berbeceanu-TraianTraian Berbeceanu pare să nu fi fost surprins de comunicatul DIICOT prin care se anunța faptul că acesta este trimis în judecată pentru luare de mită, informează Monitorul de Alba.

” În ziua reținerii mele am cerut structurii centrale a DIICOT să preia dosarul meu, în speranța că voi avea parte de o cercetare corectă. M-am înșelat. Refuzul a fost trimis prin fax la Alba Iulia. Abia după scandalul provocat, structura centrală a DIICOT a preluat dosarul meu. Sunt 4 sau 5 procurori din structura centrală care s-au abținut, au refuzat practic să instrumenteze acest dosar, care este o mizerie. Dosarul a ajuns la acest procuror care m-a trimis în judecată.” – spune Berbeceanu în exclusivitate pentru Hunedoaraliberă.ro

Mai relaxat după cele nouă luni de presiuni și povară fostul șef al BCCO Alba, are multe semne de întrebare în legătură cu modul în care procurorii DIICOT au fabricat dosarul în care acesta a fost reținut .

Ca parte vătămată în dosarul instrumentat de procurorii DNA am constatat cu scârbă și stupoare cu câtă mârșăvie au fost fabricate probe împotriva mea. Au fost martori instruiți să declare lucruri anterior stabilite. Vă vine sau nu să credeți, s-au audiat între ei cu identități protejate. Cum să te audiezi tu, procuror șef, cu identitate protejată în speranța că nu vei fi descoperit niciodată?!

Traian Berbeceanu a depus o cerere de probațiune și a cerut audierea mai multor persoane tocmai pentru aflarea adevărului, însă până la aceasta oră nimeni nu s-a pronunțat asupra acestei cereri deși erau obligați să o facă.

Deși multe s-au schimbat în viața comisarului Traian Berbeceanu rămâne în continuare optimist și încrezător că Justiția din România își va face datoria.

Comentariile sunt închise.