ion-cilea psd valceaPreședintele Consiliului Judetean Vâlcea Ion Cîlea a făcut, în direct la televiziunea regională Vâlcea TV, o dezvăluire excepțională, informează cotidianul criterii.ro

Dacă DNA nu l-ar fi reținut joi seara pe Mircea Băsescu, o anumită confederație sindicală ar fi urmat să scoată oamenii în stradă împotriva justiției, a spus Cîlea, membru al Comitetului Executiv Național al PSD.

Așadar, scenariul era deja făcut, noroc că procurorii DNA au avut curajul să aplice legea, ceea ce a reprezentat o surpriză pentru cei care stăteau cu arma la picior, mai scrie criterii.ro

Site-ul comisarul.ro vine şi el cu o informaţie extrem de interesantă:

„Toată lumea din zona Drăgăneşti-Olt spune că generalul Pavel Abraham, avocatul Clanului Bercea din localitate, le-a promis graţierea tuturor dacă îl dau în gât pe Mircea Băsescu. El le-a spus că are asigurări de la cel mai înalt nivel, adică Victor Ponta, că toţi cei din clan vor fi eliberaţi din puşcărie. Aceste zvonuri au apărut în zonă cam de o lună şi jumătate. Se pare că tot Abraham le-a procurat şi tehnica cu care au fost făcute înregistrările. Şi tot Abraham a intermediat şi conexiunea cu antena3. Facem precizarea că asta nu exclude fapta lui Mircea Băsescu.

Chiotele de bucurie cu care a fost întâmpinată reţinerea lui Mircea Băsescu în casa lui Bercea de la Drăgăneşti confirmă, în parte, cele de se spun în oraş: vine graţierea de la domnu’ Abraham…”.

1 COMENTARIU

  1. De la inceput am stiut ca este lucratura naparcii de tonta,nu zicea el ca trebuie sa terminam cu DNA-ul?Ohoooo,ce teapa v a tras tiganilor, abraham,asta este uns cu toate alifiile de securist,”preten”cu felix motanul,n-o sa vedeti voi, nicio gratiere.Ce-o sa faceti?o sa-i luati gatul? sigurrrr!!,ca la asta va pricepeti cel mai bine!!.Si tonta,”cine sapa groapa altuia,cade chiar el in ea”n-o sa mai dureze mult si o sa-si rupa gatul,tiganii o sa i l rupa!!!

Comentariile sunt închise.