monica_macovei

 

Jurnalistul Daniel Befu anunţă pe blogul personal „Investigaţii cenzurate” că o sprijină pe Monica Macovei în demersul ei de a se califica în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Eu o susțin pe “dna. Monica Macovei” în chinul ei de a strânge semnături pentru a fi acceptată candidat la prezidențiale. Particula pe care am pus-o înaintea numelui ei, este nu o prescurtare a termenului doamnă, deși pare așa, ci e copilul ei de suflet, DNA, care fără de dumneaei n-ar fi existat. DNA e cel care i-a închis pe Năstase, Voiculescu, Copos, Becali, fratele lui Băsescu… dna. Monica Macovei. Cine vrea să-și dea semnatura sa imi spuna public sau privat si sa isi lase adresa de email, iar eu o sa va trimit formularul pe care va puteti trece datele din buletin si puteti semna ca o sustineti. Eu semnez, scrie jurnalistul pe investigatiicenzurate.wordpress.com

3 COMENTARII

  1. Cine vrea cu adevarat justitie in tara o va sustine in alegerile prezidentiale. Justitia este prioritara in aceasta perioada pentru evolutia pozitiva a tarii, iar Monica Macovei este de departe cel mai credibil candidat.

  2. Categoric,D-na(si nu dna)Macovei face parte din grupul restrans de politicieni onesti,responsabili,staruitori,etc,ai acestei natiuni,ceea ce ,pana la urma,sunt niste calitati comune marii majoritati a populatiei Romaniei,si nu niste Haruri de la Dumnezeu(pleonasm,oare?).UE ne-a ajutat enorm sa intarim (si)justitia,iar acele condamnari curajoase au fost date de niste magistrati-judecatori si procurori,deopotriva-,multe dintre ele femei,adica Doamne,pentru care,uneori,ma gandesc ca,pentru protectia lor,ar trebui sa fie deghizate pe parcursul procesului.Bineinteles ca D-na Macovei,ca si Presedintele,ca si D-l Morar,ca si D-na Kovesi,etc,au avut un rol deosebit in punerea pe roate a justitiei(desigur,mai sunt multe de facut,si pentru omul de rand,in sens invers,de data asta),dar a-tzi aroga(in mod exclusiv)acest demers,este injust.De aceea,desi o apreciez foarte mult pe D-na Macovei,pana nu mai lucreaza nitzel si la capitolul modestie(am vazut-o si pe la TV),nu pot sa-i dau semnatura mea.Dar,din suflet,ii urez Succes!

Comentariile sunt închise.