Dan Voiculescu, presedintele de onoare al PC, il ataca, pe blogul personal, pe Presedintele Traian Basescu, referindu- se la scrisoarea pe care seful statului a trimis-o vineri liderilor USL.

Presedintele le cerea in mod oficial lui Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin sa accepte revizuirea Constitutiei astfel incat referendumul de validare sa aiba loc odata cu alegerile locale si ii anunta ca este dispus sa demisioneze in cazul in care legea fundamentala va fi adoptata.

“Trocul propus de Traian Basescu, revizuirea Constitutiei contra propriei demisii, dovedeste ca, nici dupa atatia ani, acest domn nu a inteles nimic din exigentele functiei de presedinte. Domnia sa are, in continuare, voluptatea comertului clandestin, exersat in porturile din intreaga lume. Batranul marinar face negot cu propria functie pentru a-si salva putreda barcuta portocalie.

In mod evident, propunerea presedintelui este absolut neserioasa. Enumar cateva motive:

Traian Basescu va fi oricum suspendat. Asadar, demisia sa “cu 5 minute” inainte de alegerile parlamentare este inutila.

Prioritatea absoluta a Romaniei o reprezinta relansarea economica. Pana la modificarea Constitutiei, romanii au nevoie de locuri de munca, de un sistem de impozitare progresiv si de un TVA redus la alimentele de baza.

Revizuirea Constitutiei trebuie realizata de un nou Parlament, legitimat de votul natiunii si neafectat de traseism.

Organizarea unui referendum in aceeasi zi cu alegerile, locale sau parlamentare, denatureaza libera exprimare a vointei natiunii, asa cum a decis explicit Comisia de la Venetia.

Mandatele domnului Basescu sunt pline de manipulari similare. Candva functionau, astazi plictisesc sau, in cel mai bun caz, amuza.

Lansand scrisoarea in ajunul congreselor partidelor USL, Traian Basescu a crezut ca da lovitura. Nu a reusit decat sa se acopere de ridicol”, scrie Dan Voiculescu.

39 COMENTARII

  1. Ma motanel turbat presedintele mai are doar un lucru de facut; sa te bage la pirnaie ma hotule turnator ce esti,pa tu chiar crezi ca te mai asculta cineva ma pe tine si haznalele tale

  2. Consider că suntem mesageri ai Adevărului și Dreptății,două virtuti ale poporului roman grav măsluite si profund atacate de un sistem putred,cu mentalități din altă lume și apucături de haită flămindă!
    TREBUIE să iesim din acest spatiu,să luăm atitudine impotriva tăvălugului politic ,cel care batjocoreste fiinta noastră natională.
    TREBUIE,ca fiecare dintre noi,acolo unde trăim,unde muncim,unde mergem să pledăm pentru readucerea la matcă a Dreptății și Adevărului!
    Avem argumente,avem intelegere asupra fenomenului poluant ,putem să o facem,IMPREUNA cu NASUL Tv!
    Pentru mine este o ONOARE să imi apăr neamul si Tara pe care le pretuiesc și le iubesc atit de mult,mai mult decit pe mine insumi!Putem fi mai mult decit suntem!Mesajul Congresului USL a fost :ATACAM!
    Mesajul meu de raspuns este:STIM să ne APARAM!

  3. Voiculescu, presedintele de onoare.Deci asta ar fi onoarea partidului si a mixturii abjecte din usl.
    Astia sunt urmasii boierilor care i-au aranjat pe T. Vladimirescu,pe Cuza,pe Avram Iancu,Vlad Tepes si ceilalti.Fac bale la gura injurand,scurta la maini aplaudand ( ce mult semana congresul usl cu altele de ne aducem noi aminte),tremura ca vine ziua socotelilor. Se apropie DNA-ul de voi.Vericilor mari afaceristi, care lucrati 25 ore pe zi 8 zile oe saptamana,miliardari de carton va veni vremea sa va odihniti. Sunt mai mult decat sigur ca va veni si ziua socotelilor cand ve-ti fi obligati sa spuneti cum a-ti facut(furat) primul milion.Nene Felix i-ti destainuiesc o dorinta a multor romani :visul meu ,tie dungi verticale si antenelor dungi orizontale.Acuzatia o stim cu totii.

  4. motanul asta de felix chiar asa de dus ii si el ca si crin si tonta…ei nu inteleg ca nu basescu vrea si el vorbeste in numele acelor 85 % de votanti…cum sa ajunga asemenea creaturi la conducere daca atata nu inteleg…oricum pentru mine nu mai exista nici un vot pana se rezolva ce am votat la referendum….

  5. RONANII SA NUI VOTAM PE TICALOSII ASTIA CA NE DUCEM DRACLUI CU TOTI .TREI CALICATURII

  6. Calculul majorității a plecat de rezultatul scrutinului electoral prezidential,cind Traian Băsescu si Mircea Geoană au atras impreună cca 11 milioane de votanti.
    Datele statistice al recensămintului produc doar 19 milioane de romani,cu copii cu tot,cu cei care nu au drept de vot,cu cei plecati temporar etc.Stie cineva numărul total al alegătorilor inscrisi in liste?

  7. Suspendarea lui Traian Băsescu nu mai poate fi pusă in aplicare!recent,la finele lunii martie,in 27 sau 28,parlamentarii prezenti la lucrări au modificat Legea referendumului.Suspendarea va fi valabilă doar dacă majoritatea celor inscrisi in liste vor vota pentru suspendare.
    Adică 9 milioane de romani?Un număr imposibil de atins.
    Motanul dă din gură,doar nu-l costă nimic!

  8. Dv. cand o sa va retrageti definitiv din viata publica? Sunteti destul de gretos. In spatele acestor clowni (Tonta si Pogonici), sunteti destul de multi puscariabili. Ar fi nedrept sa reveniti la putere. Aportul dv. media este imens la aruncarea cu USL in ochii romanilor. Probabil si rasplata va fi la fel sau mult mai mare dupa noiembrie 2012, daca se va intampla tragedia venirii USL in prim plan. Va doresc cat mai multi ani cu sanatate…in puscarie!

  9. Moartea Imparatului-bucuria prostilor.
    Ura le incurca sa gandeasca si v-or pierde.

  10. MAI ,acritura’ visezi sa dai jos Presedintele ???I-ati gandul acesta ,motan manipulator .Caci poporul nu l-a votat sa il dai tu jos cu haznalele tale idioate .Te crezi mai bun?!Esti un hot parerea mea .

  11. Iată şi dovada caracterului unui turnător infect şi a faptului că oricând ar lua-o de la capăt fără mustrări de conştiinţă. De fapt, de care conştiinţă vorbesc eu? M-a zăpăcit primăvara.

  12. Felix nu a înţeles nici acum cine împacheta ciocolata, marmota sau Ponta.
    Motănel, Ponta şi Crin au rupt ambalajul, dar au aruncat şi ciocolata.

  13. As spune ca Floricica Antonescu s-ar multumi chiar si cu un mandat de un an la presedintie, atata timp cat dupa, poate sa duca o viata de somnambul si bine platita din buzunarele noastre. 🙂
    SA NU-L LASAM! SA NU-I LASAM!

  14. Felix este unul din liliecii lui Goya din Somnul ratiunii naste monstrii”. Din nefericire sunt multi astfel de lilieci la noi.
    PS. Cer scuze liliecilor adevarati , care nu au nici o vina ca marele pictor i-a folosit in celebra sa pictura ca mode

  15. Ei si? Cine isi inchipuie ca la o luna dupa ce usl o sa fie la guvernare va mai iesi cineva la vot la referendum? Cand lumea o isi dea seama de greseala comisa or sa fie atat de scarbiti incat nu va iesi la votul de demitere mai mult de 35% electoratul taliban indoctrnat . Si base va reveni la cotroceni pentru inca un an de zile . Ce or sa mai faca atunci ca vad ca mutarea asta au anticipat-o excelent.

  16. asaltul turnatorului dovedit,nu va avea succs datorita celorlalti turnatori nedovediti si aflati acum la putere.privind de sus cum se incoltesc hienele ,se pare ca totusi,varianta lui base,ar fi rezonabila,dar lui floricel antonescu ii trebuie 5 si nu doar 4 ani.eventual 10 .mare mai e aceeasi mizerie!

  17. Sincer sa fiu m-am saturat sa-l mai aud pe acest ticalos ordinar care vrea neaparat sa puna mana pe putere. Asta trebuia impuscat acum 22 de ani si era liniste, sau? Romanilor daca vota-ti asa ceva imi pare rau dar atunci va merita-ti soarta.

    • Ai dreptate. Ne pierdem timpul ca prostii comentand vorbele unei larve securiste pline de bube!

  18. Ce părere are dl.Voiculescu despre propria sa soartă?Dosarul”Loteria” sau ”Privatizarea ICA”?
    De CRESCENT nu ne spune nimic?Dar de falsul dat sub semnătură privată la Parlament ca să fie ales senator?Ii mai dă voie să repete VOTUL?
    Stie să pună bocancul pe ALEGATOR!Stie să scuipe pe vointa populară!Stie să sfideze Constitutia!
    Congresul USL nu a avut alt scop ,decit imprimarea dobitociei masei de manevră!Să instalezi un vicepresedinte un traseist si tu să scrii pe blog cu manie proletară impotriva traseismului!Subiectul Congresului USL de azi a avut un singur punct:JOS BASESCU!
    Stie,oare,domnul acesta Felix,cit de urit este de popor?

    • Astia sunt incapabili sa mai scoata ceva in afara de JOS BASESCU, ii obsedeaza pana la nebunie. Sper sa le ia mintile definitiv , sa se duca fix in prapastie cu ele 🙂

  19. „Dusmania este ura care asteapta prilej de razbunare.” Marcus Tullius Cicero
    „Razbunarea este totdeauna arma unui om cu suflet slab si mic.” Juvenal

  20. Domnul Suspendare, cate capete are?
    Un cap PC, unul PP-DD, unul PNL, il incurca PSD,dar cu manusa USL, face jocuri machiavelice,pana o sa se impiedice.
    „Orgoliul se afla in noi ca o forta a raului.” Victor Hugo

  21. eu,pot sa-ti spun doar atat” vine o zi cand se va sfarsi” esti ofticat de faptul ca de cand te chinui sa-l dai jos pe Base nu prea ti-a iesit,cu toti pupincuristii din studiorile tale cu instigarea la violenta ai luat-o in freza de fiecare data,bani nu prea mai ai,asa ca ,vuvuzelele tale nu si-au atins scopul,oamenii nu mai pot fi manipulati din studiorile latrinei tale,o sa ai soarta lui DD,asta in caz ca nu ajungi in puscarie pentru toate furaciunile si inselatoriile facute de tine de 22 de ani!!!

  22. Acest turnator, ca si altii din politica asa zis inalta de astazi, vrea la putere pentru a nu ajunge in puscarie. Chiar si o singura persoana e prea mult pentru a-l mai asculta pe acest securist. Sau ne este dor de trecut? Eu zic sa privim inainte si sa alegem raul cel mai mic. Deschideti-va ochii!
    … mai ascultati si de romanii care traiesc inafara granitelor tarii.

  23. Revizuirea Constitutiei trebuie realizata de un nou Parlament, legitimat de votul natiunii si neafectat de traseism.

    Da si cum vorbeste ordinarul de traseism , duce s-ar pe pustii definitv !!!!

  24. DOAMNE FA CEVA CU IDIOTUL ASTA.NU I-A IESIT IN IANUARIE CU TOATE ANTENELE SI VUVUZEI MASII II VA IESI ACUM?.DECE SA SUSPENZI UN PRESEDINTE?AI TU SECURIST ORDINAR MOTIVE SI PUTERE?JURI CA ESTI O MOARA STRICATA NU SPUI NIMIC INTERESANT DECAT SUSPENDARE.CRED CA SI NOAPTEA VISEZI.DISPARI

  25. Daca poporul roman mai suporta asemenea personaje sinistre si pe cei care i se intind pres in fata lui, inseamna ca i-si merita soarta. Mai mult nu comentez.

  26. …ce ridicol suna, in gura acestui securist, tot ce spune….oare suntem atit de naivi….??
    ps.”Revizuirea Constitutiei trebuie realizata de un nou Parlament, legitimat de votul natiunii si neafectat de traseism.”…frunza verde foaie lata….ups…toti sunteti traseisti…!!!!

    • mai ridicol este faptul ca inca sunt multi care voteaza aceste lichele securiste !!! din pacate !

  27. …legitim de votul natiunii si neafectat de traseism…. Numai inteleg nimic…oameniacestea sant cu adevarad NEBUNI,dar nebuni de legat,cum poti sa vobesti de tseism cand tu chiar astazi ai dat functia de vice presedinte de partidunui tradator

    • Este SCABROS acest personaj, ne minte cy TUPEU in fata – ne ia de…. 🙁
      ipocrizie, falsitate, minciuna…..

    • Salut! Pai ce sa fie de inteles? Acest om este Turnator dovedit cu hotarare judecatoreasca! Nastase este condamnat de justitie si ne spune ca presedintele este neserios! Frunzaverde fuge cu doua luni inainte de alegeri la adversari, atentie: pe post si candidat desemnat, si ne spune cat si cum este cu liberalismul si onestitatea!
      Vor gasi ceea ce seamana! Lumea incepe sa inteleaga incet, incet, ca ceva nu e in regula cu uniunea asta redicala, vor starni repulsie, adunand tot, si alergand aproape orbeste dupa putere, injurand, mintind, dezinformand prin mijloacele media impresionante pe care le au la dispozitie, vor victimiza PDL-ul si pe MRU. Romanul este de obicei de partea celui mai slab, si intradevar cel puternic acum, este acest mamut politico-economic numit USL. Defapt puterea a fost, si poate acum mai mult ca niciodata, in opozitie. Cel mai mult vor reusi sa duca la cresterea popularitatii lui Dan Diaconescu si a Partidului Poporului. Antonescu, dupa parerea mea nu va ajunge presedinte, viitorul presedinte va fi daca nu MRU, Dan Diaconescu, care cred ca are prima sansa!

    • @H.M, acesta nu este un om, este un simplu BIPED!
      Eu i-as spune verde in fata BAI TOVARASE IA SUSPEND-O PE MATA!

Comentariile sunt închise.