Fostul ministru de Interne, Traian Igas, lanseaza un atac dur impotriva fostului Presedinte, Ion Iliescu, dupa ce acesta l-a acuzat pe Traian Basescu de ostilitate fata de Opozitie si a spus ca protestul USL din Parlament i se datoreaza.

„Lui Ion Iliescu ii lipseste barbatia politica de a recunoaste acum ca a oprit tara sa se dezvolte, s-a jucat cu viitorul ei si a impins-o spre dezastru (…). Ion Iliescu nu isi asuma nici acum faptul ca a tinut in loc Romania vreme de peste un deceniu, in schimb critica Puterea actuala ca nu a cultivat dialogul cu Opozitia. Probabil ca in comunism a invatat domnul Iliescu sa-si acopere urechile atunci cand in jurul sau se vorbeste despre democratie si dialog. Cand a simtit oare Ion Iliescu atitudinea ostila a coalitiei de guvernare? Atunci cand PDL a cerut zilnic revenirea Opozitiei din greva de lux sau cand parlamentarii USL si-au incasat banii nemunciti de la caserie?”, a spus Igas.

Vicepresedintele PDL a mai adaugat ca principalul obstacol in dialogul politic dintre Putere si Opozitie este Ion Iliescu: „Declaratiile lui Ion Iliescu din ultima vreme demonstreaza clar ca fostul presedinte al Romaniei este principalul obstacol in deblocarea dialogului Putere – Opozitie precum si in adoptarea modificarilor la Constitutia Romaniei, cu privire la tratatul de guvernanta fiscal”.

 

 

14 COMENTARII

  1. Proverbele 15:33 Frica de Domnul este şcoala înţelepciunii, şi smerenia merge înaintea slavei. –
    Smerenia! Igas in general a fost batjocura multora, iata ca descoperi o judecata limpede la el.
    Batranii spun ca unde este pricepere este si multa prostie,unde este prostie sunt si sclipiri de intelepciune. Deci nu flacarile lucreaza, mintea omului viseaza.
    Igas in tacere a selectat bine ideile si a atins esenta.

  2. Ion Iliescu este diversiunea in persoana!”PSD are nevoie de mine,nu eu de PSD”!Cită dreptate are!Dacă incă se afiseaza cu declarații politice in apărarea sistemului ticălosit,o face pentru că nu doreste să isi vadă CREATIA distrusă!Desigur PSD este un partid care se bazeaza pe rigiditatea ideologică a bătrinului bolșevic!Altfel, s-ar fi scuturat de mult de toate cotarlele,de toti mafiotii,de toti imbuibatii ,instalati de Ion Iliescu! Stinga este reprezentată de mafioti?Stinga poate fi recunoscută prin miliardarii de carton?Cei care traiesc ca niste capitalisti veritabili?Stinga are nevoie de Ion Iliescu,pentru că reprezintă singura imagine(cosmetizata)a consecventei comuniste!

  3. pai acum ai inteles d-ta?

    el vrea numai el sa fie la putere, caasa a fost toata viata
    e greu…
    de aceea este si multa ura cultivata impotriva
    lui basica marineru

  4. Corect Igas, dupa revolutie a aruncat Romania din nou in intuneric total, nemernicul ! Pana in ziua alegerilor am trait mai mult pe strazi decat in casa, cinci luni, si ptr. ce ?? In ziua aia am avut deceptia vietii mele, am inteles ca nu mai exista nicio speranta, ca totul a fost in zadar. Teama ca ne arunca orasul in aer si ne otraveste apa, pericolul la care ne-am expus zile si nopti in sir, mortii….totul s-a naruit intr-o singura zi. Cateva luni mai tarziu am decis sa plecam….numai eu stiu ce-a fost atunci in sufletul meu. Oricat de „integrata” si de „realizata” as fi, dorul de meleagurile natale, de traditie, de rude si prieteni, de tara, ma apasa la fiecare respiratie. E povara vietii mele. Numai cel care traieste printre straini poate sa inteleaga acest sentiment. Pentru asta nu-l iert pe acest animal pana nu inchid ochii.

    • Sa dea Dumnezeu sa nu ne ingroape el pe toti.
      Ma gandesc daca nu cumva, cunoaste adevaratele secrete ale Anei Aslan.
      😉 😉

      • Singura care nu-l ocoleste este aia cu coasa! 🙂 Are destule stenturi in el, nu-i mai lucreaza bine „instalatia”, orice s-ar spune! 🙂 Poate „domna” va folosi o coasa pe masura…neascutita, boanta si ruginita…!:)

    • Sa inchida el ochii !!! Distrugatorul ROMANIEI ,ion iliescu !! In iad cu el !!

  5. domnului iliescu ar trebui sa i se spuna in fiecare dimineata acest discurs , sperand ca in ceasul al-15-lea se va trezi la realitate si ne va lasa in pace si se va retrage din spatiul public.suntem satui de aberatiile domniei sale si de sfaturile pe care ni le da , ii doresc multa sanatate in columbia .sa ne scrie de acolo

  6. Nu trebuie sa spuna Igas nimic, e clar pentru orice copil de 5 ani ca Iliescu conduce USL.
    Din nefericire noi avem tendinta de a da vina pe un singur om sau pe un grup restrans de oameni. S-a vazut ca a fost o greseala cand am dat vina pe Ceausescu personajul responsabil de tot. Sper ca atunci cand pronuntam Iliescu nu ne mai referim la trupul vlaguit de varsta ci la spiritul iliescian care le-a fost insuflat si catelusilor tineri din USL.

    • Excelent, tracule ! Constat ca esti complet lipsit de…trac si le zici fara menajamente.
      Felicitari.
      😉

Comentariile sunt închise.