Sorin Frunzaverde a confirmat, marti seara, ca va fi candidatul USL, din partea PNL, la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin si ca va deveni vicepresedinte al Partidului National Liberal. El a precizat ca “nu poti sa candidezi pentru asemenea functie fara sa fii membru PNL” si ca motivele demisiei sale se regasesc in declaratia pe care a facut-o in 24 noiembrie 2010.

„Voi fi candidatul USL, din partea PNL, la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin si voi fi membru PNL. Propunerea mi-a fost facuta astazi”, a declarat Sorin Frunzaverde, citat de Agerpres.

Pana marti, Sorin Frunzaverde a fost numarul doi in PDL, detinand functia de prim-vicepresedinte al partidului. In ultima perioada a avut mai multe declaratii in contradictie cu deciziile luate de conducerea partidului. El si-a manifestat nemultumirea la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu ca Prim-ministru.

“Este atipic sa numesti un sef al Serviciilor in functia de premier, cu atat mai mult cu cat Mihai Razvan Ungureanu a plecat de la Ministerul Afacerilor Externe usor sifonat, dar reabilitat ulterior de Traian Basescu. (…) Nu Romania din Primaverii este cea adevarata. Romania academica nu e cea a contingentului imediat. Din nefericire, Romania nu a avut oameni cu aplicatie imediata in viata romanilor”.

11 COMENTARII

  1. Plecarea lui „FrunzaVeshteda” va fi, de fapt, o paguba in ciupercaria pnl !

  2. Ieri in s-a propus si el a a acceptat. Cu ce-l aveau la mana? De ce se teme? El era ales oricum, dar acum s-ar putea sa piarda. E ceva putred la mijloc. Daca o facea in noiembrie 2011,era credibil. De atunci justitia a inceput sa lucreze. Sa fie asta motivul?

    • Vai viorica ce banuitoare esti! Nu, draga, vrea sa construiasca o noua dreapta alaturi de Crin Antonescu…ha, ha, ha !!!

  3. Ce se intampla ? Toti pedelistii vor sa treaca in opozitie ? E o facatura . Dar e haios in acelasi timp. Inseamna ca au stat intr-un partid pe care ei nu l-au condus. Eu cred ca e o razvratire. Da . Impotriva Capitanului. 🙂

  4. si cum ramane cu ce latra ponta cum ca vor o lege impotriva traseistilor???????????
    nu trebuie sa-mi raspundeti ca o fac tot eu:
    mananca mult kk

  5. Ceva e putred in problema plecarii lui Frunzaverde. Rational si logic nu poti pleca dintr-un partid de la putere dintr-o functie asa de inalta catre un partid de opozitie cu asa de putin timp inaintea alegerilor. Este descalificant. Devii suspect pe fata de interese materiale. Daca te declari nemultumit din 2010 nu pleci in 2012. Nu stiu, am impresia ca e altceva. Daca se confirma si zvonyrile cu Falca si Scripcaru cred, mai degraba ca e vorba nu de o intarire a PNL-ului ci de o cucerire din exterior.

  6. E o pierdere „volumica” (cantitativa) pentru PDL si nu neaparat calitativa

Comentariile sunt închise.