sorin pantis captura protvFostul ministru Sorin Pantiş îl ameninţă din puşcărie pe Dacian Cioloş şi îl acuză că a pus umărul la condamnarea a 12 oameni „nevinovaţi”, constituindu-se parte civilă în procesul ICA în momentul redeschiderii dosarului.

În scrisoarea difuzată la Antena 3, Pantiş îi reproşează lui Cioloş că „a invocat un prejudiciu bazat pe un fals intelectual grosolan”, transformându-se „într-un călău al unor oameni nevinovaţi” şi îl ameninţă pe comisarul european pentru agricultură că presa internaţională „va primi dovada fărădelegilor comise”.

„Sunteţi prima piesă din domino-ul crimei juridice, care va cădea. O meritaţi! Uitaţi-vă în oglindă! Câtă mizerie!”, a scris Pantiş, condamnat la 7 ani de închisoare în Dosarul ICA.

Sorin Pantiş: “Aţi primit în 2009 de la Traian Băsescu funcţia de Comisar European ca recompensă pentru condamnarea a 12 oameni nevinovaţi. Ati comis fapte nelegale, abuzuri grosolane pentru a face pe plac unui grup pentru care libertatea individuala şi demnitatea nu există.

Am tăcut pentru a nu ştirbi imaginea României. Acum sunt liber să vorbesc şi vă promit că veţi plăti pentru faptele dumneavostră. Sunteţi o persoană coruptă şi coruptibilă.

În Dosarul ICA v-aţi constituit, ca ministru al Ministerului Agriculturii, în mod nelegal parte civilă.

Aţi invocat un prejudiciu bazat pe un fals intelectual grosolan, v-aţi transformat într-un călău al unor oameni nevinovaţi.

Trebuie să ştiţi două lucruri esenţiale.

1. Parlamentul European cunoaşte faptele dumneavoastră şi va constata că sunteţi profund corupt.

2. Traian Băsescu ştia ca nu aveţi nicio şansă pentru un nou mandat de Comsiar European iar „maurul şi-a facut datoria, maurul trebuie să plece”

Şi presa internaţională va primi dovada fărădelegilor comise de dumneavoastră.

Sunteţi prima piesă din domino-ul crimei juridice, care va cădea.

O meritaţi! Uitaţi-vă în oglindă! Câtă mizerie!”