Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a anuntat, marti, ca nu va mai candida pentru un loc in Parlament si, pana la sfarsitul anului, se va retrage din politica de varf. Democrat liberalul sustine ca 23 de ani petrecuti in Parlament ii sunt suficienti.

Berceanu a subliniat ca, desi nu va mai candida pentru o functie in conducerea PDL, aceasta decizie nu trebuie interpretata ca o tradare a partidului, el declarand ca va ramane in continuare membu PDL.

“Nu mai candidez la urmatoarele alegeri parlamentare, pentru ca este suficient. Eu la sfarsitul acestui an si acestui mandat de parlamentar implinesc 23 de ani de cand sunt parlamentar si cred ca este suficient. Trebuie sa vina tineret si in Parlament si cred ca este bine sa nu stai prin Parlament pana cand nu mai stii bine ce se intampla pe acolo. Eu l-am vazut pe Alexandru Barladeanu, demult, demult, pe Oliviu Gherman mai incoace, mai vad si pe altii pe care de data asta nu vreau sa ii mai numesc ca atare, dar, daca va uitati in lista Senatului, o sa ii vedeti pe cei care au niste varste memorabile si care vad ca mai vor inca un mandat. Eu fac parte dintre cei care cred ca mai exista si altceva de facut pe lume decat politica. Am de gand sa ies din politica la varf, dar nu am de gand sa plec din PDL, desi am auzit ca a fost asa, un fel de zvon. Nici pomeneala. Eu nu o sa plec niciodata, nici independent, nici la alt partid. Poate sa plec acasa, asta da. Dar nu o sa plec la alt partid”, a declarat Berceanu, intr-o conferinta de presa tinuta la Craiova.

 

 

8 COMENTARII

  1. dl Berceanu de ce nu infiitati o scoala de politica romaneasca, tinerii au nevoie de profesori! 🙂

  2. Dovada de intelepciune! Lasa tineretea sa lucreze, dandu-i sprijinul, sfaturile din lectiile invatate din greseli.
    „Fă ce poţi, fără să te compari cu alţii. Pădurea ar fi foarte tăcută dacă numai păsările cu tril maiestru ar canta.”
    „Smerenia înseamnă să te evaluezi în mod corect.” C.H. Spurgeon

  3. Radu Berceanu, unul dintre barbatii pe umerii carora PDL a ajus la guvernare, unul dintre cei in bocancii caruia si-au rupt coltii de lapte toti adversarii politici dar si toti fatalaii din partidul sau, adica toti acesti pisoiasi cu pretentii de lupisori care au crezut ca menirea lor este sa isi sfasie inaintasii,ei bine, acest luptator se retrage cu demnitatea unui genaral de armata.
    Va salut, domnule Berceanu, si va respect!

  4. Imi place sa cred in sinceritatea gestului.Da dovada de intelepciune si de respect pentru propria sa persoana.Intelege ca i s-au oprit motoarele in arealul politic si pleaca demn,din proprie initiativa,nemaisteptind inlaturarea sa de catre lupii tineri sau prin iminenta neputinta in fata unor alte standarde sau repere.Domnule Radu Berceanu,felicitari!PDL are nevoie de intelepti,de indrumatori,de experimentati ca domnia voastra!

    • ce decizie mai inteleapta poate lua un sobolan,decat sa se apropie de un catarg ,cu speranta…am inceput sa pricep chiar si eu ca o ceata de marionete a reusit.sa ne duca.22.gata!e musai sa ne turnam cenusa pe teste,si sa incepem recastigarea tarii…macar ce se mai poate din ea…

  5. Se pare ca Basescu a dat tonul… si au inceput PDL-istii vechi sa se gandeasca si ei la faptul ca le-a ajuns.
    Sa le tina Dumnezeu naravul si… sa fie cat mai molipsitor si pentru altii de pe tot spectrul politic.

Comentariile sunt închise.