Deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, cel care doreşte să candideze la viitorul Congres al partidului pentru funcţia de preşedinte executiv, este o necunoscută pentru preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, relatează în exclusivitate gandul.info

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru Gândul că nu îl cunoaşte pe Sebastian Ghiţă, cel care doreşte să devină numărul doi în partid după alegerile prezidenţiale, spunând însă că orice funcţie va trebui câştigată la Congres.

”Viitorul Congres urmează să stabilească noul preşedinte. Sunt discuţii într-un cadru democratic, firesc, se rezolvă, nu îmi fac probleme din acest punct de vedere”, a spus Iliescu.

Fostul preşedinte a subliniat că nu îl cunoaşte pe deputatul Sebastian Ghiţă, cel care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD în tandem cu Liviu Dragnea, care va candida pentru şefia partidului.

”Nu este prima dată când această înnoire aduce oameni noi, dar asta va judeca partidul şi structurile sale”, a precizat Ion Iliescu.

Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea au anunţat că vor candida în tandem la Congresul PSD care se va organiza după ce Victor Ponta va ajunge la Palatul Cotroceni, primul pentru funcţia de preşedinte executiv, iar cel de-al doilea pentru funcţia de preşedinte al PSD.

Deputatul PSD a fost suspendat ieri din partid, fiind sancţionat pentru că a cerut suspendarea din partid a lui Viorel Hrebenciuc şi a lui Dan Şova. Marian Vanghelie i s-a plâns lui Victor Ponta că este urmărit de Sebastian Ghiţă, ameninţându-l pe ultimul că îl va aresta.

 

2 COMENTARII

  1. S-a suparat Ilici ca-i incape creatia (FSN) de banditi pe mana juniorilor, care-i va duce la AZIL sau direct la Straulesti.

  2. Sa inteleg ca dupa alegeri indiferent de rezultat PSD va avea un alt sef oficial? Ca neoficial… e cel asteptat de Elena Ceausescu de 25 de ani

Comentariile sunt închise.