Cursa prezidențială a lui Victor Ponta a fost organizată cu atenție în special în ceea ce privește comunicarea zonei de contra-campanie.

La corturile de campanie s-au putut obține pe lângă pliante, calendare, flyere, etc . și… ”Ghidul de comunicare al militantului PSD”, de 55 de pagini.

Adică, o cărticică în care este cuprinsă o argumentație cu privire la programul candidatului PSD cu ce ar urma el să facă, de ce este el cel mai bun, și așa mai departe.

Doar că documentul este împărțit în două secțiuni: ”De ce să-l votăm pe Victor Ponta?” și ”De ce Klaus Iohannis NU trebuie să devină Președinte”.

Candidatul ACL este singurul vizat în ghidul de comunicare al PSD dintre toți contracandidații.

Argumentele invocat sunt: ”…pentru că Iohannis i-a trădat pe cei care l-au votat în 2012”, ”…pentru că Iohannis va continua dezbinarea României”, ”…pentru că este continuatorul lui Traian Băsescu” și ”…pentru că primarul e bun la primărie, nu la președinție”.

În continuare sunt enumerate ceea ce s-ar dori a fi fapte sau evenimente care ar trebui să demonstreze aserțiunile invocate, care au natura unor axiome.

Sursa text / foto: andimanciu.wordpress.com