Blogul lui Robert Turcescu nu mai funcţionează după ce a mărturisit duminică seară că a fost ofiţer sub acoperire al unui serviciu de informaţii.

Jurnalistul a publicat azi pe blog documente despre care a afirmat că sunt reale – livretul militar şi câţiva fluturaşi de salariu -, alături de informaţia că a deţinut gradul de locotenent colonel sub acoperire.

Grigore Cartianu comentează pe Facebook: „Blogul lui Robert Turcescu a fost închis! A făcut-o el? Armata? Serviciile?.

Reiau aici textul publicat de el azi-dimineaţă.

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-L trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobriul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor.”

turcescu1

1 COMENTARIU

  1. intrebarea care se poate pune, este de ce acum, avand in vedere ca inclusiv de la emisiunile Nasul.tv se stia de mult ceea ce a scris domnul Turcescu, iar interviul in direct nu arata decat ca eventual s-a incercat o santajare, in cel mai fericit caz. As revedea articolul postat pe Nasul.tv zi si noapte pana dupa alegeri. Mai ales in cazul de fata lacrimile de crocodil. Ramane ca timpul sa imi spuna daca am vazut corect
    https://www.nasul.tv/2014/09/18/romania-trezeste-te-tehnici-de-manipulare-in-mass-media/

Comentariile sunt închise.