Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, astazi, ca, de luni, Opozitia va avea majoritate de un vot la Senat. Acest lucru este posibil odata cu inscrierea in PNL a senatorului de Caras-Severin, Iosif Secasan si odata cu demisia din Senat a lui Radu Alexandru, membru CNA.

Copresedintele USL a mai declarat ca eventuala majoritate a Puterii va fi verificata la Camera Deputatilor in urma unei actiuni de revocare si de inlocuire a presedintelui Camerei, Roberta Anastase.

Situatia politica se va schimba in momentul in care Guvernul nu va mai avea majoritate in Senat, dar si in Camera Deputatilor. Ponta a mai spus ca este foarte important ce vor face dupa motiunea de cenzura, intentia USL fiind ca alegerile, organizate de un guvern corect si “nepolitic”, sa aiba loc cat mai repede.

5 COMENTARII

  1. Chiar nu ma intereseaza ce zice acest infantil penal (vezi cazul Panait care sper sa vina pe tapet in campanie).
    In alta ordine de idei, cred ca Radu F.Alexandru este foarte binevenit la CNA si chiar mai util pentru natiune decat la Senat.

  2. Mamelucul asta nu are minte nici de doi lei. Are doua idei fixe. Anticipate si Roberta Anastase. Tare as vrea sa-l vad pe parlamentarul dispus sa-si piarda functia ca sa-i satisfaca hachitzele acestui infierbantat. Cum sa ramana „fara coledzi neicusorule”.

  3. As vea s-o maj vad si pe asta !
    Pe cine mai vrea sa schimbe Pontescu ?
    Habar nu are pe cine au bagat in USL (PNL).Vine primavara,cucul isi cauta cuib……

  4. Marea lupta se va da pe retelele de socializare si facebook nu e singura.
    Incercati Google+

  5. ai uitat un singur lucru,daca ati umblat cu blaturi sunt convins ca Base o sa intoarca rezultatul,asa ca,o sa va dispara ranjetul infantil ,stiti bine ca presedintele va bate la scor chiar daca aveti arbitrii mituiti,abia astept!!!

Comentariile sunt închise.