Chireac -Udrea 2Elena Udrea a declarat la Romania TV că l-ar angaja pe analistul Bogdan Chirieac în funcția de consilier pentru probleme de politică externă dacă ar ajunge președinte al României, transmite DCNews. Intrebata ce consilier si-ar dori la Cotroceni, Udrea – candidatul sprijinit de Traian Basescu, l-a nominalizat pe Chireac, prezent si el in studio, informeaza hotnews.ro

Bogdan Chireac este un fost ziarist la Adevarul si Gandul, dat afara de la Gandul dupa ce Evenimentul Zilei a dovedit ca a facut ani intregi afaceri cu institutii de stat, printre care si Serviciul de Telecomunicatii Speciale, criticind in articolele sale si o companie concurenta.

In 2009, Chireac a fost denuntat de seful ANI de la acea vreme pentru santaj. Stenogramele aparute in presa aratau discutii intre Chireac si Sorin Rosca Stanescu despre seful ANI.

Intr-o discutie cu Chireac la Realitatea TV in 2009, Traian Basescu a spus ca acesta e „categoric” un membru al presei ticalosite.

In mediul politic sint de notorietate legaturile apropiate dintre Udrea si Chireac, via Dorin Cocos, fostul sot al candidatei PMP la presedintie.

De  curand au fost date publicitatii noi stenograme care arata legatura stransa dintre Dorin Cocos si Bogdan Chireac si incercarea de trafic de influenta a „jurnalistului”.

Comentariile sunt închise.