Ministrul Finantelor Ioana Petrescu a declarat, in plenul Camerei, la dezbaterea motiunii simple a ACL, ca nu crede ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca, ea apreciind ca treaba Executivului e sa creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de munca, transmite Mediafax, citat de Hotnews.ro

„Eu nu cred ca este treaba Guvernului sa creeze locuri de munca. Eu cred ca treaba noastra este sa cream un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de munca si incurajarea ocuparii in mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru”, a spus Ioana Petrescu, in plenul Camerei, unde are loc dezbaterea motiunii simple a ACL intitulata „Ministerul MTO-minciuna, taxare, oprirea economiei”.

Ea a aratat ca scutirea pe profitul reinvestit si reducerea CAS vor avea un efect benefic asupra cresterii locurilor de munca.

„Ambele masuri privind reducerea poverii fiscale pe munca si scutirea de la plata a profitului reinvestit vor avea impact benefic asupra crearii de noi locuri munca, incurajarea angajarilor, oficializarii angajarilor din economia nedeclarata sau subdeclarata”, a sustinut Ioana Petrescu.

Totusi, Victor Ponta, lansat in campania prezidentiala, nu rateaza nicio ocazie pentru a declara ca Guvernul a creat peste 200.000 de locuri de munca numai in anul 2014.

Deci, cine minte?

Comentariile sunt închise.