Fostul presedinte PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca isi pastreaza statutul de independent si nu va trece nici de partea Opozitiei, nici de partea Puterii.  Geoana a mai spus ca in calitatea sa de senator independent va vota proiectele pe care le va considera  importante pentru Romania si ca niciuna dintre partile combatante din Parlament nu il reprezinta.

„Cei de la Putere si cei din Opozitie sa inceteze sa ma enumere drept fiind de o parte sau de alta. Nu ma simt reprezentat nici de Putere, nici de Opozitie. Voi ramane un senator independent si voi incerca sa respect votul si mandatul pe care le-am primit. Voi sustine in Senat proiectele care sunt importante pentru Romania. Doresc sa spun ca nu voi ezita sa fiu prezent in Senat si sa votez cand vor aparea proiecte utile pentru populatia Romaniei. Voi ramane senator independent pana la final si nu voi ezita sa-mi ofer sprijinul pentru toti cei care vor dori sa se implice intr-un nou mod de a face politica”, a spus Geoana, citat de b1.

Fostul presedinte a Senatului a mai spus ca nu este de acord nici cu metodele prin care Opozitia a racolat noi membri, criticand USL pentru ca a recurs la traseism.

„Mi se pare ciudata maniera in care Opozitia prezinta o asa zisa noua majoritate in Senat, in conditiile in care se spunea ca actuala majoritate este construita nelegitim, prin traseism politic, si prin acelasi sistem de traseism politic in sens invers cei care erau ticalosi si cinici devin azi virtuosi si demni de luat in seama. Nu ma pot asocia cu un astfel de demers”, a spus Geoana la finalul sedintei Senatului.

In acest moment situatia la Senat este de egalitate perfecta intre Putere si Opozitie, fiecare avand cate 66 de voturi. Singurul care poate inclina balanta de o parte sau de alta este fostul Presedinte al Senatului, exclus din PSD de Victor Ponta si schimbat din functie la propunerea USL.

6 COMENTARII

  1. Apreciez comentariul dlui Geoana.Cat de seriosi sunt sa dea cu piatra in altul, iar ei o fac mai lata? Of,Dne iarta-i ca nu stiu ce fac ,insa vor sa guverneze sub orice forma. Dragilor noi vrem seriozitate.

  2. pai cred ca ar face cariera in liga I a ; si asa sunt niste arbitrii la fel ca parlamentarii;asa ca ii recomand lui Geoana sa incerce! Chiar si postul de presedinte al arbitrilor l-ar putea castiga! 😀 😀 😀

  3. Bravo Mircea Geoană!Să nu uiti umilința la care te-au expus pesedistii,excluzindu-te din PSD ca pe ultimul gunoi!

  4. Daca cele afirmate in penultimul paragraf le va respecta, pot spune ca si-a dat seama de jocurile murdare facute de fostii colegi. Pana una alta o biluta alba. Ramane totusi in atentia noastra.

Comentariile sunt închise.