România TV informează că un nou tandem a apărut peste noapte pentru conducerea PSD, după deciziile luate ieri în cadrul ședinței conducerii social- democrate.

Conform aceleiași surse, citate de psnews.ro, Liviu Dragnea va candida pentru șefia PSD, urmând ca Sebastian Ghiță să fie președinte executiv.

Ghiță este considerat un apropiat al lui Victor Ponta, iar această decizie a sa pare una extrem de surprinzătoare.

Deputatul PSD de Ploiești a precizat în direct la RTV că ”știu că este o chestiune extrem de importantă. Credem că Victor Ponta va ajunge Președinte al României. Am avut o discuție lungă cu dl. Dragnea, am cântărit bine ce s-a întâmplat ieri la partid. Am luat hotărârea cu dl. Dragnea, după ce ajunge domnul Ponta Președinte al României, să ne depunem candidaturile în următorul fel: dl. Dragnea președinte al PSD, dl. Dolineaschi secretar general, iar eu președinte executiv.”

”Această decizie s-a luat deja, iar după ce domnul Ponta ajunge la Cotroceni va desemna o persoană pentru funcția de premier, iar acesta va trebui să vină cu un program în fața partidelor. Nu am avut astfel de discuții cu Liviu Dragnea despre viitorul prim-ministru sau despre Guvern.
Nu are sens să facem pe măiculițele. Poate să candideze dl. Hrebenciuc și dl Șova”, a mai adăugat Sebastian Ghiță.

1 COMENTARIU

  1. deci este sigur ca ponta ,vanzatorul de tara si aparatorul baronilor borfasi ajunge presedinte !…incredibil ce popor tampit si spalat pe creier sau cei ce-l voteaza sunt o shleatca de hoti si fug de puscarie !….cum sa alegi o scursura presedinte ?…fratilor pai sa ne apucam de furat sa ne drogam si noi ca sa ajungem in functii inalte ,caci altfel nu avem nici-o sansa ,nu mai este de trait in romanica !

Comentariile sunt închise.