Elena Udrea a facut, luni seara, cateva precizari despre propunerea de a deveni premier pe care Presedintele Traian Basescu i-a avansat-o lui Victor Ponta. Udrea sustine ca propunerea a fost absolut serioasa, iar liderii PDL, care au fost anuntati de decizia presedintelui, au ramas fara replica.

„Prima reactie a fost ca am ramas fara replica, ne-am uitat unii la altii, am asteptat sa vedem cu ce se continua discutia, argumentele. Dupa care am fost cu totii de acord ca e cea mai bună solutie. Noi nu ne pregateam pentru a da guvernul USL si lui Ponta, asa ca primul moment a fost unul in care am fost surprinsi, ca sa nu spun altfel. Am discutat si agreat aceasta varianta, am inteles cu totii că era o variantă buna si pentru partid. In doua luni, cei de la USL si-ar fi demonstrat incapacitatea de a guverna această tara, ar fi pierdut increderea electoratului. Am fost mirati să aflam că domnul Ponta nu a spus nimic. Cred ca ne-a spus ca i-a propus si ca a raspuns Crin Antonescu. Am luat in calcul ca ar putea sa refuze, dar ni s-a parut foarte logic sa accepte, asta spunea permanent. Cred ca i-a speriat aceasta perspectiva”, a spus fostul ministru al turismului, la emisiunea “Ultimul cuvant”.

Elena Udrea a precizat ca, pana in dimineata consultarilor de la Cotroceni, singurul din PDL care stia despre varianta “MRU premier” a fost Emil Boc.

Despre razboiul deschis pe care il poarta cu Presedintele PSD, Udrea a declarat: „Ar trebui sa facem psihanaliza. Ma stiu cu Ponta de foarte mult timp, stiu foarte multe lucruri despre el si el stie ca eu stiu. Asa se explica ca, atunci cand a ajuns presedinte al PSD, peste noapte am devenit inamicul public nr. 1. Eram in raporturi amicale inainte ca el sa ajunga presedinte. Ne cunoastem de cand nici eu, nici Ponta nu faceam politica. In timpul guvernării PD-PSD vorbeam mai des chiar dacă tragea chiulul de la Guvern. Cand USL a intrat in opozitie si el a ajuns presedinte, dintr-o data, spre surprinderea tuturor celor care cunosteau vechimea relatiei noastre, am devenit inamicul nr. 1. Probabil are o slabiciune, sunt oameni care intodeauna cand ajung intr-o functie, primii pe care incearca sa-i anihileze sunt cei care cunosc lucruri din trecutul lor”.
Pentru alegerile locale, Elena Udrea isi propune sa obtina la Bucuresti un scor peste media nationala si sa castige majoritatea in Consiliul General al Capitalei. „Scorul politic, cel de la consiliul general. Scorul partidului, nu al candidatului, trebuie să fie peste media naţională pe ţară”, a spus Udrea, care a admis ca i s-ar putea cere demisia de la Organizatia Bucuresti daca nu isi va atinge obiectivul, asa cum i s-a intamplat si lui Vasile Blaga. „E foarte posibil să se intample si asta, performanta se masoară in rezultatul alegerilor”, a declarat Elena Udrea.

3 COMENTARII

  1. Mai chinezule,nu stiu ce cauti pe acest forum?Crezi ca vei reusi sa ne schimbi optica i9n ceea ce priveste ciuma rosie? Cred ca asti asteptat in alta parte si noi te retinem.Debiteaza-ti<maretile-ti idei in alta parte.

  2. ce pedelisti de tot râsul!

    “Prima reactie a fost ca am ramas fara replica, ne-am uitat unii la altii, am asteptat sa vedem cu ce se continua discutia, argumentele.

    Dupa care am fost cu totii de acord ca e cea mai bună solutie. „

    Ce sa mai vorbim de incalcarea neutralitatii politice a presedintelui.

    Fac portocaliii astia catastrofali atatea tampenii, ca nu stii de care sa te iei mai curand.

    hi hi hi

  3. ,,Ma stiu cu Ponta de foarte mult timp, stiu foarte multe lucruri despre el si el stie ca eu stiu. Asa se explica ca, atunci cand a ajuns presedinte al PSD, peste noapte am devenit inamicul public nr. 1. ”
    Ceva nu se laeaga. Daca Udrea ,,stie ea’ ceva despre Ponta, cu atat mai putin nu trebuia sa o ,,atace’ fiind la mana ei .S-ar putea ca, fiind atacata ,domna Udrea ar putea sa dezvaluie marile secrete pe care s-ar presupune a le sti despre Ponta.Basme !Basescu stie el ceva despre Ponta, Udrea stie ea ceva despre Ponta, probabil si noi stim ceva despre Ponta dar si despre primii doi 🙂

Comentariile sunt închise.