monica macoveiEuroparlamentarul Monica Macovei a început să dea din casă și face dezvăluiri din spatele cortinei. Pe lângă episodul în care Dan Voiculescu ar fi încolțit-o la Senat, Macovei a prezentat un alt moment greu, din perioada sa de ministru al Justiției, relatează stiripesurse.ro

”Eu am fost dată afară de Tăriceanu, pentru că nu doream să semnez ilegalități. M-a trimis o jumătate de oră afară din birou și când m-am întors m-a întrebat: ”Semnezi?”, iar eu am zis ”Nu” și pe urmă știți ce s-a întâmplat”, a declarat Macovei, la Adevarul Live.

Monica Macovei a dat detalii și despre episodul cu Dan Voiculescu. ”M-a încolțit la Senat. Venea spre mine, eu m-am tras în spate și am ajuns într-un colț, în spatele sălii. Îmi cerea să schimb ceva la legea DNA”, a mai spus Macovei.

1 COMENTARIU

  1. D-na Macovei,eu,unul,va cred 100%,dar jurist fiind(acum pensionar)ca si D-voastra,solicit si probe.Si,cum acestea sunt greu de prezentat-ar fi trebuit sa aveti,in permanenta,si o camera ascunsa- cred ca-i mai bine sa evitati asemenea teme de campanie.Problemele majore,si de viitor(tocmai de aceea,sa lasam trecutul,cel care este arhicunoscut),ale tarii sunt cele pe care le-ati mentionat la prezentarea intentiei de a candida,si sunt destule,Slava Domnului.Asta ar face diferenta dintre discursul D-voastra-pe teme majore, concrete,aplicate-si nu pe atacuri(foarte justificate,de altfel) la persoane,persoane pe care,cu exceptia a catorva milioane de oameni(imuni la oricare alt fel de discurs) le cunoastem de-a fir a par.Eliminand asemenea teme banale(ineficiente,dar si plitisitoare)castigati si timp si energie.Succes!

Comentariile sunt închise.