Cu numai două săptămâni înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, PSD e gata de implozie după asaltul procurorilor DNA asupra liderilor partidului.

În urmă cu câteva seri, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie – aflat la un restaurant din Floreasca împreună cu Oana Niculescu Mizil şi familia Geoană -, a izbucnit împotriva unor paparazzi, confundându-i divizia de filaj a lui Ghiţă. Dialogul care a urmat descrie starea de spirit din partid:

Dialog paparazzi – Marian Vanghelie:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f…ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. ‘m…iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice, scrie wowbiz.ro, care a dat publicităţii imaginile.