ponta halepVictor Ponta si-a prezentat „trofeele” pe care le colectioneaza in biroul de la Palatul Victoria, unde a acceptat un interviu cu Victor Ciutacu, difuzat de Romania TV.

Victor Ponta se lauda ca in colectia lui de „trofee” se afla si o racheta de tenis pe care Simona Halep i-a oferit-o.

„Sunt convins ca unii vor comenta acum”, a apreciat Premierul, care in ultima perioada a fost tinta unor atacuri extrem de dure venite dinspre societatea civila si mass media pentru ca a incercat sa-si asocieze imaginea cu cea a Simonei Halep, finalista in turneul de anul acesta de la Roland Garros. In ciuda protestelor publice lansate mai intai in spatiul virtual: „Ponta, stai acasa!”, Premierul a fost prezent in tribune la Roland Garros alaturi de Daciana Sarbu si Gabriela Szabo.

” Erau acolo si suporteri si oameni din familie si politicieni, era si Crin Antonescu, de exemplu, era si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva. Dincolo de asta, faptul ca te mandresti cu sportivi e un lucru care tine de mandria nationala. (…) Nu m-ati vazut dand declaratii, sarind peste Simona in arena. Am vorbit la telefon inainte de meci, o felicit pe ea, pe presedintele Federatiei, asa cum ii felicit in general pe sportivii romani care au rezultate”, a comentat Ponta in emisiunea difuzata, luni, la RTV, minimalizand astfel faptul ca incearca sa-si consolideze imaginea afisandu-se alaturi de mari sportivi ai Romaniei si inducand ideea ca nu este singurul care face asta.

In colectia de „trofee” aflata in biroul de la Palatul Victoria se mai afla o racheta si un tricou de la Ilie Nastase, o minge de handbal primita de la echipa feminina de la Baia Mare, tricourile lui Gica Hagi, Gica Popescu si Ghita Muresan, manusile pugilistilor Lucian Bute, Mihai Leu si Leonard Doroftei.