monica-macovei 1Convenție Națională cu tensiuni la PDL. Conducerea partidului a comis o greșeală organizatorică și nu i-au acordat cuvântul Monicăi Macovei, deși i se promisese că va putea urca pe scenă să-și susțină punctul de vedere.

La finalul evenimentului, Monica Macovei, care stătea în primul rând, s-a dus la președintele Vasile Blaga să-l întrebe ce s-a întâmplat de nu a mai primit cuvântul, informează stiripesurse.ro

Blaga a dat din umeri și s-a uitat rapid către Gheorghe Flutur: ”Nu i-ai dat cuvântul?”, l-a interogat Blaga.

Din spate a venit și Predoiu care l-a întrebat același lucru pe Flutur, iar secretarul general al PDL i-a răspuns sec: ”Nu!”. Predoiu a dat din mână a lehamite și a plecat mai departe.

Flutur s-a îndreptat către Macovei și i-a spus: ”Păi, măi, Monica, m-am uitat special la tine și am zis: cine vrea să ia cuvântul pe statut?”.

Macovei a replicat rapid: ”Dar eu nu pe statut am dorit să iau cuvântul! Ce ne-am înțeles noi pe hol?”.

Flutur a încercat să-i explice că trebuia respectat un program, dar Macovei nici nu a vrut să audă: ”Deci, v-ați stricat Convenția singuri! În momentul ăsta v-ați stricat Convenția”, a spus iritată Monica Macovei.

După aprobarea fuziunii PNL cu PDL europarlamentarul le-a transmis colegilor ei că va fi cu ochii pe ei:

“În PDL noi am avut nişte standarde morale ridicate de etică şi morală în politică. Noi dorim ca toţi politicienii să fie integri să reprezinte cu adevărat valorile pe care leîmpărtăşim cu toţii. Le cer şi noilor colegi din PNL să se ridice la aceste standarde pentru că îi avertizez că eu voi fi vigilentă la aceste standarde şi îmi rezerv dreptul de aatenţiona şi acţiona”, a spus Macovei, care nu va renunţa la dorinţa de a fi pusă în sondajele PNL-PDL pentru desemnarea prezidenţiabilului, mai scrie stiripesurse.ro