gadea izauraÎn emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, a fost dezbătut cazul carnețelului în care Bercea Mondial și-ar fi notat, cu litere de tipar, câți bani a dat diverselor persoane. În carnețel este trecut cu litere de tipar și cifre că Traian Băsescu a primit 6 miliarde de lei vechi pentru campania electorală din 2009.

Zdrobitoare dovadă !

Am primit însă și noi, pe mail, de la o sursă care dorește să rămână anonimă, o fotografie a unei coli A4 în care Dan Voiculescu ar fi scris, cu litere de tipar (coincidență !) câți bani le-a dat lui Gâdea, Badea și Ursu să falsifice un asemenea carnețel și să spună că este al lui Bercea Mondial.

Iată ce scrie pe coala primită:

“100.000 DAȚI LUI URSU PENTRU A PLASTOGRAFIA UN CARNEȚEL CARE AR APARȚINE LUI BERCEA MONDIAL ÎN CARE BERCEA AR FI SCRIS CĂ BĂSESCU A PRIMIT DE LA EL 6.000000000 LEI VECHI. 50.000 DAȚI LUI GADEA CA SĂ DISCUTE DESPRE CARNEȚEL LA SINTEZA ZILEI. 50.000 DAȚI LUI BADEA SĂ ABORDEZE TENDENȚIOS SUBIECTUL. TOTAL MANEVRĂ = 200.000”.

Gâdea și Ursu au aratat, cu multă deontologie profesională, că nu spun ei că Bercea Mondial a dat acești bani, ci „spune carnețelul”. Corect ! Nici noi nu spunem că Voiculescu i-ar fi plătit cu suma totală de 200.000 de euro pentru diversiune. Spune coala A4.

Nesimțiților !

Sursa: criterii.ro Vedeti aici originalul!

Comentariile sunt închise.