Presedintele Traian Basescu a facut, duminca, precizari in cazul deputatului Mihail Boldea. Seful statului a spus ca deputatul este perfect localizat si ca Romania are interesul de a evita retinerea lui intr-un stat strain, fapt care ar putea duce la intrarea in proceduri greoaie de extradare. Presedintele a mai mentionat ca autoritatile romane au facut toate demersurile pentru a-l aduce in tara cat mai repede pe Mihail Boldea.
„Va pot spune ca este perfect localizat, in orice moment se poate declansa operatiunea de retinere a lui. Nu avem niciun interes sa fie retinut, petru ca este in interesul nostru ca un cetatean roman care a plecat legal sa fie protejat de riscurile arestarii de catre alte state, pus in detentie si apoi sa inceapa intregul proces de trimitere de acte pentru ca un judecator sa il extradeze. Obiectivul nostru este ca domnul Boldea sa vina prin intermediul autoritatilor romane pentru a preveni o detentie pe teritoriu strain”, a declarat seful statului, la finalul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

 

3 COMENTARII

  1. Normal ca este bine localizat,si nu are cum sa le mai scape agentilor nostrii.
    El a fost scos din tara cu ajutorul transpartinicilor,si oamenilor lor din servicii,care inca se mai afla acolo.Cred ca zilele astea au cazut multe capete pe acolo.
    Dupa cum vedem Ioan Oltean si firma sotiei sale,apar in aceasta spetza.
    Aduceti-va aminte ca la rivulutia din ianuarie,in weekend-ul acela,cand nici un lider PDL nu a sarit in ajutorul Tiranului,si toti s-au facut ca ploua.
    Acum e randul Piratului,sa-i „ajute” cat mai repede,in drumul lor spre mititica.
    Da!…cred cu tarie acum,ca Boldea va fi adus in tara,in cel mai scurt timp,pana la alegerile locale,pt.ca are de marturisit multe in legatura cu tanspartinicii(parerea mea).
    Acum ii „ajuta” Tiranul si hahaie. 😆

    • 😆 😆
      Tare de tot ultima parte cu „Acum ii “ajuta” Tiranul sa hahaie. :lol:”
      ha ha ha…rad cu gura pana la urechi.

  2. nu ma incalzeste cu nimic extradarea lui BOLDEA daca i s-ar pune sechestru pe toata averea lui castigata necinstit am fi mult mai mult in castig

Comentariile sunt închise.