sebastian ghita captura antena 3Sebastian Ghiţă, mogulul Romania TV şi prieten la cataramă al premierului Ponta, se află în spatele Partidului Liberal Reformator, încropit pe ultima sută de metri de Călin Popescu Tăriceanu.

Informaţia a fost dezvăluită în urmă cu câteva minute de Realitatea TV, relatează reportervirtual.ro

“Investiţia domnului Ghiţă într-un partid de apartament nu are alt scop decât să rupă din electoratul dreptei şi să-l ajute astfel, la final, pe domnul Ponta, pentru că, în turul doi al prezidenţialelor, Tăriceanu are obligaţia să dea voturile PSD”, a declarat Rareş Bogdan, realizator al emisiunii “Jocuri de putere”.

Informaţia are un suport vizibil deja de mai multă vreme în spaţiul public. Romania TV, postul de ştiri finanţat de Ghiţă, se comportă în ultima vreme ca un serviciu de PR al lui Călin Popescu Tăriceanu (alăturat). Fostul “dezertor” al PNL este prezent la la talk-show-urile din prime-time, fiind pus să rostească un discurs anti-Băsescu la orice emisiune care aduce în dezbatere numele preşedintelui.

De menţionat că Tăriceanu a preluat Partidul Naţional al Mediului de la un afacerist braşovean care, în mod suspect, a fost condamnat doar la închisoare cu suspendare deşi şi-a omorât o fostă angajată!

Comentariile sunt închise.