Monica Macovei l-a desființat pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-o emisiune televizată, relatează stiripesurse.ro Fostul ministru al Justiției, candidat independent la prezidențiale, l-a criticat pe fostul său șef de guvern pentru că și-a trimis la dezbaterea televizată purtătorul de cuvânt și a refuzat o confruntare directă, a acuzat Macovei.

Monica Macovei a scos un cartonaș pe care scria „Călin Popescu Tăriceanu-ABSENT NEMOTIVAT”. Moderatorul emisiunii a încercat să îi ia hârtia, însă fostul ministru al Justiției a insistat să o păstreze. ”Asta e agresiune!”, a strigat Macovei.

Grațiela Gavrilescu, purtătorul de cuvânt al lui Tăriceanu, a întors cartonașul: ”Nu pot să stau așa în emisiune!”, a spus aceasta.

”Călin Popescu Tăriceanu e un las. Nu mă așteptam sa își trimită purtatorul de cuvânt la o confruntare televizată. Asta e agresiune. Nu a acceptat o confruntare directă. Eu sunt candidat, am venit să vorbesc cu Tăriceanu, nu cu purtătorul lui de cuvânt. Purtătorul meu de cuvânt vorbește cu purtătorul lui de cuvânt, nu cu mine.”, a spus Monica Macovei când s-a trezit la TVR 1 cu Grațiela Gavrilescu în locul fostului premier.

Comentariile sunt închise.