntastic!Ponta si Tonta au frisoane la greu,stiind valentele imposibil de atins ale premierului!Să fim,TOTDEAUNA ,lingă domnia sa ,asa cum am fost,TODEAUNA,lingă Presedintele Traian Băsescu!

  2. da, MRU e o personalitate care poate elimina elegant acesti tovarasi isterizati

  3. Dne da sa vina la conducere si ca presedinte ,imi place caracterul lui si il voi vota.

  4. ion olteanu ,daca nu stiati,acest mos teaca,este unu din trambitasii trimisului ceresc pe meleag .doar,doar,ne-om prinde,noi,adormitii!

    • In loc de basca aia rosie, mai bine isi punea un felinar rosu pe tartacuta, daca tot a venit insotit de prostituatele lui! 🙂

      • pai la el,basca rosie e chiar felinarul specific stabilimentului respectiv..

    • Stud se zice la noi la destept, dar destept cu multa minte si scoala, asa ca MRU, nu dashtept, ca baietii din energie.

  5. Daca asa va fi, MRU are de pe-acum sustinerea mea, țucă-l tușa pe el de ștud 🙂

    • entuziasmata mai esti bata-te norocu.
      da oare nu vezi cum ne vinde?
      nu vezi…

      • Offffff, ca cei cu „nu ne vindem tara” au vandut-o mai rau, Anonime. Ca si-au bagat-o-n conturile lor, dupa ce-au vandut-o la fier vechi. Asta macar baga banii in bugetul tarii sa aibe mamaia si tataia penzie si copilu’ invatatoare motivata sa-i puna creionul in mana. Sa nu zici ca nu va fi asa, ca n-ai de unde sti.

      • vinde s-asta de parca l-ar impinge cineva anume.ce l-o fi apucat?ce ,are ceva de recuperat dupa brazdele trase de cosasul ghe la napoca?

      • @Anonim.esti chiar nostim!A trebuit să ajungă MRU la guvernare să constati că suntem vinduti?Unde ai fost,omule,pină azi?Pe lună?

Comentariile sunt închise.