Deputatul Mihail Boldea a facut noi precizari, duminica seara, despre intoarcerea sa in tara, la scurta vreme dupa ce Presedintele Traian Basescu a anuntat ca este “perfect localizat”. Intr-o interventie telefonica la Romania TV, Boldea a recunoscut ca se afla in Kenya si a spus ca luni dimineata va merge la consulatul de la Nairobi pentru a indeplini formalitatile pentru a se intoarce in tara pana la sfarsitul saptamanii.

„Presedintele are dreptate. Asa voi face. Vreau sa merg la consulat si o sa raman acolo pana cand o sa am biletul de avion, in condiţiile in care, am inteles, ca sunt dat pe Interpol (…) Merg la consulat pentru a mi se face formele consulare ca, apoi, impreuna cu consulul sa-mi iau bilet de avion, sa fiu insotit la avion si sa ma intorc in tara. Nu astept autoritatile din Romania, vin eu. Autoritatile romane sunt reprezentate de consul. Ajung la consulat, fac rezervarea la avion, ma urc in avion si vin. Am nevoie de hartii de insotire in conditiile in care sunt urmarit international”, a spus Boldea, referindu-se la declaratiile Presedintelui despre interesul Romaniei ca deputatul sa nu fie retinut de autoritatile altui stat.

Deputatul a mai spus ca a plecat din tara fara sa stie ca i se va ridica imunitatea si se va emite un mandat de arestare preventiva de 29 de zile pe numele sau. El a adaugat ca a fost batut la DIICOT Galati, unde legea se face cu pumnul. „Nu vreau sa ma sustrag. Asist cu stupoare la această parada de declaratii pe care le fac organele statului ca sa arate cat de credibile sunt. (…)Toţi procurorii de la Galaţi sunt cumetri. Acolo se face legea pumnului,”, a spus Boldea adaugand ca nu doreste sa fie audiat la DIICOT Galati dupa intoarcerea in tara.

„Eu mi-am vazut de treaba, pentru ca nu aveam nicio obligatie pe teritoriul României. Nu am plecat din Romania de teama. Daca imi era frica, nu ma intorceam in tara. Vreau sa vin in tara sa lamuresc situatia”, a mai precizat deputatul.

9 COMENTARII

  1. Ce teatru scrut joaca acest parlamentar interlop?
    Kenya are birou INTERPOL la Nairobi, iar cei de acolo nu au nevoie de judecator, in baza mandatului european te aresteaza si te trimit pachet in tara poate si un pic burdusit ca i-ai deranjat.

  2. Poate aflam scopul ascuns al acestui „safari” precipitat! Cred ca plecat burdusit de euro spre Africa!

  3. Cred ca se da prea mare importanta subiectului. Mai ramane sa punem la bursa pariurilor. Revine sau nu revine.

  4. Cu naivitatea mea a idiotului as vrea s a va intreb ,evident daca stie cineva,avem sansa s a ne trezim?,. Stie cineva formula ? S a putem trai cu menirea cu care am fost lasati de dumnezu?.

  5. „presedintele are dreptate”!confirmarea vine din partea lui boldea fugarul cel cinstit si patriot.ce lume si anul asta!

  6. E clar,am postat si aici ce am postat la topicul precedent.

    Normal ca este bine localizat,si nu are cum sa le mai scape agentilor nostrii.
    El a fost scos din tara cu ajutorul transpartinicilor,si oamenilor lor din servicii,care inca se mai afla acolo.Cred ca zilele astea au cazut multe capete pe acolo.
    Dupa cum vedem Ioan Oltean si firma sotiei sale,apar in aceasta spetza.
    Aduceti-va aminte ca la rivulutia din ianuarie,in weekend-ul acela,cand nici un lider PDL nu a sarit in ajutorul Tiranului,si toti s-au facut ca ploua.
    Acum e randul Piratului,sa-i “ajute” cat mai repede,in drumul lor spre mititica.
    Da!…cred cu tarie acum,ca Boldea va fi adus in tara,in cel mai scurt timp,pana la alegerile locale,pt.ca are de marturisit multe in legatura cu tanspartinicii(parerea mea).
    Acum ii “ajuta” Tiranul si hahaie. 😆

Comentariile sunt închise.