protest antena 3
Jurnalistul Cristian Dorombach – cunoscut ca blogger sub numele „piticu.ro” -, a publicat pe Youtube imagini exclusive de la „plimbarea” fanilor alături de vedetele Antena 3. Imaginile sunt dincolo de orice comentarii. O femeie strigă la adresa Preşedintelui ţării „Satanistul!”, un copil de trei ani scandează mimetic „Ieşi afară, javră ordinară!”. Culmea e că Gâdea fuge de proprii fani care spun: „Da’ ce repede a fugit!”, „Veniţi înapoi?”, „Mâine mai venim?”.

2 COMENTARII

  1. Mda. Amestecate sentimentele, după vizionare… Io cred că a fost contraproductivă postarea asta. Hi! Hi! Hi! Niște adevăruri supărătoare spuse de pensionari, în debutul filmulețului… Băsescu se cam leapădă de satana, acu’ că i-a aruncat de la inimă pe mârâu și macovei. Cam târziu… și cam puțin… Om trăi ș’om vedea.
    Alrfel, pentru cei repede aruncători de anateme, am mai scris la postarea cu „ebola”, dar nimeni nu s-a obosit a răspunde: https://www.nasul.tv/2014/08/11/duminica-varanilor-mici-sau-ebola-antena-3/
    Iubiți!

  2. nu pot crede ca traim printre asemenea exemplare,uitati la femeile ,babaciunile astea cum se citeste prostia si dobitocia pe fetele lor !….oameni buni cum vreti ca Romania sa devina o tara Europeana cu o asemene populatie?….. prosti si idioti si pe deasupra si mai prostiti de televiziuni ca antene !….iar idiotul de premier incurajeaza si apreciaza fara jena si rusine prostia,minciuna ,lasitatea si MANIPULAREA in MASA !….babacciunile se duc iar noi o populatie saraca cu duhul ramanem sa ridicam osanale hotilor si mafiotilor !……cat de idiot trebuie sa fi sa iesi in strada sa-l aperi pe cel mai mare hot si mafiot care a SUPT CAT A VRUT MUSCHII LUI un popora adus la o prostie si idobitocire cu buna stiinta ca ei sa opereze in voie si nestingheriti de nimeni …….cand au vazut ca mai exista si o justitie care-i deranjeaza ,jegurile au iesit in strada ca sa nu-si piarda locul la ciolanul ROMANIEI !…….halal conducatori ,halal popor de idioti ce suntem !….nu mai avem nici-o …..SPERANTA !

Comentariile sunt închise.