gadea - voiculescuCu puţin timp în urmă, jurnalistul Robert Turcescu a postat o informaţie potrivit căreia Dan Voiculescu se pregăteşte să-l lanseze în campania pentru prezidenţiale pe Mihai Gâdea.

„Breaking news: candidatul la prezidenţiale al lui Dan Voiculescu va fi Mihai Gâdea!!! Discuţiile sînt avansate, la curent cu ele este şi Victor Ponta care s-a declarat de acord cu această variantă! Atenţie, nu e o glumă!”, scrie Robert Turcescu pe reţeaua de socializare.

Nu este pentru prima dată când se vehiculează acestă informaţie în mass media. În urmă cu un an Dan Diaconescu afirma că Gâdea va intra în campania pentru Cotroceni, iar fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu nu excludea posibilitatea unei asemenea candidaturi, comentând chiar că directorul Antena 3 ar putea lua un număr semnificativ de voturi, care ar putea fi negociat ulterior în turul doi.

2 COMENTARII

  1. Va rog sa nu mai raspanditi glume de-astea ca pana la alegeri va scadea numarul de votanti datorita deceselor provocate fie de o bucurie prea mare in randul pensionarilor, fie de ciuda in randul adeptilor lui Mircea Badea

  2. … Pastorul din gradina Varanului . E o glumă bănuiesc. Numai in Romania poate exista așa o propunere de candidat la ptezidentiale. Apropos: pastorul Frank nu candidează si el ? :))

Comentariile sunt închise.