Radu Banciu i-a desfiinţat pe cei doi purtători de cuvânt ai campaniei prezidenţiale a PSD după ce aceştia l-au atacat într-o manieră suburbană pe Klaus Iohannis. Cei doi, în încercarea de a-l discredita pe contracandidatul lui Victor Ponta, au afirmat că Iohannis este gângav şi încet la minte (Şova) şi că nu este potrivit pentru funcţia de preşedinte pentru că nu este un om complet, neavând copii (Firea).

„Şova nu are calitatea morală şi intelectuală să vorbească nici despre un hamster”, a comentat realizatorul tv, adăugând:

„Firea a vrut să dea în Klaus Iohannis și a dat în Ion Iliescu. Toanta a uitat că Iliescu nu avea copii. Avea, fă, copii Ion Iliescu? E discriminare. Ce dacă nu are copii? Vă fac praf și pulbere! Să își vadă de trecutul ei, e de râsul curcilor când te căsătorești cu unul pe care îl așteaptă justiția la colț. S-a etalat de la un afacerist la altul… Dacă te mai aud cu potlogării, o să te lovesc în emisiune mereu! Când ziceam că ești ultima țață de la piață, ziceai că sunt prost crescut. Tu ești prost crescută!

Cu siguranță Iohannis e mai slab la pat decât Pandele. Sigur acolo vă duce mintea… Plângeți-o și pe nevasta lui că nu a fost niciodată satisfăcută de Iohannis. Ziceți și de Pandele cât de performant este. Nu e niciun congolez sau un ugandez mai bun decât el?

Îl lăudați pe Victor Ponta care și-a lăsat nevasta ca să o ia pe una mai bogată…”.

2 COMENTARII

  1. cei 7 milioane eru 3, antena 3 si cei doi lingai :)))
    cei 7 milioane eru 3, antena 3 si cei doi lingai :)))
    cei 7 milioane eru 3, antena 3 si cei doi lingai :)))
    cei 7 milioane eru 3, antena 3 si cei doi lingai :)))

    gidea ghilighili la popo badea si badea hihihihihi

Comentariile sunt închise.