Presedintele Traian Basescu a trimis, vineri seara, o scrisoare catre USL in care a precizat ca este dispus sa demisioneze daca parlamentarii opozitiei sunt dispusi sa accepte modificarea Constitutiei.

In scrisoare, Presedintele Romaniei cere liderilor USL sa participe la discutiile privind modificarea Constitutiei, astfel incat mandatul prezidential sa fie de patru ani, iar referendumul de validare sa aiba loc la alegerile locale.

“ Imi este cunoscut faptul ca in cursul zilei de 7 aprilie 2012 se desfasoara Congresul Extraordinar al partidului pe care il conduceti.

Consecvent ideii de respectare a votului electoratului si principiilor Constitutiei imi permit sa va reamintesc faptul ca prin Referendumul din noiembrie 2009 electoratul a votat pentru Parlament Unicameral si maxim 300 de membri ai Parlamentului. Acest subiect cu propuneri adecvate l-am ridicat si in cadrul consultarilor care au avut loc la Palatul Cotroceni in data de 6 februarie 2012.

Din pacate, propunerea mea cu privire la reviziurea Constitutiei pentru implementarea rezultatului referendumului din noiembrie 2009 a ramas pana astazi fara un raspuns oficial din partea partidului dumneavoastra.

Avand in vedere credinta mea ca organele colective de conducere ale partidelor sunt cele care trebuie antrenate in deciziile importante pentru tara, va adresez rugamintea respectuoasa de a supune Congresului Extraordinar al partidului pe care il conduceti urmatoarele propuneri avand ca obiectiv respectarea votului romanilor:

Participarea parlamentarilor partidului dumneavoastra la procesul de reviziure a Constitutiei pentru punerea acesteia in acord cu rezultatul referendumului din noiembrie 2009;

 

Revizuirea ar trebui sa includa si reducerea mandatului Presedintelui Romaniei la patru ani astfel incat alegerile parlamentare si prezidentiale sa se desfasoare simultan;

 

Lucrarile pentru adoptarea legii de reviziure a Constitutiei ar trebui sa se desfasoare astfel incat legea de reviziure a Constitutiei sa fie supusa referendumului cu ocazia alegerilor locale;

In cazul in care veti accepta reviziurea Constitutiei asa cum ea a fost ceruta prin referendumul din noiembrie 2009, dar si propunerea mea de reducere a mandatului presedintelui la 4 ani, va garantez ca in timp util voi demisiona din functia de presedinte al Romaniei, astfel incat alegerile legislative din noiembrie 2012 sa se desfasoare simultan cu alegerile prezidentiale.

Consider ca o astfel de abordare este in masura a da oamenilor politici ocazia sa respecte inscrisul constitutional de la art. 2 din Constitutia Romaniei care precizeaza dreptul de exercitare a suveranitatii nationale a poporului roman prin referendum.

In acelasi timp, apreciez ca revenirea la mandatul de 4 ani pentru Presedintele Romaniei este necesara in perspectiva consolidarii deplinei democratii”, se arata in scrisoarea adresata presedintelui PSD, Victor Ponta, presedintelui PNL, Crin Antonescu si presedintelui PC, Daniel Constantin, anunta Administratia prezidentiala.

104 COMENTARII

  1. USL stă pe muche de cutit.Au prilejul să scape de Traian Băsescu,strategia și scopul aliantei au la bază acest deziderat!Sloganul adoptat de USl ca principală armă politică,chiar la Congres USL este JOS BASESCU!
    De ce nu acceptă PRopunerea care le dă ceeace isi doresc din 2004?pentru că sunt sarlatani si ipocriti!Fentarea Constitutiei cu ignorarea principiului de suverantitate,cu indiferenta fată de vointa populară ne arată CLAR că USL nu este dispus să cedeze abuzul de putere creat prin numărul imens de parlamentari socotit la referendum inutil si păgubos!
    Intrebarea pe care ne-o punem cu toti este sfidarea electoratului prin dictatură uselistă,in orice minut al exercitiului parlamentar,poate dura la nesfirsit?A devenit USL un monstru antidemocratic,antiguvernamental,antiprezidential,anticonstitutional?
    Dacă da,de ce TACEM?Unde sunt onegeurile societății civile?Strimbă judecată,strimbă conjunctură politică,strimbă societate romanească!

  2. nu cu votul la vedere. Asa se voteaza cand vrea partidul sa se asigure ca parlamentarul voteaza cum i s-a spus la telefon, in mail, etc

  3. Sa se supuna la vot Constitutia noua, votul sa fie la vedere. Cine nu vor, sa fie facuta o lista si la alegeri sa-i taiem de pe lista,sa nu-i mai votam.

  4. Tastatura uita sa bata litera „n”. De ce N-AR fi usl de acord, am vrut sa scriu.

  5. De ce -ar fi usl de acord? Nu-l vor ei plecat pe presedintele Basescu, mai mult decat orice?
    N-au scos ei oamenii in strada ca sa-l forteze pe presedinte sa demisioneze? UIte ca Basescu nu se cramponeaza de scaunul prezidential si zice DA, ok, demisionez. Dar am si eu niste conditii. Poate macar asa sa faceti ce a votat poporul in procent covarsitor.
    Nu inteleg, de ce va agitati atat?

  6. Mi se pare corecta ideea lui „Fluture Kukri”, de cum vor reactiona unii si ceilalti, cei „pro” si cei „anti”. Problema este ca nu toti cei „anti” sunt pro USL, ci sunt simpatizanti ai lui Dan Diaconescu, care si-a ales o tinta politica la fel de aiurea ca si Alianta Socialista, pe Base. Base, va iesi din politica mare, toamna asta-daca vrea USl-ul, sau peste doi ani, un om politic vizionar nu s-ar lua cu Base acum, nu asta ar fi idealul si crezul sau, ci care sunt nevoile tarii pe termen lung, ale statului, ale sistemului nostru juridic, ne placa sau nu, Basescu a dat un semnal de schimbare, trebuie continuat si dezvoltat. Avem nevoie de politicieni care sa ne spuna unde va fi Romania peste 1 an, 10 ani, peste 20 de ani. Deocamdata, doar Dan Diaconescu si MRU au o oarecare viziune, insa unul prin unele mijloace populiste, demagogice si riscante, iar celalalt nu se bucura de sustinere politica prea mare. Frunzaverde? Sa fim seriosi!

  7. USL accepta si Traian Basescu demisioneaza. In acest moment, USL nu mai are dusman, se va dizolva, PNL si PSD se vor batea pe putere. Crin Antonescu debarcat subit si ajutor electoral promis PNL-ului, serviciile secrete favorabile lor, DNA, ANI … o oferta de nerefuzat pentru liberali. Traian Basescu va candida, la „cererea poporului” pe un post in „garsoniera” parlamentara. Majoritatea va fi detinuta de liberali, fie ei nationalisti sau democratici. UDMR iese din schema („in sfarsit, mama lor de unguri, nu-i asa 😉 ” ). MeReU Presedinte!

    USL nu accepta. Se pozitioneaza clar impotriva vointei poporului, gest amendabil drastic la alegeri. Motiv de iesit in strada, lefurile taiate trec in planul secund la romani, dar cum adica, el a votat si astia nu se executa? ehhhhhh

    Chiar, o exista in Constitutie sau altundeva, scris, ce se intampla cand parlamentul ignora vointa populara exprimata prin referendum? se dizolva, se refac alegerile…? o sa ma interesez.

    Evident ca in acest moment se vor radicaliza simpatiile politice. Extrema pro Basescu va flutura isteric deja penibila expresie: „Geniala miscare, ce strateg, ce vizionar!” urmata de un sir de lesinuri la care subcriu toate dolofanele care inca mai cred ca lobotomia este o leguma din care se face o ciorba buna. Astora, daca Basescu le-ar lua si nevasta din pat, ar exclama orgasmatic: „Ba ce barbat e Piratu’ asta, ce animal politic! Multumim ca existati, domnule Presedinte, luati-mi si amanta, de ce nu si pe mine! ”

    Extrema anti Basescu va urla peste tot cum ca Tiranul marinar santajeaza oamenii de bine, din opozitie, cavalerii eliberatori, adicatelea istericii ca si mai sus mentionati dar din partea de dincolo de rau. Nu prea au de ce iesi in strada, or sa se agate de chestia cu reintregirea salariului, inflatie, se va lasa linistea peste Rosia Montana si exploatarile sistului… cam slabut. USL nu numai ca nu convinge dar este si antipatica.

    Pana la coada, painea si cutitul se afla tot la Traian Basescu dar care joaca, totusi, putin fortat de imprejurari: PDL-ul e varza, plus ca e informat mai bine decat toti la un loc.

    Un spectru ingrijorator pentru noi ar fi ca rubla care se zbate sa scoata normalitatea din bancnota americana, sa nu fie tiparita pe verso-ul dolarului. Atunci, daca nu suntem intr-o barca sigura, am cacarasit-o!
    (sper sa vorbim in continuare engleza)

  8. Bine jucat domnule Basescu, matul vine in Noiembrie, va tin pumni.

    PS. Din pacate PDL-ul la ora acruala ma dezamageste total, nu reusesc sa inteleg pasivitatea lor.

  9. Nu, nu mi se pare corecta propunerea Presedintelui!

    In Constitutie nu scrie nicaieri ca adoptarea unei legi, conform vointei populare exprimata prin referendum, trebuie sa faca obiectul unui troc politic.
    Daca poporul a decis ceva prin referendum, atunci, Parlamentul este obligat sa transforme voinata populara in lege! Punct si nimic mai mult.

    As putea accepta initiativa lui Traian Basescu doar daca si-ar da demisia pentru cele cerute in troc, plus un amendament, foarte important. Este vorba de modificarea Constitutiei cu un articol care sa prevada dizolvarea Parlamentului si interdictia pe viata la ocuparea functiilor publice pentru alesii care se opun, intarzie ori impiedica adoptarea unei legi, conform vointei populare, in decurs de 60 de zile de la validarea rezultatului unui referendum.

    Este impotriva esentei democratiei ca un parlamentar sa mai ocupe o functie in slujba poporului, din momentul in care se opune vointei poporului, legal exprimata prin plebiscit. Daca el, alesul neamului, desconsidera votul popular, de ce i-ar mai considera poporul calitatea de ales?

    Asa cel putin poate ca ar merita oferta prezidentiala, altfel, categoric nu!

    Cum adica sa recurga Presedintele la…Doamne fereste! Ce inseamna asta, ca maine poimaine trebuie sa ne taiem un deget de la mana ca sa-i induplecam pe alesi sa-si faca datoria fata de tara???? Hai sa fim seriosi!

    In alta ordine de idei, este posibil ca TB sa joace la doua capete, unul fiind cel direct si real solicitat prin scrisoarea trimisa azi, iar al doilea capat ar fi cel care va arata clar toata gargara uslista privind preluarea puterii si demiterea presedintelui, prin nerespectarea solicitarii prezidentiale.

    Cel mai rau scenariu ar fi ca opozitia sa nu participe la schimbarea Constitutiei(unicameral si 300 parlamentari), in toamna sa preia puterea si, in decurs de un an, sa-l demita pe presedinte.

    Dar si mai rau de atat, ar fi ca dupa toate astea sa schimbe Constitutia in asa fel incat Presedintele sa fie ales din randul parlamentarilor, functia devenind una absolut decorativa.

    Sa vedem!

    • E voie sa se schimbe Constitutia fara referendum? Nu cred. Republica parlamentara cine vrea? Ei?

      • Nu, nu e voie sa se schimbe Constitutia fara referendum, dar se vede treaba ca „baietii” nu dau doi bani pe rezultatul unui plebiscit care nu le convine.
        Cat despre ce forma de republica le convine, n-as vrea sa o vad realizata tocmai folosind un referendum. Crezi ca le va fi chiar greu? Atunci sa vezi manipulare. Sper sa nu fie cazul.

      • Daca USL-ul nu voteaza pentru modificarea Constitutiei e clar ca nu demisioneaza.
        De ce il faci mincinos?

          • da promisiuni facute in urma rapoartelor date de Tariceanu;;a3,2 miliarde disparute din vinzarea BCR alias Vozganian si nu in ultimulrind inaintea crizei economice cit despre Geana ….

          • Chinezu.za.Adevărul despre dezastrul financiar al guvernării Tăriceanu s-a aflat ,doar la inchiderea exercitiului bugetar,la preluarea guvernării de guvernul nou.
            Tăriceanu si Vosganian,artizanii celui mai mare jaf bugetar AU MINTIT,pe toti!Au raportat o economie care duduie!Si au lăsat un deficit de 5,2,adică de două ori mai mare decit angajamentul!Au furat si fondul pentru investitii ,conceput pentru dezvoltare!Au lăsat doar datorii,pe termen scurt si lung!Inclusiv facturi neachitate de citeva miliarde!
            Iar te consideri superior!Cind Vosganian,declarat iresponsabil chiar de guvernatorul BNR a sustinut public,a raspuns presedintelui,că există sustenabilitate pentru majorarile din octombrie ale pensiilor,NU A MINTIT,grosolan,pe Presedinte?Si azi,MINICIUNA liberală atirnă ca un pietroi de gitul bugetului,cu miliarde de euro anual?
            Stiau cu 1/2 an ,inainte de a pleca de la guvernare de iminenta criză financiară globală!
            Si totusi nu s-au sfiit să risipeasca ABSOLUT tot ce se putea pentru o campanie electorală desăntată in favoarea PSD-PNL?Au pus TAXA AUTO să poată rezista pină la alegeri!Izvorul MINCIUNII pleaca de la guvernul Tăriceanu!

    • De negociat… in mod sigur negociaza… dar de ce trebuie sa castige timp? Doar termenul alegerilor e deja stabilit.

    • Şi procente pentu PDL sau Mişcarea de dreapta.
      Iar i-a luat la remorcă.

  10. Si acum sa dam un zoom out pe politica regionala.
    Moldova de-abia a ales presedintele. Ungaria – presedintele demisioneaza.
    Serbia – presedintele demisioneaza
    Romania – presedintele demisioneaza
    E ceva mai mare la mijloc.
    Ce importanta mai are daca isi da demisia sau nu pentru Constitutie.
    USL va castiga alegerile in mod majoritar.
    Va suspenda presedintele si va prelua puterea.
    Ce poate fi mai minunat.
    Sa ii dai poporului sa „aleaga”.
    300 de parlamentari si unicameral nu vor fi vreodata in RO.
    Spun asta pe baza actiunii tuturor politicienilor dupa alegeri.
    Acum in ultimele luni se mai resusciteaza subiectul.

    • Gresesti. Base nu demisioneaza fiindca are o problema, ci pentru ca tara are o problema. Nu are nicio legatura cu altceva, decat cu noi. Intrarea in chestiuni de conspiratii este paguboasa si falsa. USL nu va castiga, nu e un dat. Depinde de noi, cei care votam ce vrem.

      • Oh…imi vine sa plang. Chiar crezi ca o Constitutie negociata in asemenea conditii o sa fie una la care ne asteptam cu totii ? Sau e doar ….nici nu mai zic ce cred ca e aceasta strategie de doi bani.

        • La o nunta orice ai face nu poti multumi pe toata lumea.
          Inchipuieti la o tara, e imposibil sa fie toti multumiti.
          Probabil ca tu vei fi unul dintre nemultumiti.

        • Hotpixel, oricum ar fi Constituţie mult mai bună decât actuala. Aici e buba că poate fi cu adevărat în interesul democraţiei şi al creionării unei guvernări mai bune a ţării, cu scoaterea tuturor blocajelor la şi aberaţiilor generate scoase la iveală in ultimii ani. Ceea ce voi USLamiştii nu puteţi accepta. Constituţia actuală este perfectă pentru voi, pentru că o puteţi interpreta cum vreţi.

        • @bluepixel.Usl s-a obisnuit cu NERESPECTAREA Constitutiei.Astfel,incit fentarea vointei populare este un mizilic ,exact cum gindesti si tu.
          Profund dăunător pentru un stat de drept,dar si pentru sănătatea democratică a unor partide!
          Mama tuturor LEGILOR din Romania a devenit doar un instrument pentru aplicare in folos propriu,apelind la interpretarea Curtii Constitutionale,DOAR atunci cind nu ne convine NOUA(USL) ceva.

    • Cum adica Suricatule „Ce importanta mai are daca isi da demisia sau nu pentru Constitutie” ?
      Bineinteles ca are.
      In acest mod ii obliga sa faca ce s-a votat la referendum iar, daca nu o fac, poporul vede si el pe cine sa voteze in viitor.
      Vom vedea adevarata fatza a politicienilor si nu fatza pe care o afiseaza ei la declaratiile pompoase.

      • „Intr-un sistem democratic, majoritatea e cea care decide, chiar daca uneori se poate insela….” – Adrian Nastase Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 11:42 Sursa: Ziare.com
        Cat mai e internetul in forma asta folositi-l si cautati.
        Veti vedea ca PSD + PNL si alte partide au anulat rezultul acelui referendum fie prin discreditarea Presedintelui, fie prin ridiculizare fie prin replici de genul majoritatea a decis ca a fost in necunostinta de cauza.
        Demisia lui Base la momentul asta nu ar schimba cu nimic. Ar da doar inca un motiv USL sa aiba victorii.

        Mai e un punct pe care noul USL l-a introdus pe ordinea de zi – Tudor Chiuariu cere desfiintarea functiei de presedinte al Romaniei
        E posibil sa reuseasca.
        Una din solutii ar fi reinstaurarea monarhiei cu ajutorul Parlamentului pentru ca regele nu se voteaza.
        Campania va fi in asa fel incat oamenii vor fi de acord.
        Cei cu bani multi si multe afaceri vor sustine pentru ca au speranta ca vor fii protejatii monarhului.
        E complicat!

  11. Felicitari Domnule Presedinte!

    Iara i-ati luat pe cei din Uniunea Sarlatanilor Liberi pe nepregatite! Parca vad ce aiureli le vor iesi din tartacutele lor!
    Daca USL-ul nu accepta propunerea dumnevoastra – care este de fapt vointa poporului roman frin referendum – singura solutie este desfiintarea parlamentului si trecerea USL-ului in ilegalitate ca fiind cea mai eficienta gasca de infractori neo-comunisti din toate timpurile!
    Pentru cei care va ursac (constient sau inconstient) le sugerez sa priveasca inapoi in istorie si sa vada ce conducatori au avut romanii de la Ioan Cuza (fauritorul Romaniei Moderne) pina la Traian Basescu! si mai ales ce asteptari au de acum inainte!

    Cu admiratie, din Canada, Dan P.

    PS. Ceea ce ma face sa rid este ca durata de 5 ani la presedentie a fost „nasita” de Adrian Tamara Nastase care se si vedea 10 ani presedinte! Bietul mameluc!

  12. acum se va vedea daca le pasa de vointa poporului de la referendumul din 2009. au trecut 2 ani si nu au miscat nimic, acum nu or sa se mai poata ascunde dupa deget.

  13. hi hi hi

    cred ca scrisoarea asta a … scris-o singur … cu sticla alaturi. a iesit tot singur si pana la cutia postala.

    n-a corectat-o niciun consilier. n-o mai fi ramas macar unu’ stagiar, de samanta?

    se adreseaza usl si-l numeste partid. cred ca a pus cu pipeta si cateva picaturi pe foaie

    cine sa mai ia in serios restul mesajului?

    • Chinezule ia din fatza, nu mai sta la coada:
      „se arata in scrisoarea adresata presedintelui PSD, Victor Ponta, presedintelui PNL, Crin Antonescu si presedintelui PC, Daniel Constantin, anunta Administratia prezidentiala.”

    • Chinezule, ti-ai aratat adevarata fata cu aceasta ocazie. Lipsa de bun simt, mitocania uslasa si colportarea de minciuni provenite de la securistul Chireac, cel care a lansat zvonul cu sticla de bautura, nu sunt decat parte a arsenalului crinopontic dedicat maselor de spalati pe creier de latrinele lui Felix. Din partea mea ai un mare ignore de azi inainte.

        • Cum iti permiti sa insulti Presedintele Romaniei ?
          Pe ce baza? L-ai vazut tu cu sticla de alcool in mana? L-ai vazut prin santzuri?
          Tu nu ai venit cu argumente ci cu insinuari nesimtite.

          • Eu l-am vazut! Am stat la aceeasi masa cu el, in 2007, cand era suspendat. Bea, fuma, plangea si radea, toate in acelasi timp. Facea pana si niste strategii de campanie, micul Napoleon, chiar daca ii dadea inainte, pe calea gatului, cu Chivas. 🙂
            Vad ca iar isi da demisia, in 5 minute ceva mai lugi, cronometrate de Tonta, Cretin si… imi scapa numele omului lui Felix.
            Mai bine si-ar trage un glont in cap, dupa ce ar otravi-o pe Eva, pardon, Elena…

          • Narcis, neuronul tau infrumusetat cu povestioarele de la Antena 3 nu au legatura cu subiectul.
            Eu am intrebat daca l-ai vazut in shantz cu sticla de alcool in mana nu la masa cu altii.
            Mai bine ai urma tu sfatul tau cu glontul, ca otrava ai destula, se vede ca-ti iese prin toti porii.

        • mai chginezule de ti-ai inghitii ,,hl hl hl ,,,-urile poate ca ai deveni si tu un om normal nu un soarece chitaitor ce se adreseaza unor oameni din juruk lor si crede ca e cineva …esti deplorabil,,,.

    • @chinezu.a.Ai contribuit,probabil ,la imaginea falsificata a lui Traian Băsescu.Trimiterea la sticlă se asociază cu atributul de ”betivan national”.Sunt curios să aflu,cu subiect si predicat,cind și cine a determinat acest atribut Presedintelui?Cine l-a văzut ,VREODATA ,in programul său OFICIAL de lucru,in calitate de Presedinte,BEAT?
      A fi betiv inseamnă să mergi in fiecare minut,pe lingă gard,pe lingă drum!Este o boală din care nu poti IESI!
      L-am văzut pe Sarkozy,beat turta,in timpul unui discurs!L-am văzut pe Eltin dirijind orchestra militară,la ceremonia dărimării zidului Berlinului!L-am văzut pe premierul japonez sustinut de Putin,pentru că era vizibil beat!
      Repet,CINE l-a văzut pe Traian Băsescu,in stare de ebrietate incit toti prostălăii să isi permită a il face betiv?

  14. DOMNULE PRESEDINTE IDIOTII NU TIN CONT DE VOINTA NOASTRA EI SE CRED DEJA LA PUTERE SI DORESC SUPENDAREA DVS.SE VOR SIMTI MINUNAT DAR NU VOR REUSI.

  15. Presedintele e dispus sa-si faca harakiri politic numai sa vada desavarsita vointa poporului.
    Va multumim domnule presedinte. Aveti tot respectul nostru.
    Mai avem o singura rugaminte: daca vreun partid politic nu va fi de acord cu propunerea dumneavoastra sa faceti in asa fel incat sa-i ajutati sa-si faca ei singuri (sau cu ajutorul dumneavoastra) harakiri politic, pentru ca un partid politic care nu tine cont de vointa poporului exprimata prin referendum nu mai trebuie sa existe in Romania.

    • subscriu la cele spuse de Mihai.
      Multumim Domnule Presedinte pentru faptul ca va respectati promisiunea de a avea grija de acest popor.
      Va voi sustine in continuare asa cum am facut-o si pana acum. Spor in toate si soare in suflet

      • Care popor bre ? Aia 5-7 la suta care mai au incredere in mariner ? Nu te arunci prea tare la cascaval ?

        • Daca te iei dupa antena 3…
          Ia vezi procentul favorabil de la referendum!
          Lasa balta manipularile de 2 lei.

          • Eu ma uit pe sondaje. Toate va dau la fundul fundului . Pana si DDD va da lectii de politica. Vai de mama voastra. 🙂

          • Vezi ca nu intelegi!
            Lasa naibii A3 cu sondajele ei cu tot!!!
            Uita-te pe rezultatele referendumului care nu se spun la A3.

          • Care referendum ? Ala in care i-ati prostit pe romani ca e mai bine cu unicameralul ? Ghici ce ? Nu e mai bine . Si nici nu o sa bage nimeni in seama un referendum din ala facut pe genunchi si care a prins la prosti.

          • Cine nu o sa-l bage in seama o sa plateasca scump la alegeri.
            Prostiti de conducatorii opozitiei de 2 lei ati fost voi cand ati crezut ca nu se vor intruni conditiile validarii lui.

          • De ce ? Crezi ca cineva da doi bani pe un referendum populist facut odata cu niste alegeri ? Eu nu dau 5 bani gauriti. Nu vad de ce altcineva ar da mai mult. Nici macar nu ma obosesc sa-ti explic de ce doua camere sunt mai bune decat una sau cum trebuie facut si explicat un referendum. Hai pa.

          • Nu te obosi.
            Du-te si te culca.
            Maine ai Congres.
            Trebuie sa fii fresh.
            Hai PA.

        • @bluepixel.Fitilul tău e cam fisiit!Nu este vorba de cei 5-7 % ai lui Băsescu!Nu candideaza,mai mult ,renuntă!
          Poti să pui in discutie POPORUL care a votat pentru reducerea numărului de parlamentari si Parlament unicameral?Popor din care fac parte si alegătorii USL!

    • Si mie imi pasa. Si ar trebui sa-ti pese si tie, ca nu zice doar de dragul de a zice, asa cum te-au convins unii sa crezi.

    • Ai dreptate ! USL -ului nu-i pasa nici de Base si nici de vointa poporului. La ei poporul il reprezinta Martienii , care sigur n-au nevoie de revizuirea constitutiei planetei Marte
      😉 😆

      • Care popor ? Aia 90 si ceva la suta care nu mai au incredere in el ? Sau care ?

          • Pana la alegeri nu o sa mai aveti nici macar candidati. Vedeti numai sa nu fuga cineva cu stampila. 🙂 De fapt cred ca stampila e la Udrea. 🙂

          • Inteleg din postarea ta ca tu esti convins ca eu sunt PDL-ist.
            Ti-am mai spus, ai grija de singurul pixel pe care-l mai ai ca daca se stinge si asta esti irecuperabil.
            Eu nu sunt si n-am fost niciodata PDL-ist.

          • Acuma toti va dati independenti . 🙂 Hai bre ca ma imi vine sa rad. Dar nu rad. Ma rad. 🙂

          • No poti sa te razi linistit. 🙂 Putin imi pasa. Eu vreau doar sa o vad pe Udrea et co. in opozitie.

    • Noua de pasa. Celor care tinem la tara asta si nu o vrem arestata din nou de comunisti. De accea nici nu veti castiga, pentru ca vreti sa arestati toata tara.

    • Si mie imi pasa! Amanarea cincinala care ne asteapta
      E foarte nesimtita . Nu accept argumentul ca e prea repede sau ca votul meu de la referendum e egal cu zero. Nu vei recunoaste niciodata frica de a fi fortata lumea sa iasa la vot in proportie majoritara . Vor fi mult mai gereu de cumparat voturile cu telefoane si mita electorala. Asta e adevarata piatra de incercare, nu faptul ca vom vota o noua constitutie , ci frica cumplita a TUTUROR partidelor de votul majoritati necontrolabile . in rest totul e un circ ieftin de argumente de gaga de genul ca basescu nu puate fi de incredere ca nu si-a dat demisia in 5 minute . Argumente de public 0tevist.

      • Da bre. O revizum de nu se poate. Acum. Cand toti fug de la PDL si UNPR. De ce naiba nu asteptati voi alegerile si vreti acuma tot ?

    • parerea mea e sa nu te mai intitulezi pixelu blue ci gica contra , ori telul tau in viata e sa stranesti furia forumistilor??

      • Esti furios ? 🙂 Nu ai de ce. Ai vazut doar ca unii spera ca PNL si PDL o sa fie frati de cruce dupa alegeri. Si eu cred la fel. Dar o sa fie prin absorbtie. Adica o sa fie doar PNL. 🙂 Trebuie sa te distrezi si numai cand il auzi pe Valeriu Stoica . 🙂

      • @Razvan.Mai degrabă compătimirea!Bluepixel este dependent pină si in rationamente!

    • Cu îndoctrinarea stai bine, cu neuronul nu prea, nu mai e blu, e amestec de roşu cu albastru (adică maroniu precum KKo). Mai bagă şi de la tine ceva nu numai ce ţi se ordonă.

    • Singura grija a aliatilor turnatorului securist proprietar de antene este sa puna mana pe puterea totala si sa se razbune pe ro manii care au sprijinit democratizarea tarii . Prin preluarea puterii de catre mafia rosie comunista va veni o perioada grea pt cei ce iubesc democratia …

Comentariile sunt închise.